Extreme Fitness

Alle kundeanmeldelser

Extreme Fitness

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

I
Isak Espenes
Veldig mye bra utvalg og service, aldri hatt problemer herLes mer
M
Marcus Hove
Bra utvalg og serviceLes mer

Alle kundeanmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Handle her!

  Veldig mye bra utvalg og service, aldri hatt problemer her

  hs=9973d12bf4768d976c3f190e827c2473<div style="display:none;">


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Handle her!

  Bra utvalg og service

  hs=9973d12bf4768d976c3f190e827c2473<div style="display:none;">


Andre så også på

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Dinhelsemat

Dinhelsemat

1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Life

Life

0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Logo Gymgrossisten

Gymgrossisten

1 Anmeldelser

Er du glad i å trene og vil forme den beste og mest muskuløse kroppen? Da er det noen få ting som du absolutt trenger, og disse ...

Extreme Fitness

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting en kan gjøre for å få til det. Men nesten uansett hva man velger så er det greit å få litt hjelp på veien, for den veien kan være lang og vanskelig og til dels ganske rar å navigere. Derfor er det bra med sider som Extreme Fitness som finnes som kan hjelpe deg. I tillegg til å ha en masse produkter for fitness og velfære så er det osgå en side du kan vende deg til for hjelp og råd. Så la oss se litt nærmere på de, og hva de kan hjelpe med. 

Hva du bør vite om Extreme Fitness
Noe av problemet med et selskap som Extreme Fitness er navnet, fordi når folk leser det så tror de kanskje at du må være en profesjonell bodybuilder for å ha noe bruk av siden. Men når du besøker den så forstår du raskt at det ikke er tilfellet. Det er rett og slett en side som tilbyr treningstøy, kosttilskudd og andre produkter. Dette er en butikk som har eksistert i Trondheim i over 25 år, så da er det klart at de ikke bare har betjent Mr Fitness akkurat. Og som sagt, da de har 25 års erfaring så kan de nok hjelpe deg uansett hva ditt mål er, og hva slags behov du har. Det viktigste er egentlig bare at du starter, så kommer resten av seg selv om du ønsker. 

Hva du kan kjøpe hos Extreme Fitness
Noe som er "Extreme" med denne butikken er deres utvalg, da de har virkelig alt du kan ønske deg for å komme i god form, i det minste av ting som brukes for å hjelpe deg. Fordi jobben må du selv gjøre. De selger treningsklær, treningsutstyr og kosttilskudd, og disse tre er de vitkigste kategoriene i deres produktsortiment. Inni der igjen så finnes det massevis av variasjon i forhold til det du trenger. Du kan kjøpe kosttilskudd for fettforbrenning, styrke, restitusjon, muskelbygging og masse annet. Da det finnes noe for ethvert behov så er det ikke overraskende om deres kundebase er varierte og ulike. Er du ute etter proteinpulver og aminosyrer, så er dette butikken for deg, i tillegg til at de selger mat som er bra for deg, og som passer for en som trener. Smart mat som de kaller det!

Bør du bruke Extreme Fitness?
Dette er et viktig spørsmål da det er fristende å kjøpe kosttilskudd, men man vil samtidig vite om de er trygge eller ei. Det er dog en side som virker generelt å ha et svært godt rykte, og det ser ikke ut som det er noe problem å kjøpe fra de. De bruker også kjente merkevarer som er mye brukt i miljøet, så det bør nok ikke presentere en hindring for deg.

Har de av dere som har brukt Extreme Fitness noe annen mening? Vi vil gjerne høre den!


Motivasjon for ekstrem trening!