29 bedrifter

Vitaminer og Kosttilskudd

...

  Vitaminer og Kosttilskudd


  Noen mennesker har allerede bred variasjon i matvanene sine for å få i seg tilstrekkelig av vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra måltidene deres, men det er mange som ikke har det slik. Føler du deg ofte syk, dårlig eller har lite energi på grunn av mangel på enkelte vitaminer? Da kan det være lurt å ta tilskudd av vitaminer for å sørge for at kroppen din får i seg alt den trenger.

  På denne siden kan du se hvilke selskap som selger vitamintilskudd for et sunnere liv. Du kan også gå gjennom meninger fra andre kunder som har vært i kontakt med det gitte selskapet. Ved å lese anmeldelser, erfaringer og klager fra andre kunder, er det enkelt å finne ut om du burde eller ikke burde handle fra et visst selskap. Hvis anmeldelsene i hovedsak er positive så vet du at dette er et godt selskap å henvende seg til. Er det derimot flere negative anmeldelser og klager, så vet du at det sannsynligvis er bedre å henvende seg til en annen leverandør. Bruk anmeldelser, erfaringer og klager for å finne den beste leverandøren av vitaminer og legg gjerne igjen dine egne.

  Vitaminer og Kosttilskudd

  Kroppen din trenger vitaminer for å kunne fungere normalt. Som oftest får vi i oss de vitaminene vi trenger gjennom maten vi spiser, men av og til kan vi ha bruk for ekstra vitaminer dersom kostholdet vårt ikke er allsidig nok. Hvis man følger Keto-dietten, LCHF, Paleo eller 5:2, for å nevne noen av de mest populære, er det viktig at man har kontroll på hvilke vitaminer man får i seg og hvilke det er mangel på i kostholdet ettersom man unngår visse matvarer. Det kan for eksempel hende at det er spesifikke vitaminer du mangler, eller at du kunne hatt godt av tilskudd som multivitamin for å dekke et bredere behov. I dag finnes det en rekke selskap som tilbyr vitaminer og kosttilskudd slik at du skal kunne følge den dietten som passer best for deg og samtidig få i deg alle de nødvendige næringsstoffene.

  Vannløselige og Fettløselige vitaminer
  Det finnes 13 ulike livsnødvendige vitaminer som man vanligvis deler opp i to kategorier. Vitaminer kan altså være enten vannløselige eller fettløselige.

  Med vannløselige vitaminer menes vitaminer som bokstavelig talt løser seg opp i vann. I praksis innebærer dette at dersom du får i deg for mye av de vannløselige vitaminene så kommer de til å løse seg opp og overskuddet forsvinne ut av kroppen med urinen. Med andre ord er det ikke farlig dersom du ved et uhell får i deg for mye av de vannløselige vitaminene - kroppen din bli kvitt de på en naturlig måte.

  Når det kommer til fettløselige vitaminer er det derimot viktigere å sørge for at man ikke får i seg for mye, da disse lagres i fettet i kroppen din. Et overskudd av fettløselige vitaminer kan føre til helseproblemer - det blir helt enkelt for mye av det gode. Hold derfor styr på hvilke vitaminer du trenger i tillegg til hvilke som er fettløselige og vannløselige, før du benytter deg av vitamintilskudd.

  Les om vitaminer hos de ulike selskapene
  Det kan føles overveldende å vite hvilke vitaminer man trenger og hvilket selskap man bør bestille de fra. Vi har laget en oversikt over selskap som tilbyr vitamintilskudd og andre typer kosttilskudd. Få hjelp på veien med å velge riktige vitaminer ved å lese kundeanmeldelser om de tilgjengelige selskapene som tilbyr kosttilskudd. Ved å finne et pålitelig selskap som kan hjelpe deg med det du trenger kan du sørge for å få i deg tilstrekkelig med næringstoffer samtidig som du kan følge en sunn livsstil og en diett som passer for deg.