80 bedrifter

Diett og helse

...

    Diett og helse


    Å gå ned i vekt kan ofte være utfordrende, og hvis du først har klart å gå ned noen kilo så kan det være vanskelig å holde vekten stabil. Kanskje du er en av de som lider av den såkalte jojo-effekten? Er du en som ønsker går ned i vekt ved å jobbe hardt, eller en som foretrekker kosttilskudd og diettpiller? Eller kanskje en kombinasjon av begge deler? Dette er selvfølgelig forskjellig for alle, men det du bør passe på er at du velger en metode som også er sunn og bra for deg gjennom hele prosessen. For noen fungerer Keto, for noen Dukan-dietten og for andre trengs det ofte en annen diett i kombinasjon med bevegelse. For de som vil ha en flat mage, men som opplever at ingenting virker når det kommer til å gå ned i vekt, så har vi laget en oversikt over alle piller, protein shaker, dietter, treningsøvelser og annet som kan hjelpe deg på veien.

    Noe annet som kan være lurt å finne ut av er hvor bra en idrettsforening eller et fitness-treningssenter egentlig er. Er man nødt til å abonnere for et helt år? Er treningsutstyret kanskje i dårlig tilstand? Hvilke gruppetreninger finnes det, og passer de med timeplanen din? Der er også viktig å finne ut hvilke vitaminer og tilskudd som kan være lurt å benytte seg av når du trener, og hvilke kostholdsråd som er et must når det kommer til helsen din.

    Dette er plassen for deg som lurer på hva som fungerer og hva som ikke fungerer for andre mennesker når det kommer til vektnedgang. Mennesker som har vært der før deg har delt sin suksess (eller problemer) her, så les erfaringer, meninger eller klager og legg gjerne til dine egne.

    Bedrifter