Life Anmeldelser

: 6
33% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2023-12-27
Kjapp levering
Jeg har alltid fått varene mine raskt i postkassen, og synes de har gode tilbud av og til. En gan...Les mer
Nicolas

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-04-06
Bestilling av vare med uheldig
Jeg bestilte en vare fra Life fordi de lovet rask levering, men ble skuffet over manglende inform...Les mer
Duncan Predovic

Anmeldelser (6)

  (1)

 (1)

  (1)

  (3)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Leveringstjeneste

  Jeg ble skuffet over at det eneste fraktalternativet er helthjem.no. Jeg bor langt unna nærmeste butikk, så det er sjelden jeg har muligheten til å besøke den fysiske butikken. Jeg valgte å ikke handle der på grunn av dette begrensede fraktalternativet. For meg ville det være mer praktisk å ha muligheten til å velge posten som et alternativ for levering. Jeg føler at mangelen på valg hindrer kundene fra å kunne handle enkelt og effektivt. Det er også mangelfull informasjon om klikk og hent tjenesten på nettsidene deres, noe som gjør det vanskelig for kundene å få den nødvendige informasjonen de trenger for å ta et informert valg.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjapp levering

  Jeg har alltid fått varene mine raskt i postkassen, og synes de har gode tilbud av og til. En gang sendte jeg en e-post angående en lekket flaske, og jeg fikk raskt tilbakebetalt for dette. Kundeservicen på e-post var veldig hyggelig. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt hos denne nettbutikken!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling av vare med uheldig opplevelse

  Jeg bestilte en vare fra Life fordi de lovet rask levering, men ble skuffet over manglende informasjon og dårlig kommunikasjon om tilgjengeligheten. Etter at jeg mottok ordrebekreftelsen, hørte jeg ikke noe mer fra dem. Etter en uke med venting bestemte jeg meg for å ringe og få svar på hvorfor varen ikke hadde blitt sendt ennå. Jeg ble overrasket da de sa at varen ikke var på lager, noe som var veldig frustrerende siden vi hadde ventet på den. I tillegg til dette, hadde den blitt utsolgt andre steder i mellomtiden, noe som gjorde hele opplevelsen enda mer skuffende.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kosttilskudd

  Hvorfor må en vente i over 3 uker etter å ha betalt ekstra for rask levering? Og hvorfor kan en ikke returnere uåpnede kosttilskudd? Dette er bare dårlig!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling av helseprodukter for å forbedre energinivået mitt

  Jeg bestilte noen helseprodukter for å øke energinivået mitt, men det ble en stor skuffelse. Det tok veldig lang tid å få bestillingen behandlet, og jeg fikk ikke engang beskjed om forsinkelsene. Jeg prøvde å kontakte kundeservice, men fikk ingen tilbakemelding før lenge etter at jeg hadde mottatt varene mine. Alt i alt en dårlig opplevelse, så jeg kommer ikke til å handle her igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Life produkter

  Jeg er ganske fornøyd med produktene fra Life, men jeg har hatt en del problemer med leveringen av varene mine. Dessverre virker det som leverandørene deres, spesielt helthjem og postnord, ikke er så pålitelige, og varene mine kommer enten forsinket eller blir borte på veien. Dette har ført til en del frustrasjon, og jeg er usikker på om jeg vil fortsette å handle hos Life på grunn av denne dårlige opplevelsen.


Andre så også på