Personvernerklæring

NorskeAnmeldelser - Privacy & Disclaimer

Vi ønsker deg velkommen inn til en epoke med kundevurderinger som blir sett på som en viktig kilde til informasjon, både for alle (fremtidige) kunder og som en kilde for tilbakemeldinger for bedrifter. Det er viktig at denne informasjonen er objektiv, ærlig og presis. Derfor finnes det en rekke regler å følge for å legge ut en anmeldelse på nettstedet vårt. Dette er for å forsikre oss om at kundeanmeldelsene er rettferdig skrevet og for å utelukke enhver form for misbruk.

Personvern

Personvern er noe som vi i NorskeAnmeldelser tar veldig alvorlig, spesielt på grunn av de nylige innovasjonene og utviklingen angående GDPR og ePrivacy-forordningen. Målet vårt er å tilby en uavhengig, pålitelig og troverdig plattform der kunder trygt kan skrive en anmeldelse om sine erfaringer. Vi vil aldri dele personopplysninger med en tredjepart med mindre tillatelse er blitt bedt om og godkjent av forfatteren av anmeldelsen. Vi ønsker å hjelpe potensielle kunder ved å presentere et syn på et selskap som er så upartisk og objektivt som mulig, basert på anmeldelser fra tidligere kunder. Sikkerhet, pålitelighet og uavhengighet blir alltid prioritert her på NorskeAnmeldelser.

Ansvarsfraskrivelse

Alle omtaler og svar på anmeldelser hos NorskeAnmeldelser representerer alltid en personlig mening og/eller erfaringer fra personen som la ut anmeldelsen eller svaret, NorskeAnmeldelser står aldri direkte bak verken svar eller anmeldelser. NorskeAnmeldelser tar ikke ansvar for uriktige eller misvisende henvisninger og innhold i anmeldelser eller svar. I tilfeller der det er nødvendig, fjerner vi personlige navn og upassende språk fra anmeldelser og svar (vi legger igjen en kommentar på dette) for å garantere for sikkerheten og den positive rekkevidden som nettsiden vår innehar.

Kontroll og verifisering

Har du erfaring med en bedrift? I så fall håper vi at du ikke nøler med å dele opplevelsen med oss så nøyaktig som mulig, ikke minst dersom det var negativ opplevelse. Fokuser på det som faktisk skjedde samt konkrete aspekter ved opplevelsen din. Dette vil være uvurderlig for de som ikke har hatt tidligere kontakt med bedriften. Når det er behov for en ytterligere avklaring, vil vi prøve å kontakte personen som skrev anmeldelsen og be dem om å støtte saken deres med bevis. Eksempler på bevis kan være e-postsamtaler eller en faktura.

Vi prøver så godt det kan gjøres å forhindre at folk publiserer useriøse anmeldelser på denne nettsiden. Vi etterspør så mange detaljer som mulig, for jo flere detaljer som blir publisert, desto mer troverdig er anmeldelsen din. Det vil dessuten være større sannsynlighet for at anmeldelsen din blir stående dersom det skulle komme en klage fra bedriften. Du kan bli kontaktet via e-post dersom du har lagt ut en negativ anmeldelse. Mengder med anmeldelser som er blitt postet fra samme IP-adresse, vil bli fjernet. Dersom det er skrevet mer enn en anmeldelse (om en eller flere bedrifter) uten tilstrekkelig informasjon, vil disse vurderingene bli fjernet. Annonser, oppfordring til handling eller trusler vil bli fjernet og kontaktinformasjon og domenenavn (ULS) vil bli endret.

For bedrifter

Du vil ikke ha mulighet til å fjerne eller å skrive en anmeldelse dersom du har en bedriftsside på NorskeAnmeldelser. Som en objektiv og uavhengig plattform vil vi aldri fjerne en kundeanmeldelse uten å forsikre oss om at problemet er løst hos begge parter. Den negative vurderingen vil deretter bli merket som 'Løst', og karakteren blir fjernet fra den totale poengsummen, noe som fremhever din bedrifts engasjement i å løse kundespørsmål.

Informasjonskapsler (kilde: ICO)

Vi benytter oss av informasjonskapsler på dette nettstedet. Hva er informasjonskapsler? Det er en enkel liten fil som sendes sammen med sider fra dette nettstedet og lagres av nettleseren din på datamaskinens harddisk. Informasjonen som er lagret der, kan sendes tilbake til serverne våre ved et senere besøk.

Bruk av permanente informasjonskapsleI

Ved hjelp av permanente informasjonskapsler kan vi kjenne deg igjen når du besøker nettsiden vår. Nettstedet kan derfor tilpasses dine preferanser. Når du har gitt tillatelse til bruk av informasjonskapsler, vil vi lagre denne informasjonen i seg selv. På grunn av dette trenger du ikke å gjenta preferansene dine, slik at du sparer tid og får mer ut av besøket ditt på nettsiden vår. Du kan slette permanente informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene dine. Google Analytics

En informasjonskapsel fra det amerikanske teknologiselskapet Google plasseres via nettsiden vår som en del av deres "Analytics"-tjeneste. Vi bruker denne tjenesten til å holde oversikt over og generere rapporter om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt. Google kan gi denne informasjonen til en tredjepart hvis Google er lovpålagt å gjøre det, eller når tredjeparter behandler informasjonen på Googles vegne. Vi har ingen innflytelse over dette. Vi tillater ikke Google å bruke analyse-informasjonen som er innhentet for andre Google-tjenester. Informasjonen som Google samler inn vil bli anonymisert så mye som mulig. IP-adressen din vil ikke bli delt. Informasjonen vil bli overført til og lagret av Google på servere i USA. Google overholder Privacy Shield-prinsippene og er tilknyttet det amerikanske handelsdepartementets Privacy Shield-program. Dette betyr at beskyttelsesnivået for behandlingen av personopplysninger er godkjent. Du har selvfølgelig rett til kreve at vi sletter alle dine data fra systemet vårt. Last ned og fyll ut dette skjemaet før du sender det til support@reviews-international.com.