Life

Alle kundeanmeldelser

Life

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Reima.com

Reima.com

1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys

Eurotoys

1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Life

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møter i det daglige livet som påvirker ens helse, fra det generelle stresset av livet, til miljøforurensinger som påvirker oss. Hva man skal gjøre med seg selv for å føle seg bedre kan diskuteres, men butikker som Life kan hjelpe deg. De tilbyr en rekke produkter innen helsekost og kosttilskudd, i tillegg til andre kategorier som alle har som mål å hjelpe deg med å bli sunnere og friskere. Vi vil dog alltid anbefale at du bruker slike produkter i samråd med lege, med mindre det er ufarlige ting du skal gjøre innkjøp av. Men la oss ta en nærmere titt på Life.

Informasjon om Life
Life er dominerende i Norden, og de er både i Norge, Finland og Sverige. Sannsynligvis har du sett en av deres fysiske butikker, enten på byen eller i et kjøpesenter. Det føles nesten som om de er overalt, og det sier noe om deres suksess, og at kundene deres har tillit til hva de selger. For det er klart, i enhver bransje er tillit viktig, men spesielt i noe som "lover" deg en bedre helse om du kjøper deres produkter er det kanskje det aller viktigste da mulige feil har en direkte påvirkning på din helse. Så det at Life har vokst seg så store, og har 107 butikker og omsetter til over milliarden så sier det litt om hva deres kunder mener om de. Noe som er bra for deg, om du tenker på å bruke de.

Produkter hos Life
Det er kanskje ikke så overraskende å høre at på mange måter så er dette en ganske standard butikk i forhold til hva en forventer at en helsekostbutikk skal selge. Så her finner du mange ulike kategorier, som kosttilskudd sportsernæring, te, naturlig hudpleie, supermat, lavkarbo, vitaminer og mineraler, økologisk snacks, i tillegg til andre mindre underkategorier. De selger også klær og fottøy, som er laget for å holde varmen, eller for mer praktisk bruk. De selger undertøy, men det er ikke akkurat Victoria's Secret det er snakk om. Om du trener mye og ønsker å supplementere treningen med noe så kan Life være et godt sted for deg å lete. Som sagt igjen, det å snakke med en lege i forkant er ingen dum tanke.

Erfaringer med Life
Vi vil veldig gjerne høre fra kundene til Life, for å se om det fortjener det gode ryktet det har. Som sagt så er tillit veldig viktig for en slik butikk, og vi vil vite om dine opplevelser. Skriv inn til oss og fortell oss om alt. Både det positive og negative, som f.eks. om deres produkter var bra, om dere opplevde noe negativt, og om kundetjenesten var god. Alt dette er viktig og vi ønsker å vite så mye som mulig om Life. 

Husk, dine inntrykk kan hjelpe andre i å bestemme seg hvorvidt de vil bruke Life eller ikke, så vær ærlig med dine innspill!


Reklame for Life