NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lectinect

  Det er mange som sliter med små og store helseplager idag mye grunnet det moderne, hektiske livet vi lever. Blant de vanligste problemene er magebesvær, luft i magen, løs eller hard mage og tidvise smerter og kramper. Ofte er magen et speil for kroppens generelle helse og det kan være vanskelig å finne årsaken til disse problemene. Vanlig medisinering hjelper ofte ikke og ulike dietter kan gjøre mer skade enn de hjelper. Heldigvis finnes det alternativer for dette, det finnes et hav av ulike kosttilskudd som tilføyer kroppen det den ikke klarer å produsere selv og kan hjelpe magen på vei til mindre ubehag og besvær. Men hvilke varianter bør man velge? Utvalget er svært stort og kan være forvirrende, hvordan er kvaliteten? Fungerer det i det hele tatt? Lectinect kan ha løsningen for deg, ta en titt på anmeldelsene her for å lese andres meninger om dette firmaet og produktene deres.

  Om Lectinect
  Lectinect er et norsk selskap som ble startet i år 2000 under navnet Palm Research. De produserer kosttilskudd fra planter og bær og de fleste av produktene deres er basert på deres egenproduserte Lectinect-konsentrat som er fremstilt av hyllebær. Konsentratet består av lektiner som er en del av planters forsvarsmekanisme mot insekter og mark, disse lektinene styrker også immunforsvaret vårt ved at de imiterer kroppens egne lektiner som finnes i tynntarmen. Deres første og mest kjente produkt er Lectinect mage mot magebesvær. Andre produkter er Lecinect immun med vitaminer for et generelt bedre immunforsvar som ikke er rettet mot magebesvær, Lectinect melatonin forte mot søvnproblemer, Lectinect melkesyrebakterier for å tilføye magen viktige bakterier for nedsmelting av mat og Lectinect munnhelse mot dårlig ånde.

  Produkter og tjenester
  Bedriften er nøye med at produktene deres og virkestoffene er basert på seriøs forskning og at råvarene deres er av høy kvalitet og er trygge å bruke for alle. Likevel anbefales det ikke barn under 3 år å innta produktene deres på grunn av konserveringsmidlene som kan være for sterke for dem. Gravide bør søke råd hos lege før inntak av alle mulige kosttilskudd. Du kan abonnere på alle produktene gjennom hjemmesiden deres eller kjøpe utvalgte produkter i en helsekostbutikk. Som abonnent står du fritt til å administrere ditt abonnement akkurat slik du vil gjennom deres «mine sider», du kan velge hvor ofte du vil motta produktene dine eller sette abonnementet ditt på pause. Det er ingen forpliktelser når du har signert deg opp som abonnent. Du kan kontakte Lectinect direkte på denne epost-adressen dersom du trenger hjelp med noe av dette.

  Ris og ros samt nyttige tips om Lectinect
  Har du prøvd Lectinect mage eller noen andre av produktene de selger? Da vil vi gjerne høre din mening om produktene deres og erfaringen din med dette firmaet. Var det enkelt å bli abonnent? Hvordan er kvaliteten på produktene? Ville du bestilt igjen? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del din erfaring om Lectinect for å hjelpe andre potensielle kunder. Hva synes andre kunder om Lectinect? Les anmeldelsene om Lectinect her for å se om kosttilskuddene deres kan hjelpe deg. Ønsker du å bidra mer ved å dele flere av dine erfaringer? Du er velkommen til å skrive flere anmeldelser om andre firmaer her.

  Lectinect Mage kan hjelpe mot mageproblemer. – Utviklet i samarbeid med professor Ian F. Pryme.

  Lectinect
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  4.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  4

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Advarer mot Lectinect - hvordsn kvitte seg med kunder.

  Ble av telefonselger overtalt til å prøve Betakaroten betalte kun frakt for 2mnd tabletter 60stk.
  Sa ifra at jeg kun ville prøve. Av bestiller etter ca 1 mnd. Lectinect hadde allerede sendt ut ny pakke. L godtar ikke retur med påstand om at jeg måtte avbestille minst 5 dager før ny levering som L. altså iverksatte allerede etter 1 mnd.
  Nekter å ta retur og nekter å slette faktura.
  Jeg avbestilte alle produkter fra Lectinect og kommer aldri til å kjøpe noe fra dem igjen.

  Dør: Svein Mørch02-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Lectinect

  Din rangering

  FAQ

  Er Lectinect et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lectinect. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lectinect?

  Lectinect opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lectinect . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!