NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Life

  Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møter i det daglige livet som påvirker ens helse, fra det generelle stresset av livet, til miljøforurensinger som påvirker oss. Hva man skal gjøre med seg selv for å føle seg bedre kan diskuteres, men butikker som Life kan hjelpe deg. De tilbyr en rekke produkter innen helsekost og kosttilskudd, i tillegg til andre kategorier som alle har som mål å hjelpe deg med å bli sunnere og friskere. Vi vil dog alltid anbefale at du bruker slike produkter i samråd med lege, med mindre det er ufarlige ting du skal gjøre innkjøp av. Men la oss ta en nærmere titt på Life.

  Informasjon om Life
  Life er dominerende i Norden, og de er både i Norge, Finland og Sverige. Sannsynligvis har du sett en av deres fysiske butikker, enten på byen eller i et kjøpesenter. Det føles nesten som om de er overalt, og det sier noe om deres suksess, og at kundene deres har tillit til hva de selger. For det er klart, i enhver bransje er tillit viktig, men spesielt i noe som "lover" deg en bedre helse om du kjøper deres produkter er det kanskje det aller viktigste da mulige feil har en direkte påvirkning på din helse. Så det at Life har vokst seg så store, og har 107 butikker og omsetter til over milliarden så sier det litt om hva deres kunder mener om de. Noe som er bra for deg, om du tenker på å bruke de.

  Produkter hos Life

  Det er kanskje ikke så overraskende å høre at på mange måter så er dette en ganske standard butikk i forhold til hva en forventer at en helsekostbutikk skal selge. Så her finner du mange ulike kategorier, som kosttilskudd sportsernæring, te, naturlig hudpleie, supermat, lavkarbo, vitaminer og mineraler, økologisk snacks, i tillegg til andre mindre underkategorier. De selger også klær og fottøy, som er laget for å holde varmen, eller for mer praktisk bruk. De selger undertøy, men det er ikke akkurat Victoria's Secret det er snakk om. Om du trener mye og ønsker å supplementere treningen med noe så kan Life være et godt sted for deg å lete. Som sagt igjen, det å snakke med en lege i forkant er ingen dum tanke.

  Erfaringer med Life

  Vi vil veldig gjerne høre fra kundene til Life, for å se om det fortjener det gode ryktet det har. Som sagt så er tillit veldig viktig for en slik butikk, og vi vil vite om dine opplevelser. Skriv inn til oss og fortell oss om alt. Både det positive og negative, som f.eks. om deres produkter var bra, om dere opplevde noe negativt, og om kundetjenesten var god. Alt dette er viktig og vi ønsker å vite så mye som mulig om Life.

  Husk, dine inntrykk kan hjelpe andre i å bestemme seg hvorvidt de vil bruke Life eller ikke, så vær ærlig med dine innspill!


  Reklame for Life

  Life
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Life

  Din rangering

  FAQ

  Er Life et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Life. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Life?

  Life opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Kostholdsråd, Gå Ned i Vekt, Vitaminer og Kosttilskudd, Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Life . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!