NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Menakur

  Helse, skjønnhet og livsstil er viktige elementer i enhver persons hverdag. Sykdommer og tilstander kan noen ganger være årsaken til at man ikke føler seg sunn og sprek. Kvinner spesielt har perioder i livet hvor helse kan bli en utfordring. Spesielt når man når overgangsalderen, kan mange symptomer gjøre hverdagen vanskelig. Mange opplever hetetokter, svettetokter, humørsvingninger og rastløshet. For å finne frem i jungelen av helseprodukter kan du her lese andres erfaringer og tilbakemeldinger. I enkelte perioder kan det være vanskelig å opprettholde en sunn livsstil, og hjelp kan være nødvendig. Menakur er et slikt produkt som skal hjelpe og gjøre overgangsalderen bedre og lettere å gå gjennom.

  Hva er Menakur?

  Selve produktet Menakur produseres og selges av firmaet Norisma. Norisma selger produkter innen helse, skjønnhet og livsstil. Firmaet ble stiftet i Forskningsparken i Tromsø for omtrent 10 år siden av John Ivar Fjerdingstad og Omar Paulsen Bekheet. All produksjon i Norisma skjer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP) for kosttilskudd og kosmetikk. GMP er retningslinjer for å fremstille produkter som kosmetikk, kosttilskudd og legemidler. Slik kan kundene vite at produktet er trygt å konsumere.

  Norismas mål er å produsere høykvalitetsprodukter som virker og som kundene elsker å bruke daglig. Norisma er også Debio Økologisk sertifiserte som garanterer at produktene er produsert på en økologisk og bærekraftig måte.

  Produktet Menakur

  Menakur er kapsler med naturlige ingredienser som skal være til hjelp for kvinner som er i overgangsalderen. Det som skjer i overgangsalderen, er at østrogenproduksjonen i kroppen minker. Dette igjen kan føre til ulike besvær, og noen plages mer enn andre.

  Menakur inneholder flere ingredienser som på hver sin måte kan hjelpe til å begrense besværene som kommer med overgangsalderen. B6 er en av ingrediensene og den hjelper til å regulere den hormonelle aktiviteten i kroppen, pluss at man blir mindre utslitt. Menakur inneholder også rødkløver og soya som har naturlige østrogenlignende isoflavoner. Flere studier viser til at disse kan redusere hetetokter og bidra til å gjenopprette hormonbalanse.

  Det er også magnesium og B-vitaminer i Menakur. Dette fordi de hjelper til å få en normal funksjon av nervesystemet og reduserer tretthet og utmattelse. Tranebær bidrar til å styrke immunsystemet og gir økt jernopptak fra andre matvarer. Slimhinnene kan også skape problemer i overgangsalderen, og derfor finner du også biotin i Menakur. Biotin opprettholder normale slimhinner og er til hjelp for en normal psykologisk funksjon.

  Det er trygt å bruke Menakur over lengre tid, og det er heller ingen fare for uønskede bivirkninger. Det finnes også ingredienser i Menakur som er viktige for kvinners benhelse i overgangsalder.

  Abonnement, bruk og dosering

  En pakke Menakur inneholder 60 tabletter. Den anbefalte dosen er 2 tabletter daglig, så en pakke vil vare en måned. Tablettene skal tas i forbindelse med måltider, 1 ved dagens første måltid og 1 ved dagens siste måltid.

  Alle pakkene fra Menakur er det gratis frakt på, og det er ingen bindingstid. Etter at du har bestilt første pakke vil du annenhver måned motta pakker med Menakur som skal rekke i 2 måneder.

  Tilbakemeldinger

  Skriv gjerne en kundeanmeldelse her, dersom du har prøvd Menakur.  Menakur
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Menakur

  Din rangering

  FAQ

  Er Menakur et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Menakur. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Menakur?

  Menakur opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Menakur . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!