Gymgrossisten

Alle kundeanmeldelser

Gymgrossisten

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

S
Steinar
Jeg synes det er vanskelig å finne gode supplementer og treningsprodukter som jeg kan stole helt og holdent på. Jeg føler hele tiden at det er noen som prøver å lure meg, men det er definitivt ikke...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  En fantastisk fatburner

  Jeg synes det er vanskelig å finne gode supplementer og treningsprodukter som jeg kan stole helt og holdent på. Jeg føler hele tiden at det er noen som prøver å lure meg, men det er definitivt ikke tilfellet med Gymgrossisten. Faktum er at dette er en av de mest pålitelige butikkene for deg som liker å trene, og det så jeg blant annet ved at de har en produktguide. Det hjalp meg med å finne produktene som passer for akkurat meg, for det er ikke helt tiden sånn at det er klart og tydelig i selve produktene!
  Vil du være trygg når du trener, så anbefaler jeg Gymgrossisten, det er den jeg bruker.


Andre så også på

Logo Extreme Fitness

Extreme Fitness

2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Kost1

Kost1

1 Anmeldelser

Bevegelse er liv! Sport gjør livet vårt mer spennende og kroppen vår mer attraktiv. For å holde oss i form besøker ...

Logo Life

Life

0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Gymgrossisten

Er du glad i å trene og vil forme den beste og mest muskuløse kroppen? Da er det noen få ting som du absolutt trenger, og disse er treningstøy, sunt og variert næringshold, motivasjon og ikke minst kosttilskudd. Alle disse kan du få hos Gymgrossisten - en nettbutikk som tilbyr alt som kan styrke din trening og hjelpe deg til å oppnå drømmekroppen. Slik hevder de i hvert fall. Om du kan lite på dem og hvor gode tilskudd de tilbyr, kan du få vite ved å lese andre kunders reviews om Gymgrossisten på deres hjemmeside. Der kan du lese om alt fra leveransen til kvaliteten på produktene, resultatene som de andre kundene har oppnådd og ikke minst pris-kvalitet-forholdet. Trening og næringshold er et tema som nå for tida opptar flere og flere. Logisk nok utvider seg også dette markedet og tilbudene. Hvordan du kan velge den beste leverandøren, får du vite først etter at du har bestilt. Men ved å lese andre kunders anmeldelser får du bedre innsikt i dette på forhånd. 

Hva er Gymgrossisten?
Gymgrossisten er en nettbutikk med hovedkvarter i Solna, Sverige som eksisterer helt siden 1996. Siden har de blitt en av de ledende leverandørene av sportsutstyr, næringstilskudd og m.m. i Norden. De leverer til nesten alle nordiske land - Norge, Sverige, Finland og Danmark. På sida deres kan du finne alt fra treningsutstyr til sportsklær, tilskudd og mye mer. På sida deres finner du også mange nyttige artikler som handler om hvordan du kan forbedre og effektivisere treningen din, oppskrifter til næringsrike og sunne matretter, du finner til å med muligheter til å starte din egen business uten å resikere noe. Takket være deres datterselskap Fitness Market, kan du begynne å tjene penger allerede nå ved å bli en forhandler og selge Gymgrossisten sine produkter og få masse gode rabatter og tilbud. Og om du er personlig trener, kan du kontakte Gymgrossisten for å få din egen 10% rabattkode som du kan dele med dine kunder. Ikke verst. 

Produkter og tjenester i Gymgrossisten
Hos Gymgrossisten finner du et stort sortiment av næringstilskudd, treningstøy, utstyr og tilbehør. Takket være deres tjeneste produktguiden kan du enkelt og lett få råd om hvilke produkter som passer best dine treningsmål, kroppsstruktur, treningsplan o.s.v. Det er en enkel og helt gratis veileder i hva som er best for deg enten du er nybegynner eller erfart trener. Når du legger inn din bestilling, tar det opp til 5 virkedager til du får den. Du får fri frakt for alle bestillinger på mer enn 699 NOK. Ellers kan leveranskostnaden variere avhengig av frakttjenesten som du velger, men kan høyst være på 149 NOK. Beroende på hvilket fraktselskap du velger, kan du både få hjemleverans og hente selv på nærmeste ombud, alt avhengig av dine preferanser. 

Klager, hyllester og tips
Har du handlet hos Gymgrossisten? Eller er du kanskje en forhandler? Hva synes du om leveransen og produktene? Er du fornøyd med kvaliteten? Del alle dine erfaringer, både positive og negative, ved å skrive en anmeldelse om Gymgrossisten sine produkter. Du skriver direkte på hjemmeside deres der du kan nå flest potensielle kunder.