Kost1

Alle kundeanmeldelser

Kost1

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

E
EDNA SOLEM
Alle kjøp har vært positive. Dersom det en sjelden gang er forsinkelser, får man beskjed om det, og kundeservice har vært enestående med tilbakemeldinger. Kan trygt handle her!Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Veldig bra kundeservice

  Alle kjøp har vært positive. Dersom det en sjelden gang er forsinkelser, får man beskjed om det, og kundeservice har vært enestående med tilbakemeldinger. Kan trygt handle her!


Andre så også på

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Life

Life

0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Logo VitaePro

VitaePro

0 Anmeldelser

Er du lei av falske håp gitt av helsetilskudd? Skulle du ønske at der var en enklere måte å skjønne og finne de n&o...

Logo Magiro

Magiro

0 Anmeldelser

Er du lei av forskjellige kosttilskudd rundt om på tv og internett som lover store forandringer til ditt daglige liv, og som uten hemninger k...

Kost1

Bevegelse er liv! Sport gjør livet vårt mer spennende og kroppen vår mer attraktiv. For å holde oss i form besøker vi treningssentrer. Men det er ikke alltid nok. Det er også viktig for kroppen å få næringsrik kost og kosttilskudd. Noen ganger kan du bruke noen produkter som kan hjelpe med det. En av butikkene som tilbyr kosttilskudd og andre varer for kosthold, fitness og helse er Kost1. Men hva kan du forvente av deres produkt? Er de virkelig sunne og nyttige til helsen din? Kompletterer de virkelig treningsprogrammet ditt? Og hva slags kundeservice kan du forvente hvis du kommer til dem med noen problem eller klager? For å svar på disse spørsmålene, les vurderinger av mennesker som har kjøpt forskjellige varer hos Kost1 før deg. Deres erfaringer og meninger kan gi deg en forestilling om denne butikken. Slik kan du avgjøre selv om du vil handle der eller ikke.

Om Kost1 

Kost1 er en butikk der du kan finne forskjellige produkter for vektøkning, fettforbrenning, kosthold og kondisjon. Butikken også tilbyr sportklær for at man føler seg komfortabel mens man trener. Kost1.no hevder er de er forberedd å sikre den beste service og tilgjengelighet for kunden. Fordi etter deres mening er fornøyde kunder den beste markedsføringen selskapet kan få. Virksomheten velger produsenter enlig både på pris, innhold og kvalitet. Kost1 er stolt av sine rask levering, lave priser og stort utvalg.

 

 

Tjenester av Kost1
Alle produktene fraKost1 kan bestilles på nett via deres hjemmeside. De tilbyr deg gratis frakt ved kjøp over 800 kr uansett vekt og størrelse. Hvis du kjøper under 800 kr har vihksomhetetn prisen på fast frakt 69,- uansett vekt og størrelse. Leveringstid til ditt lokale hentested etter du har lagt inn din ordre er 1-3 dager. Kost1 samler og sender pakker innen 24 timer. Hvis du ønsker kan du velge å få pakken levert hjem på døren eller på din arbeidsplass. Hva kan du egentlig skaffe på Kost1s nettside? Virksomheten tilbyr pakkettilbud, proteiner, PWO, kreatin, fettforbrenner,vektøknings produkter, BCAA, vitaminer, ZMA og klær. Selskapet har 365 dagers åpent kjøp. Skulle du ønske å bytte eller returnere ditt kjøp har de fri retur og bytte ordning. Vil du kontakte kundeservicen? Da har du to muligheter : du kan ringe dem 11:00-18:00 hverdager eller du kan skrive dem ved å fylle opp et skjema på deres nettside. Kost1 har sin egen side på Facebook der du kan følge deres nyheter.

Klager, komplimenter og tips for Kost1
Har du noen gang bestilt noe hos Kost1? Bruker du treningsklær som du har kjøpt hos dem? Eller har du noen gang brukt kosttilskudd som du har bestillt hos dem? Vi vil gjerne vite hva du synes om denne butikken og produktene de selger. Hvor lang var leveringstid? Har du merket noen forskjell når du begynte å bruke disse produktene? Var din erfaring positiv eller negativ? Hva er din mening om deres kundeservice? Skriv gjerne din anmeldelse og fortell oss hva er din mening om Kost1. Det kan hjelpe mange andre mennesker å gjøre sitt valg. Vil du selv vite mer om Kost1? Les kundeanmeldelser om dette selskapet.