Naardic

Alle kundeanmeldelser

Naardic

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Extreme Fitness
Extreme Fitness
2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb
iHerb
1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Original Buff
Original Buff
0 Anmeldelser

Om du er ofte aktiv og du trener mye, eller bare oppholder deg mye utendørs i naturen så behøver du nødvendigv...

Logo Life
Life
0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Naardic

Elsker du å trene? Har pandemien gjort det vanskeligere for deg å gå på treningssentere, eller trene med venner? Trening er en del av hverdagen for veldig mange. Noen foretrekker å trene alene, og jogger for eksempel om morgenen for å komme i gang med dagen. Andre foretrekker å trene inne, trene med venner eller trene i grupper sammen med andre. Det er alltid morsomt å prøve ut nye ting, og da er gruppeøkter helt perfekt Men det har ikke vært like enkelt som tidligere. Vi vet at treningssentere er full av bakterier, og under en global pandemi er ikke treningssenteret det første stedet vi nødvendigvis vil besøke. For tvil ikke! Nettbaserte treningsøkter har tatt verden med storm det siste årene. Naardic er en slik tjeneste som kanskje er rett for deg. 

Om Naardic 
Naardic Interactiv Training er et nettbasert treningstjeneste. Dette tilsier at abonnenter kan ta en rekke forskjellige instrukser med en instruktør, slik at du kan trene med andre og instruktøren kan se at du tar del. Slik blir det en interaktiv treningsøkt, og instruktøren kan gi deg tilbakemelding under trening. Det finnes lite informasjon om hvem som etablerte og eier selskapet. 

Produkter og Tjenester hos Naardic
Naaric tilbyr en rekke forskjellige alternativer for deg som abonnent med en måneds abonnement og årlig abonnement uten binding. De tilbyr også et 12-måneders abonnement med binding. Man må regne med å betale rundt 500 til 600 kroner i måneden. Det vil si at dette er et dyrt alternativ til å trene alene eller gå på et kurs i ny og ne. Sammenlignet med medlemskap med treningssenter lander Naardic rett i midten, mellom de billigste og dyreste treningssenterne. I tillegg har selskapet en nettbutikk der man kan bestille diverse utstyr til trening inkludert vekter, matter, og forskjellig tilbehør som er ideel for trening. Er man abonnent hos Naardic får man en 20% rabatt på produktene i deres nettbutikk. Med det år-lange abonnementet kan man trene så mye man vil og ta del i så mange interaktive treningsøkter som man bare orker. I tillegg påstår selskapet at man får kreditt poeng verdt 1,000 kroner som kan brukes i nettbutikken deres, dette gjelder for 12-måneders i tillegg til det år-lange pakketilbudet. På deres nettside finner man en haug med forskjellige typer treningsøkter inkludert jogging, roing, yoga og zumba! De har en rekke forskjellige treningsinstruktører. Man kan enkelt velge hva slags trening man ser etter, eller hvilke treningsinstruktører man vil ha. De har også listet hvilke nivå de forskjellige øktene er laget for slik at du kan finne en som passer for deg. 

Komplimenter, Klager og Tips til Naardic
Hvordan vet man at en tjeneste er riktig for seg? Med mindre man har venner eller bekjente, eller en tjeneste blir verdenskjent, er det ikke enkelt å vite. Å lese en kundeanmeldelse fra tidligere kunder er en av de beste måtene å finne ut om tjenesten er noe som passer seg selv, og om det i det hele tatt er verdt pengene. Gi oss gjenre en liten tilbakemelding med din erfaring og opplevelse av Naardic.