NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lectinect Mage

  Om du har hatt problemer med magen, og prøvd ulike metoder som kan hjelpe deg uten suksess, så bør du kanskje se til Lectinect Mage. Men før du gjør det er det kanskje greit å ha litt mer kunnskap om det er og hvem som er bak produktet, som du tross alt skal putte inn i kroppen din. Så les videre om du vil ha informasjon om selskapet Lectinect og produktet deres Lectinect Mage.

  Om Lectinect

  Lectinect er faktisk et norsk selskap, som lager produkter for kosttilskudd, og som de sier selv er basert på seriøs forskning. Er det noe en ønsker når det kommer til medisiner og kosttilskudd så er det at det skal være seriøst. Og er det et råd vi kanskje ville gitt folkene bak Lectinect så er det at hjemmesiden deres ikke ser så profesjonell ut som den kanskje kan være. Det er ikke slik at man nødvendigvis tar kosttilskudd fordi man er syk, men fordi man har andre problemer, som gjør hverdagen litt vanskeligere. Kanskje man også vil ha litt hjelp med å gå ned i vekt? Lectinect er basert i Bergen, og ble etablert i 2000. Det er professor Ian F. Pryme som står bak mye av vitenskapen hos Lectinect og forskningen er i all hovedsak fokusert på fordelene et menneske kan få fra noe som kalles plantelektiner. Men om du er interessert i slike ting, så bør du definitivt lese deg opp på slike ting før du bruker de, kanskje til og med konsultere med legen din om det passer deg også.

  Om Lectinect Mage og hva det hjelper med

  Lectinect Mage er basert på at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Det skal hjelpe mot en rekke ting, som blant annet løs mage, sure oppstøt og få lindring av halsbrann. Alt dette høres jo veldig positivt ut, spesielt om du sliter med disse tingene. For å si det sånn, om du har aldri hatt disse problemene kan du ikke vite hvor ille det er. Sure oppstøt og halsbrann kan være helt fryktelige å få og det påvirker din allmennstilstand veldig mye. Du kan også lese fra andre kunders opplevelser og erfaringer med Lectinect Mage at det har hjulpet de, men hvorvidt det hjelper deg er indivduelt og kan ikke garanteres. Om du er interessert så bør du som sagt lese mer om hva dette er, mer spesifikt. Nå er det også et godt tilbud som du kan dra nytte av, så det er kanskje verdt å sjekke ut

  Erfaringer med Lectinect og Lectinect Mage

  Om du noen gang har kjøpt fra Lectinect eller brukt Lectinect Mage så vil vi veldig gjerne vite mer om dine opplevelser. Løste det, eller ble problemene dine bedre etter at du startet å bruke produktet? Uansett hva svaret ditt på det er så vil vi høre mer, slik at andre lesere kan få den informasjonen så de vet mer om hva de bør gjøre og ikke.

  Så nøl ikke med å skrive inn til oss!


  Informasjonsfilm om Lectinect Mage

  Lectinect Mage
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (5)

  3.4
  60% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  3.6
  Service
  rating
  2.4
  Prisnivå
  rating
  3.2
  Levering
  rating
  4.4

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Klage

  Lectinect holder ikke hva de lover. Vanskelig med avslutning av abonnement.

  Dør: Anne Gro Bjørløw09-06-2021
  Monica05-07-2021

  Det merker jeg også prøver og sende mail men får ikke sendt den ,får prøve og ringe dem ønsker ikke mer fra dem

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Melker kunder

  Så fort de fått deg på kroken sender de forsendelser aldri bedt om, nekter retur. Ren melking advarer alle mot kundeservicen her

  Dør: seb15-04-2021
  Marianne H.16-08-2021

  Helt enig i det du skriver over her, hold dere unna.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2.5
  rating

  1

  1"'`--

  Dør: arachni_name04-10-2020
  filtzyyzdq19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Lectinect mage funker O

  En uke jeg bruker den Lectinect mage tabletter , jeg merker ikke noe , den er bar tull .

  Dør: Ayub Sayed12-09-2020
  henrik lundgård17-09-2020

  Ønsker og si opp mit abonement på lektinekt mage

  qzytxshepo19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  5
  rating

  avsluttet abonnement ikke godtatt av Lectinect

  Abonnerte på Lectinect Mage over en periode. Da jeg ikke fikk den ventede forbedring etter mange måneder sa jeg opp abonnementet. Lectinect fortsatte å sende produktet til meg og jeg ga beskjed om at jeg ikke ville betale for nye forsendelser. Fikk da beskjed om at de kunne se at mitt abonnement var stoppet og at jeg kunne se bort fra siste faktura, pakken kunne jeg bare beholde. Så skjedde dette på nytt en måned senere, ga igjen beskjed, fikk nye beklagelser, pluss forsikringer om at nå var de oppdaterte. Pustet litt ut, men så begynte helvete for alvor. Inkassokrav fra Alektum Finanns as. De hadde kjøpt min påståtte gjeld til Lectinect. Faen ta disse svindlerne. Har funnet frem til flere andre som har opplevd det samme. Nå samler vi oss og går til felles motkrav mot Lectinect.

  Dør: Gunvor Jensen19-06-2020
  olav jensen14-02-2021

  Svindel å bløff! Bestiller man så, er det trenering og inkassotrusler. Og han såkalte Dr Prym hvem er det.?.. påstår i reklame at den denDr Prym er forsker osv osv! Ikke kjøp, virker ikke og vet ikke engang hva det inneholder! Hold dere langt unna dette firma.

  bpmwpbelfj19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Harriet Volden Pedersen07-04-2021

  Jeg er sjeleglad for den hjelpen som Lectinect Mage har gitt meg i msnge år. I juni2020 fikk jeg tilbud om å teste den nye versonen av Lectinect Mage , med kalsium i tillegg til hyllebær. Etter 2 måneders bruk , synes jeg at de nye tablettene fungerer enda bedre for magen min. Jeg merket en positiv effekt allerede etter et par dagers bruk. Detter er et produkt jeg virkelig anbefaler ,men vær tålmodig , og gi det en sjanse ti å virke over tid.For endel ,vil det nok ta lenger tid før en merket bedring for mageplagene ,men ikke gi opp.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Lectinect Mage

  Din rangering

  FAQ

  Er Lectinect Mage et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lectinect Mage. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.4/10, hvorav 60% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lectinect Mage?

  Lectinect Mage opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Kostholdsråd, Gå Ned i Vekt.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lectinect Mage . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!