Evo Fitness

Alle kundeanmeldelser

Evo Fitness

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Extreme Fitness

Extreme Fitness

2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Original Buff

Original Buff

0 Anmeldelser

Om du er ofte aktiv og du trener mye, eller bare oppholder deg mye utendørs i naturen så behøver du nødvendigv...

Logo Life

Life

0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Evo Fitness

I dag blir vi mer og mer opptatt av trening og helse, noe som har ført til en økning i treningssenter landet rundt. Men hvordan finner man frem til de beste treningssentrene? På NorskeAnmeldelser kan du lese om andre kunders erfaringer med treningssentre som for eksempel Evo Fitness. Dette gjør det mye enklere for deg å finne svar på spørsmålene du gjerne sitter med, og om selskapet er trygt og pålitelig. 

Om Evo Fitness
Evo Fitness er en treningskjede som har flere treningssentre rundt omkring i Norge. I Oslo finner du de blant annet i Årvoll, Nydalen og Bryn, men de har også flere sentre andre steder i landet som Os i Vestland, Forus i Stavanger og Konnerud i Viken. Virksomheten ble etablert i 2010 da deres første senter ble åpnet i Oslo. Målet til selskapet har fra starten vært å være best på kondisjon- og styrketrening med moderne utstyr og god atmosfære. 

Produkter og tjenester av Om Evo Fitness
For å benytte deg av Evo Fitness sine treningssentre så kan du starte et medlemskap på nettsiden deres. Et slikt medlemskap vil gi deg tilgang til alle sentrene deres hvor som helst i landet. Før du kjøper et medlemskap kan du benytte deg av en 14 dagers prøveperiode som er helt gratis. Etter dette kan du velge om du ønsker å kjøpe et månedsabonnement uten binding, månedsabonnement med binding eller et årsabonnement. Alle de ulike abonnementene inkluderer en oppstartstime med en personlig trener, en tjeneste du kan fortsette å benytte deg av mot et ekstra tillegg. Sentrene er åpne hver dag fra 05.00-24.00 og du vil selv få en nøkkel slik at du kan låse deg inn og ut. Det er med andre ord et resepsjonsfritt treningsstudio. Betalingen foregår via betalingskort, og du må godkjenne at månedsbeløpet trekkes automatisk fra kortet ditt. Du vil få en påminnelse om betalingen på mail og SMS, og dersom betalingen ikke kan trekkes vil du automatisk bli utmeldt. I følge selskapet selv er de svært opptatt av et rusfritt miljø, og ved å melde deg inn som kunde bekrefter du automatisk at du tar avstand fra rusmidler, er villig til å la deg dopingtestes og forstår at et positivt testresultat vil føre til øyeblikkelig utestengelse. Selv om du gjennom et medlemskap har tilgang til alle treningssentrene kan det likevel forekomme at noen av sentrene oppnår et maksimalt antall medlemmer. Du vil alltid ha tilgang til ditt hovedsenter som du oppgir i medlemskapet. 

Komplimenter, klager og tips om Om Evo Fitness
Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle våre lesere å finne frem til de beste virksomhetene innen ulike kategorier. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse om din erfaring dersom du har benyttet deg av noen av tjenestene til Evo Fitness. Din tilbakemelding kan hjelpe andre kunder med å få svar på spørsmålene de gjerne sitter med dersom de vurderer å benytte seg av dette selskapet. Si gjerne litt om medlemskapet, betalingen, treningssenteret, utstyret og annet du tror kan være nyttig for andre.