NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser iForm

  Trening

  og kosthold er i vinden som aldri før. Det er ikke enkelt å henge med i utviklingen, fordi nye trender, dietter og treningsmetoder melder seg på løpende bånd. Ikke før har man fått lært noe nytt, så er det utdatert og erstattet av noe nyere og bedre. iForm er et magasin som skal hjelpe deg å leve sunt og få med deg de viktigste trendene. Det er mange magasiner som lover å hjelpe deg med en sunn livsstil, så hvordan vet du om iForm passer best for deg? Før man går til innkjøp av varer eller tjenester man aldri har forsøkt før, kan det være nyttig å lese seg opp på Erfaring & Tilbakemelding fra kunder som allerede har prøvd produktet. Nettopp det kan du gjøre her.

  Hva er iForm?

  iForm er et magasin som du finner på både på nettet og i papirutgave. Nøkkelordet bak selskapet er helse, og da mener vi god helse. God helse handler om alt fra kosthold og dietter til mosjon og hvile. Riktig kosthold kan hjelpe mennesker både til et lykkeligere liv, og kan i mange tilfeller hjelpe mot symptomer i forbindelse med sykdommer. Mange tror at bare mosjon og riktig kosthold er nok til å få god helse, men god søvn er essensielt for at vi mennesker skal fungere. De som er veldig opptatt av trening, er som regel også opptatt av å spise mat som ikke spolerer for treningen. I Form har som mål å skulle hjelpe leserne sine til god helse på alle disse områdene.

  iForm - digitalt

  Nå får du iForm i digital form, også kalt WYPE. Gjennom appen kan du lese magasinet nøyaktig slik som det er i papirutgaven, bare at du leser den på mobilen, nettbrettet eller PC-en din. Når du vil, hvordan du vil. Som abonnent vil du alltid ha tilgang til de 12 siste papirutgavene på opptil 5 ulike enheter. Du kan også laste ned utgavene slik at du kan lese de offline, en meget god løsning dersom du skal til hytta eller et sted med lite eller ingen dekning. Kunder som allerede er abonnent hos I Form vil få denne løsningen billigere enn de som ikke har et eksisterende kundeforhold.

  Vilkår og betingelser

  Et abonnement hos I Form betales enten med kort automatisk, avtalegiro, e-faktura eller girokort. Om du velger automatisk kortbetaling slipper du fakturagebyr, og betalingen går i tide uten at du behøver å tenke over det. Du har en angrerett på 14 dager, og dersom du ønsker å benytte deg av den kontakter du kundeservice. Når du blir abonnent, får du også tilgang til Min Side. Der finner du når du kan forvente levering av neste utgave. Når du bestiller abonnement første gang kan det gå opptil en måned før den første leveringen. Dersom du bor i utlandet og ønsker å abonnere kan du kontakte kundeservice for å få hjelp til det.

  Kundeanmeldelse for iForm

  Er du, eller har du vært abonnent hos iForm? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg. Tilbakemeldinger fra kunder som har prøvd iForm kan være veldig nyttig for de som vurderer å bli abonnent. Gjennom andre sine opplevelser kan man få informasjon som viser om selskapet er det rette og om magasinet leverer som ønsket.

  iForm
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om iForm

  Din rangering

  FAQ

  Er iForm et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om iForm. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr iForm?

  iForm opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Kostholdsråd, Gå Ned i Vekt, Vitaminer og Kosttilskudd, Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til iForm . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!