Wellvita

Alle kundeanmeldelser

Wellvita

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Extreme Fitness
Extreme Fitness
2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb
iHerb
1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Kost1
Kost1
1 Anmeldelser

Bevegelse er liv! Sport gjør livet vårt mer spennende og kroppen vår mer attraktiv. For å holde oss i form besøker ...

Logo Life
Life
0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Wellvita

Jo lengre vi lever, jo viktigere blir det å holde helsen ved like i så mange år som overhodet mulig. Det finnes mange måter å gjøre dette på. Noen trener, andre mener frisk luft og en gåtur er viktig, noen synes familietid gir bedre helse. Hva du spiser har stor betydning, både i lange løp og på kort sikt. Hvem har ikke kjent forskjellen på energien man får etter en bolle havregrøt i forhold til en tung biffmiddag? Dersom man skal tenke på alt man bør få i seg og alt man ikke bør få i seg, kan man bli sliten og forvirret fordi det er så mye å huske på. I tillegg er det nærmest umulig å få i seg i løpet av en dag alt som man har godt. Dyrt kan det også bli, dersom man skal ha alt dette tilgjengelig hjemme i skap og kjøleskap. Derfor er det nettbutikker som Wellvita kan være rette stedet å søke til, kosttilskudd er en metode å få i seg det som akkurat din kropp har godt av. Her kan du lese hvilke erfaringer og tilbakemeldinger andre har etter å prøvd produkter fra butikker som Wellvita. 

 

Informasjon om Wellvita
Hos Wellvita kan du finne produkter som hjelper deg til en bedre livskvalitet. Kosttilskudd som de tilbyr skal inneholde naturlige ingredienser, ha fornuftige priser, rask levering og det hele skal skje med personlig service. 

Det er over 35 år siden ideen til Wellvita kom til live. Torben Pedersen hadde en liten familieeid bedrift i Danmark, som vokste og etter hvert ble etablert i hele Skandinavia. 2009 ble et gjennombruddsår, da selskapet endret navn til Wellvita og begynte å selge produkter via internett. Wellvita ønsket å kvitte seg med fordyrende mellomledd, slik at produktet kunne selges billigere og raskere ut til kundene. 

På kundeservice sitter helsekostveiledere med gode kvalifikasjoner som kan gi kundene tips og råd både om sunnhet, livskvalitet og produkter. 

 

Produkter du kan få hos Wellvita
I løpet av livet kan vi støte på ulike problemer underveis, problemer som gjør hverdagen vanskelig eller tung. Ofte ligger løsningen i naturen, og det er her Wellvita kommer inn i bildet. Produktene hos Wellvita skal gi kunder en enklere måte å løse disse ulike problemene på. Produkter som gir bedre livskvalitet

Utvalget hos Wellvita er svært stort og variert, og skal kunne hjelpe mot det meste kroppen støter på. Alt fra trette bein, dårlig hukommelse, snorking, vektreduksjon og søvnproblemer kan du søke en løsning på i produktene fra Wellvita. 

Hos Wellvita har du alltid 14 dagers full returrett og butikken er E-handelsertifisert, som gir deg som kunde en trygghet. Når du bestiller en forsendelse fra Wellvita, kan du forvente å ha den hjemme hos deg i løpet av 3 til 7 arbeidsdager. Sammen med forsendelsen kommer også fakturaen, du behøver dermed ikke betale før du har fått pakken din. Det er ingen abonnement med bindingstid eller kjøpsforpliktelser og tidligere kunder har på Trustpilot gitt gode tilbakemeldinger. 

 

Tilbakemeldinger
Dersom du har handlet noe fra Wellvita, kan du gjerne legge inn en kundeanmeldelse her hos oss for å hjelpe andre som vurderer å handle fra Wellvita.