NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Proteinfabrikken

  Er du en treningsfreak som er opptatt av å se resultater fra treningen din? Kanskje har du satt deg et spesifikt mål om å bygge muskler eller gå ned i vekt? Er det muligens kostholdet ditt som gjør det vanskeligere for deg å nå målene dine? Ser du at du spiser riktig forøvrig men sliter med å finne balansen likevel? Det finnes en mulighet for at du kan nå målene dine gjennom å øke proteininntaket ditt, slik profesjonelle sportsutøvere gjør. Disse produktene i kombinasjon med aminosyrer og andre aktive ingredienser har hatt en vesentlig betydning for utviklingen av nye og effektive produkter for økt prestasjon, styrke, vektnedgang og vektoppgang. Sjekk ut om Proteinfabrikken har produktene som kan hjelpe deg. Les anmeldelsene om dette firmaet på denne nettsiden for å lese andres erfaringer om Proteinfabrikken.

  Om Proteinfabrikken
  Proteinfabrikken er en norsk nettbutikk startet i 2001 som selger sportsernæring, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. De produserer og leverer helseprodukter til personer som lever en aktiv livsstil i 25 forskjellige land, men med hovedfokus på det skandinaviske markedet. Deres motto er «Better Performance» som innebærer at de tilbyr et kvalitetsikret utvalg til konkurransedyktige priser.

  Produkter og tjenester
  Som navnet tilsier så er de særlig kjent for sitt egenproduserte proteinpulver og proteinshakes under ulike navn, men de tilbyr dessuten en rekke andre produkter som kan hjelpe deg med treningen din. Eksempler her er vitamintilskudd, ulike sunne matvarer, treningsklær og -tilbehør, selvbruning med mer. Det kan for eksempel være lurt å ha et lite arsenal av proteinbarer for de dagene du må bli litt lenger på jobb og du må vente lenger på å få i deg et ordentlig måltid. Proteinfabrikken er opptatt av at deres egne merkevareprodukter og alle øvrige produkter skal holde høy kvalitet og være trygge å bruke. Produktene deres er testet av HFL Science for å se etter ulovlige dopingsubstanser, for å forhindre at du som kunde ikke får i deg uønskede og skadelige ingredienser. Du bestiller enkelt gjennom nettsiden deres og du får fri frakt dersom du bestiller for over 800 kr. Leveringstiden er på 2-3 dager. Du kan dessuten hente pakken din selv på Proteinfabrikken i Stokke innen åpningstidene deres. Du kan bestille uten å måtte registrere deg som kunde, men det anbefales likevel at du registrerer deg for å ha bedre oversikt over ordrene dine. Ønsker du å komme i kontakt med Proteinfabrikken, kan du kontakte dem direkte på dette telefonnummeret: 33 42 08 90 eller benytte deg av kontaktskjemaet på hjemmesiden deres.

  Ris og ros samt nyttige tips om Proteinfabrikken
  Har du bestilt produkter fra Proteinfabrikken? Vi ønsker å høre hva du synes om dem, fortell oss gjerne om din erfaring med dette firmaet, ved å skrive en anmeldelse på denne siden. Hvordan er kvaliteten på produktet og var det intakt da du mottok det i posten? Kom det fram i riktig tid? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del dine meninger om Proteinfabrikken for å hjelpe andre potensielle kunder. Hva synes andre kunder om dette firmaet? Les anmeldelsene om Proteinfabrikken her for å se om produktene deres passer for deg.

  Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.

  Fedon Lindberg kronisk frisk (2014)

  Proteinfabrikken
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Proteinfabrikken

  Din rangering

  FAQ

  Er Proteinfabrikken et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Proteinfabrikken. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Proteinfabrikken?

  Proteinfabrikken opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Proteinfabrikken . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!