Hvordan velge et profilnavn

På NorskeAnmeldelser må hver brukerkonto ha et navn, som vil bli vist ved siden av hver publiserte anmeldelse. Brukernavnet ditt er ikke permanent; du kan endre det når du vil. Ditt valg av brukernavn avhenger av hvor mye du ønsker å være identifiserbar eller om du foretrekker å opprettholde et visst nivå av anonymitet.

Hvilke typer brukernavn er tillatt?

Du har friheten til å velge hvilket som helst brukernavn du liker. Mange anmeldere bruker bare sitt fornavn, mens andre foretrekker å bruke sitt fulle navn. Hvis du ønsker å være anonym, kan du velge et brukernavn som ikke er ditt eget, men sørg for at det er passende og oppfyller våre brukerretningslinjer for anmeldere. For eksempel må brukernavnet ditt være helt upersonlig eller ikke inneholde hatefulle eller negative innhold.

Endre brukernavnet ditt

Alle brukere er fri til å endre brukernavnet sitt når de vil. Slik gjør du det. Logg inn på vår nettside, klikk på profilbildet ditt øverst til høyre og gå til «Kontodetaljer». Her kan du endre brukernavnet ditt. Bare sørg for å lagre det når du er ferdig.

Personvern

Når du er i prosessen med å velge et brukernavn, er det avgjørende å prioritere ditt online personvern og sikkerhet. Tenk på det som å beskytte ditt personlige rom. Unngå å dele sensitiv informasjon som ditt fulle navn for å beskytte deg mot potensiell uautorisert tilgang eller misbruk av dine data. Å bruke et kallenavn eller bare en del av navnet ditt vil hjelpe i å beskytte din identitet.

Skape et vennlig rom for alle

Når du velger brukernavnet ditt, er det viktig å holde ting vennlige og respektfulle. Velg et navn som viser at du er et profesjonelt og pålitelig medlem av fellesskapet. Unngå å bruke språk eller innhold som kan opprøre eller fornærme andre. Ved å holde deg til disse retningslinjene, hjelper du til med å sørge for at alle føler seg velkomne og verdsatt i vårt online rom.