Evo Fitness

Alle kundeanmeldelser

Evo Fitness

43% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

N
Nilo Angelica Bavandi
Dere har trukket meg for mye i penger. Først trakk dere meg for 277 kroner, så trakk dere meg for 409 kroner! Jeg får beskjed at det vil koste meg kun 249 kroner i måneden! Du meldte du d...Les mer
A
Andreas Berggreen
EDIT: Jeg skrev forrige innlegg og har nå blitt refundert, men det tok tid og diskusjon.Les mer
A
Andreas
Skulle flytte og frøs medlemskapet da jeg tenkte å benytte meg av evo i ny by. Fant ut dagen etter at evo ikke holder til i aktuell by. Kansellerte da frys siden man ikke kan si opp medlemskap mens...Les mer
D
Deka Halane
Har registrert meg som medlem og prøvd å få tilgang til prøveperiode på EVO. Men får ikke fullført det, fordi nettsiden stopper opp. Når jeg kontakter EVO, så avviser dette blankt og forteller a...Les mer
A
Ane
dritt treningssenter. fikk medlemskap, men bestemte meg for å avslutte 3 oktober, fordi jeg ikke brukte det. Da jeg kom inn i november, så jeg at de hadde trukket 399kr fra kontoen min for november...Les mer

Alle kundeanmeldelser (7)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Trukket for mye

  Dere har trukket meg for mye i penger.
  Først trakk dere meg for 277 kroner, så trakk dere meg for 409 kroner!

  Jeg får beskjed at det vil koste meg kun 249 kroner i måneden!

  Du meldte du deg inn via vårt tilbud som ga deg gratis og uforpliktende trening i 14 dager. I tillegg fikk du fri innmelidngsavgift på kr 249,-. Medlemskapet løper automatisk etter 14 dager til veiledende månedsavgift. Ditt medlemskap er inngått med standard medlemsvilkår, som innebærer 1 mnd. betalende oppsigelsestid ut påfølgende måned. Betalt avgift refunderes ikke.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Medlemskap

  EDIT: Jeg skrev forrige innlegg og har nå blitt refundert, men det tok tid og diskusjon.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Skulle flytte og frøs medlemskapet da jeg tenkte å benytte meg av evo i ny by. Fant ut dagen etter at evo ikke holder til i aktuell by. Kansellerte da frys siden man ikke kan si opp medlemskap mens det er fryst. Jeg la så inn oppsigelse på nettsiden. Trodde jeg. Fant nå ut at jeg har blitt belastet i 9 måneder.

  For måneden jeg forsøkte å si opp ble jeg trukket 99 kr for frys 1 dag, og 386kr for resterende aktivt medlemskap. Jeg opphevde frys med en gang for å få tilgang til å si opp.

  Det spesifiseres ikke om meldemskap regnes som aktivt eller fryst i inneværende måned når man opphever frys. Merkelig hvordan en medlemskapsperiode kan regnes for å være både 100 prosent fryst og 99 prosent aktivt samtidig. Dette er virkelig forvirrende og sleipe medlemskapsvilkår.

  Hvis medlemskapet er aktivt kan man si opp på nettsiden, hvis det er fryst må dette tydeligvis skje gjennom mail. Men hvordan skal kunde vite hvordan man skal si opp etter riktige rutiner når statusen til medlemskapet er uavklart?

  Uvennlig kundebehandler som unnlot seg å svare på konkrete spørsmål rundt dette. Jeg ble henvist til markedsdirkektøren deres på mail, som selvsagt ikke svarer på henveldelsen min.

  Evo anbefales på eget ansvar! Apparatene er forøvrig også ofte ute av stand. Trivelige instruktører.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Prøveperiode

  Har registrert meg som medlem og prøvd å få tilgang til prøveperiode på EVO. Men får ikke fullført det, fordi nettsiden stopper opp.

  Når jeg kontakter EVO, så avviser dette blankt og forteller at det må være noe galt med min søkemotor/enhet. Har prøvd å kontakte dem igjen men får ingen svar. Det er ingen ansatte på treningssenteret og man låser seg inn og ut med en kode. Dette har ikke fått til tross for

  Det er i tillegg ikke ubrukelig og uvennlige folk på kundeservice. Kan kun ta kontakt med Mail. Får inntrykket om at dette er en shady business og råder å holde seg unna.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Medlemsskap

  dritt treningssenter. fikk medlemskap, men bestemte meg for å avslutte 3 oktober, fordi jeg ikke brukte det. Da jeg kom inn i november, så jeg at de hadde trukket 399kr fra kontoen min for november, når jeg kansellerte medlemskapet i oktober. Jeg sendte mail, og fikk svar om at jeg måtte avsluttet før 1 oktober for å ikke bli trukket for november. Rett og slett scam, ikke handle her!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Medlemskap

  Har en student i familien, som meldte seg inn for en kortere periode, da hun er student i utlandet. Hun har brukt dette trengings senteret i flere år, og føler seg nå veldig dårlig behandlet da hun pga. den 1. i måneden sa opp sitt medlemskap før hun reiser til utlandet på skolen igjen. Hun får bare beskjed om at hun må betale for hele måneden etter, da hun var for sen med avbestillingen. Vi snakker om en student, med begrenset økonomi, og ønsker egentlig fortsatt å være medlem. Men jeg har prøvd å få en løsning med selskapet på dette. Men uten å lykkes. De er standhaftige og ønsker å kreve inn kr. 399,- for oktober. Regner med at det var dette som gjør at det blir et "overskudd" den måneden. Hun vil komme til å bytte treningssenter, og regner med at det blir et "større" tap, enn å avsi kravet for oktober måned. Så mitt råd er. Når selskaper som dette blir så standhaftige, så bytt til en annen aktør. Som Freshfitness. Her er det minst like bra, og rimeligere ikke minst!!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Trenningsstudio

  I signed up for the Letsdeal campaign. I've only been there 1 times. They took money from my bank account for 8 months without my knowledge. It's called stealing, to say the least. I definitely don't recommend.


Andre så også på

Logo Extreme Fitness

Extreme Fitness

2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Maxulin

Maxulin

0 Anmeldelser

Alle vil se bra ut, og alle har sine egne årsaker for hvorfor de ønsker det. Noen vil ha bedre selvtillit, mens andre tror de kan f&ar...

Logo Flex5x

Flex5x

0 Anmeldelser

Noen ganger så føler man seg ikke så bra, og man vet ikke helt hvorfor. Det kan være mange grunner til det, og når d...