EZOgreen Anmeldelser

: 3
33% Ville handlet her igjen

Mest relevante negative anmeldelse

  2023-07-12
Ezogreen
Fikk tilbud om en prøvepakke som jeg betalte frakt for. Så avbestilte jeg da det ikke var noe for... Les mer
Katrine Rustadstuen

Mest stemmer anmeldelse

  2023-01-15
Fikk sms om at jeg vant en gratis prøvepakke, stod ingenting om betaling eller abonnement/avtale.... Les mer
Anna

Anmeldelser (3)

  (0)

 (0)

  (0)

  (0)

  (3)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ezogreen

  Fikk tilbud om en prøvepakke som jeg betalte frakt for. Så avbestilte jeg da det ikke var noe for meg. Så mottok jeg en faktura med purring på 333kr ( 298k + 35 i purregebyr)en pakke jeg skal ha mottatt men som jeg aldri mottok. Med endel e-poster ble vi enige om at jeg skulle betale den og de skulle sende meg den pakken jeg ikke hadde mottatt. Nå har jeg fått en ny purring men dette på den pakken de sendte meg som jeg ikke hadde mottatt. Når jeg nå kontakter de så sier de at de sender meg en ny i morgen. Noe jeg har sagt de ikke skal gjøre men heller slette fakturaen. Dette synes jeg blir bare lureri. Spent på hva som skjer videre.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fikk sms om at jeg vant en gratis prøvepakke, stod ingenting om betaling eller abonnement/avtale. Plutselig fikk jeg verdens minste prøvepakke som jeg måtte betale 29 kr for… og info om at jeg inngått abonnement på vaskepulveret slik at de skulle sende meg mer.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Styr unna. Shady greier

  De har ikke noe fakta som støtter at det er miljøvennlig. Leser mye skepsis om de på forum. Om innholdet i vaskepulveret og om de tidligere er dømt for brudd på markedsføringsloven. De nekter meg å bruke angreretten min. Og informerer heller ikke om hvor liten pakken du får for 349 kroner faktisk er.


Andre så også på