Evo Fitness Norge: les anmeldelser fra norske kunder

Alle kundeanmeldelser

Evo Fitness

33% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Anonym
Værste kundeservice og opplegg jeg har vært borti. Vært kunde av Evo i alle år. Prøvde å si opp fordi jeg ikke har muligheten til å trene på en god stund. Det var bare kaos og måtte betale i mange ...Les mer
M
Mathias
Signerte for avtale med 14 dagers angrerett. Sa opp etter 10 dager. 1 måned senere får jeg regning på 409,- Kontakter kundeservice og sier at dette må være en feil, men får beskjed om at jeg i...Les mer
A
Andrea
Jeg gikk inn i en kampanje for gratis meldemskap frem til Juni. Jeg endte opp med å aldri gå trengisstenteret. De sa i kampanjen at så lenge man avslutter før neste påbegynte måned ville man ikke m...Les mer
M
Magnus Egeland
Nettsiden virker som den er designet av en løk. Er umulig å finne fram til hvor jeg kan avslutte medlemskapet så jeg valgte å bare fjerne betalingsmetode. Men så begynner jeg å få betalingsvarsler ...Les mer
K
Kjell
Jeg klager nesten aldri, men i dag har jeg fått nok. Jeg er ett godt voksen man som kom inn for og trene i dag, bruker de skoene jeg pleier og bruke som er rene utenom de 100 meterene jeg går fra p...Les mer

Alle kundeanmeldelser (12)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Trening

  Værste kundeservice og opplegg jeg har vært borti. Vært kunde av Evo i alle år. Prøvde å si opp fordi jeg ikke har muligheten til å trene på en god stund. Det var bare kaos og måtte betale i mange måter etter jeg prøvde å si opp.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Elendig senter med elendig kundeservice

  Signerte for avtale med 14 dagers angrerett.
  Sa opp etter 10 dager.

  1 måned senere får jeg regning på 409,-
  Kontakter kundeservice og sier at dette må være en feil, men får beskjed om at jeg ikke fyllte ut angrerett-skjermaet, så de hadde lov til å trekke meg pengene.

  Dette er ett selskap som driter i gode anmeldelser og tilbakemeldinger, og det virker som at det er satt opp for å lure penger fra kundene sine.
  Treningssenteret på lillestrøm er forøvrig også helt ræva, selv om det ikke er like elendig som kundeservicen deres.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Trukket penger

  Jeg gikk inn i en kampanje for gratis meldemskap frem til Juni. Jeg endte opp med å aldri gå trengisstenteret. De sa i kampanjen at så lenge man avslutter før neste påbegynte måned ville man ikke måtte betale. Altså jeg måtte avslutte i løpet av Mai, dette gjorde jeg. Avsluttet midt i Mai, men ble trukket penger i Juni. Jeg sendte hvenvendelse for klage og de sendte meg videre til en link som sier at man må betale måneded etter medlemsskap. Men dette var ikke det som sto ifølge kampanjen. En scam, som også har elendig kundeservice. Tar ingen hensyn til kunder og forståelse, bare opptatt av penger. Jeg kommer ikke til å gå der igjen eller anbefale til noen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Trening for 50kr fram til april

  Nettsiden virker som den er designet av en løk. Er umulig å finne fram til hvor jeg kan avslutte medlemskapet så jeg valgte å bare fjerne betalingsmetode. Men så begynner jeg å få betalingsvarsler på over 400kr.

  Det virker som at dette treningssenteret er laget for å gi prøveperioder og gjøre det umulig å avslutte.

  Seevicen på support var og helt elendig, jeg er ikke en person som pleier å klage på service siden jeg jobber med det selv og vet det kan bære vanskelig, men dette var rett og slett bare elendig.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Trening

  Jeg klager nesten aldri, men i dag har jeg fått nok. Jeg er ett godt voksen man som kom inn for og trene i dag, bruker de skoene jeg pleier og bruke som er rene utenom de 100 meterene jeg går fra parkeringen til senteret.

