Menakur

Alle kundeanmeldelser

Menakur

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Kost1

Kost1

1 Anmeldelser

Bevegelse er liv! Sport gjør livet vårt mer spennende og kroppen vår mer attraktiv. For å holde oss i form besøker ...

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Life

Life

0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Logo VitaePro

VitaePro

0 Anmeldelser

Er du lei av falske håp gitt av helsetilskudd? Skulle du ønske at der var en enklere måte å skjønne og finne de n&o...

Menakur

Helse, skjønnhet og livsstil er viktige elementer i enhver persons hverdag. Sykdommer og tilstander kan noen ganger være årsaken til at man ikke føler seg sunn og sprek. Kvinner spesielt har perioder i livet hvor helse kan bli en utfordring. Spesielt når man når overgangsalderen, kan mange symptomer gjøre hverdagen vanskelig. Mange opplever hetetokter, svettetokter, humørsvingninger og rastløshet. For å finne frem i jungelen av helseprodukter kan du her lese andres erfaringer og tilbakemeldinger. I enkelte perioder kan det være vanskelig å opprettholde en sunn livsstil, og hjelp kan være nødvendig. Menakur er et slikt produkt som skal hjelpe og gjøre overgangsalderen bedre og lettere å gå gjennom. 

Hva er Menakur?
Selve produktet Menakur produseres og selges av firmaet Norisma. Norisma selger produkter innen helse, skjønnhet og livsstil. Firmaet ble stiftet i Forskningsparken i Tromsø for omtrent 10 år siden av John Ivar Fjerdingstad og Omar Paulsen Bekheet. All produksjon i Norisma skjer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP) for kosttilskudd og kosmetikk. GMP er retningslinjer for å fremstille produkter som kosmetikk, kosttilskudd og legemidler. Slik kan kundene vite at produktet er trygt å konsumere. 

Norismas mål er å produsere høykvalitetsprodukter som virker og som kundene elsker å bruke daglig. Norisma er også Debio Økologisk sertifiserte som garanterer at produktene er produsert på en økologisk og bærekraftig måte. 

Produktet Menakur
Menakur er kapsler med naturlige ingredienser som skal være til hjelp for kvinner som er i overgangsalderen. Det som skjer i overgangsalderen, er at østrogenproduksjonen i kroppen minker. Dette igjen kan føre til ulike besvær, og noen plages mer enn andre.  

Menakur inneholder flere ingredienser som på hver sin måte kan hjelpe til å begrense besværene som kommer med overgangsalderen. B6 er en av ingrediensene og den hjelper til å regulere den hormonelle aktiviteten i kroppen, pluss at man blir mindre utslitt. Menakur inneholder også rødkløver og soya som har naturlige østrogenlignende isoflavoner. Flere studier viser til at disse kan redusere hetetokter og bidra til å gjenopprette hormonbalanse. 

Det er også magnesium og B-vitaminer i Menakur. Dette fordi de hjelper til å få en normal funksjon av nervesystemet og reduserer tretthet og utmattelse. Tranebær bidrar til å styrke immunsystemet og gir økt jernopptak fra andre matvarer. Slimhinnene kan også skape problemer i overgangsalderen, og derfor finner du også biotin i Menakur. Biotin opprettholder normale slimhinner og er til hjelp for en normal psykologisk funksjon. 

Det er trygt å bruke Menakur over lengre tid, og det er heller ingen fare for uønskede bivirkninger. Det finnes også ingredienser i Menakur som er viktige for kvinners benhelse i overgangsalder. 

Abonnement, bruk og dosering
En pakke Menakur inneholder 60 tabletter. Den anbefalte dosen er 2 tabletter daglig, så en pakke vil vare en måned. Tablettene skal tas i forbindelse med måltider, 1 ved dagens første måltid og 1 ved dagens siste måltid.

Alle pakkene fra Menakur er det gratis frakt på, og det er ingen bindingstid. Etter at du har bestilt første pakke vil du annenhver måned motta pakker med Menakur som skal rekke i 2 måneder. 

Tilbakemeldinger
Skriv gjerne en kundeanmeldelse her, dersom du har prøvd Menakur.