Lectinect Anmeldelser

: 3
0% Ville handlet her igjen

I fokus: Hva sier kundene våre?
Skriv en anmeldelse

J
Janne Plasse
Jeg vil aldri høre fra de igjen og skjønner ikke hvorfor de får fortsette som de gjør når de tydeligvis driver med svindel. Gratis prøve du, jah right. 👎😠Les mer
H
Harald Volden
Lectinect er svindel og selger ekstremt farlige legemidler som innholder kjemikalier som kan drepe. Lectinect er et typisk svindler firma som tilbyr gratis prøver og etter 30 dager, legger de de...Les mer
S
Svein Mørch
Ble av telefonselger overtalt til å prøve Betakaroten betalte kun frakt for 2mnd tabletter 60stk. Sa ifra at jeg kun ville prøve. Av bestiller etter ca 1 mnd. Lectinect hadde allerede sendt ut ny...Les mer

Alle kundeanmeldelser (3)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Husker ikke for hadde aldri hørt om det før.

  Jeg vil aldri høre fra de igjen og skjønner ikke hvorfor de får fortsette som de gjør når de tydeligvis driver med svindel.

  Gratis prøve du, jah right. 👎😠


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  K2 Proteinshake

  Lectinect er svindel og selger ekstremt farlige legemidler som innholder kjemikalier som kan drepe.

  Lectinect er et typisk svindler firma som tilbyr gratis prøver og etter 30 dager, legger de deg på et abonnement som ikke kan avsluttes.

  Her sender de altså betalingspåminnelse og deretter, inkassovarsel, ser du feilen? Ja de sender ikke faktura, kun påminnelse og deretter inkasso, dette er ulovlig.

  Jeg nevnte også at det de selger kan drepe, produktene deres innholder farlige kjemikalier som arsenic trioxide, nitrous oxide, sodium arsenate blant annet, av de testene som vi gjorde er det store mengder her til og drepe et lite barn, et voksen menneske vil da merke store skader etter et par måneder med knasking av pillene.

  Vi har politianmeldt forholdet, og jeg anbefaler at de som har mottatt faktura, enten går til Forbrukerrådet eller Forliksrådet, du må IKKE betale fakturaen, og heller skal du aldri betale en faktura du ikke er enig om, kunden har alltid rett til og klage på en faktura, husk du som er kunde at med mindre det er godt bevist at du startet abonnementet, kan de ikke forlange penger.

  Ikke la dere skremme og styr unna meget farlige produkter som kan ta liv!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Advarer mot Lectinect - hvordsn kvitte seg med kunder.

  Ble av telefonselger overtalt til å prøve Betakaroten betalte kun frakt for 2mnd tabletter 60stk.
  Sa ifra at jeg kun ville prøve. Av bestiller etter ca 1 mnd. Lectinect hadde allerede sendt ut ny pakke. L godtar ikke retur med påstand om at jeg måtte avbestille minst 5 dager før ny levering som L. altså iverksatte allerede etter 1 mnd.
  Nekter å ta retur og nekter å slette faktura.
  Jeg avbestilte alle produkter fra Lectinect og kommer aldri til å kjøpe noe fra dem igjen.

  haha dette er et stort firma som er plassert i Afrika Marroco Agadir,, de er proff spesialiserte på å svindle rundt i verden med tanke at alle vestlige land har godkjent dem og gitt dem grønlys å kjøre pp og i tilleg staten og politie er i ett lag med dem og de gjør alt for at du skal betale noe du ikke har brukt eller spurt om,,, IKKE LA DEG LURE OG HOLD DEG LANGT UNNA


Andre så også på