  Blir konfrontert av en "Evo Fitness Karen" ansatt som faktisk ble høymeldt og krevde at jeg tok av skoene da de vasket. Hadde hatt absolutt null problem med og ta av skoene hadde "Evo Karen" møtt meg med respekt og ikke ydmyket meg med sitt nedtalende tone i forran flere. Jeg mener andre stoppet og trene for og se hva som foregikk.

  Helt uakstabelt og ganske frekt. Andre gangen dette hender, første gang forklarte jeg at disse skoene er rene og beregnet for trening.

  Har sendt av klage.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Prøveperiode

  Hei,

  Jeg hadde en prøve periode i November/desember hvor jeg sa opp mitt abo 10 dager etter, altså 4 dager før prøveperioden. jeg tenkte da at det ikke var noe mer å gjøre, men jeg for nå i februar en sms om manglende betaling, og det viser seg at abo ikke har mitt sakt opp. jeg prøver da å kontakte evo, men finner verken epost eller telefon nr jeg kan kontakte. hvilket selskap er det som ikke har en epost eller telefon nr hvor kundene deres kan kontakte for å få hjelp. Jeg har hvert medlem av mange treningssentrer igjennom årene og jeg må si at evo skuffer veldig.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Trukket for mye

  Dere har trukket meg for mye i penger.
  Først trakk dere meg for 277 kroner, så trakk dere meg for 409 kroner!

  Jeg får beskjed at det vil koste meg kun 249 kroner i måneden!

  Du meldte du deg inn via vårt tilbud som ga deg gratis og uforpliktende trening i 14 dager. I tillegg fikk du fri innmelidngsavgift på kr 249,-. Medlemskapet løper automatisk etter 14 dager til veiledende månedsavgift. Ditt medlemskap er inngått med standard medlemsvilkår, som innebærer 1 mnd. betalende oppsigelsestid ut påfølgende måned. Betalt avgift refunderes ikke.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Medlemskap

  EDIT: Jeg skrev forrige innlegg og har nå blitt refundert, men det tok tid og diskusjon.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Prøveperiode

  Har registrert meg som medlem og prøvd å få tilgang til prøveperiode på EVO. Men får ikke fullført det, fordi nettsiden stopper opp.

  Når jeg kontakter EVO, så avviser dette blankt og forteller at det må være noe galt med min søkemotor/enhet. Har prøvd å kontakte dem igjen men får ingen svar. Det er ingen ansatte på treningssenteret og man låser seg inn og ut med en kode. Dette har ikke fått til tross for

  Det er i tillegg ikke ubrukelig og uvennlige folk på kundeservice. Kan kun ta kontakt med Mail. Får inntrykket om at dette er en shady business og råder å holde seg unna.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Medlemsskap

  dritt treningssenter. fikk medlemskap, men bestemte meg for å avslutte 3 oktober, fordi jeg ikke brukte det. Da jeg kom inn i november, så jeg at de hadde trukket 399kr fra kontoen min for november, når jeg kansellerte medlemskapet i oktober. Jeg sendte mail, og fikk svar om at jeg måtte avsluttet før 1 oktober for å ikke bli trukket for november. Rett og slett scam, ikke handle her!


Andre så også på

Logo Extreme Fitness

Extreme Fitness

2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Selv om shopping for vitaminer og kosttilskudd i de fleste tilfeller ikke er den mest spennende handleopplevelsen generelt sett, er helse viktig. i...

Logo Sportgymbutikken

Sportgymbutikken

1 Anmeldelser

Er du glad i å trene? Kanskje ikke, det er det tross alt ikke alle som er. Men det er viktig å trene, eller i det minste å v&aeli...

Logo FitTrack

FitTrack

1 Anmeldelser

Er du opptatt av å leve et sunt liv? Trening, eller fysisk aktivitet, er en viktig del av det å leve et sunt liv. Å være su...