Hvordan opprette din egen brukerprofil på NorskeAnmeldelser?

For å begynne å bruke og skape dine egne meninger på NorskeAnmeldelser trenger du å ha opprettet en brukerprofil på vår plattform tidligere. Hvis du har spørsmål om hvordan du gjør det eller hva det innebærer å ha en profil, vil vi i denne artikkelen hjelpe deg med å svare på de vanligste spørsmålene du måtte ha.

Hvorfor trenger jeg å opprette en konto for å poste en anmeldelse?

Et av våre hovedengasjementer er at alle våre meninger er menneskelige, pålitelige og ærlige, enten de er negative eller positive. Det at brukerne våre må opprette en konto for å skrive en anmeldelse er en barriere for potensielle trusler som ser etter å poste falske eller AI-anmeldelser.

Derfor håper vi at brukerne våre forstår viktigheten og fordelene med de som ønsker å opprette en brukerprofil på NorskeAnmeldelser.

Hvordan opprette en konto?

Det er veldig enkelt og tilgjengelig for alle publikum å opprette en konto på NorskeAnmeldelser. Du må bare registrere deg ved å oppgi din grunnleggende personlige informasjon som inkluderer:

  • Navn

  • Etternavn

  • E-post

  • Passord

Husk at Reviews International-teamet aldri vil skrive til deg for å be om din personlige informasjon. Når du har fullført denne informasjonen, må du bekrefte kontoen din via e-post, og du vil kunne begynne å bruke funksjonene på NorskeAnmeldelser.

Anbefalinger før du oppretter en konto på NorskeAnmeldelser

Hvis du vil ha all informasjonen tilgjengelig før du oppretter en konto på NorskeAnmeldelser, anbefaler vi at du leser følgende artikler som er tilgjengelige på vår plattform i særdeleshet.

  • Vår personvernpolicy

  • Hvordan skrive en anmeldelse

  • Funksjoner tilgjengelige for brukere og bedrifter

Hvis du har noen spesielle spørsmål, kan du også la oss vite ved å kontakte vår støtteavdeling.