T8

Alle kundeanmeldelser

T8

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

J
Jan Gundersen
Jeg er ikke en sånn pleier og skrive når jeg er fornøyd men jeg gjør untak denne gangen. Har gått T8 siden før sommeren føler en god forbedring. Jeg har nå mer energi, mer lyst og treningen går ogs...Les mer
G
Geir Tvenge
Testet ut T8, men er skuffet over effekten på produktet etter å ha tatt det i 4 mnd. Merker så og si ingen forskjell. Les mer

Alle kundeanmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Føler meg bedre

  Jeg er ikke en sånn pleier og skrive når jeg er fornøyd men jeg gjør untak denne gangen. Har gått T8 siden før sommeren føler en god forbedring. Jeg har nå mer energi, mer lyst og treningen går også bedre. Om du vil ha en boost kan jeg varmt anbefalle denne. nb. de er sterke i smaken ;)


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Litt skuffet

  Testet ut T8, men er skuffet over effekten på produktet etter å ha tatt det i 4 mnd. Merker så og si ingen forskjell.


Andre så også på

Logo Kost1

Kost1

1 Anmeldelser

Bevegelse er liv! Sport gjør livet vårt mer spennende og kroppen vår mer attraktiv. For å holde oss i form besøker ...

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Life

Life

0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Logo VitaePro

VitaePro

0 Anmeldelser

Er du lei av falske håp gitt av helsetilskudd? Skulle du ønske at der var en enklere måte å skjønne og finne de n&o...

T8

Det å føle seg bra er utrolig viktig, og hva man anser som bra er noen ganger vanskelig å fastslå. Maskulinitet er et eksempel på hvordan det er mye subjektivitet involvert og det er ikke en gang sikkert at alle gir deg samme svar når du spør dem om hva maskulinitet er. Men det er et testosteronnivå i kroppen på menn og som er viktig at blir opprettholdt hele tiden, ikke nødvendigvis for at du skal føle deg mannlig, men for at kroppen skal fungere bedre. Det er tross alt en grunn til at vi har det i kroppen, og heldigvis finnes det alternativ for menn som er ute etter en liten boost. T8 er et av dem, og om du er usikker på hva det er så les gjerne videre. Kanskje det er akkurat det du er ute etter og som kan hjelpe deg? Les gjerne videre!

Ting å vite om T8
Dette er et produkt som du bestiller på nettet, som skal hjelpe deg med øke naturlig testosteron som du har i kroppen. Det er viktig å være obs på at nøkkelordet her er naturlig, da det ikke skal være noen kunstige virkemidler i produktet, da det er noe ikke veldig mange ønsker å bruke. Du kommer til å føle deg bedre, spesielt om du har mangel på det T8 skal hjelpe deg med. Det kan jo være greit å prate med legen først for å se om det er noe poeng for deg å bruke T8, men da det ikke er noe farlig innhold i det så er det ikke slik at du behøver å bekymre deg heller.

T8 inneholder blant annet ZMA, som betyr sink, magnesium og Vitamin B6, og som er bevist for å ha en positiv effekt på testosteronnivået i kroppen. Når alt er i balanse i kroppen betyr det at du har økt muskelstyrke, du føler deg bedre fysisk, får mer kraft og energi, og ikke minst lyst. Alt dette er utrolig viktig, og det er noe som T8 hjelepr deg med altså.

Bestill produktet
Akkurat nå kan det også være ekstra fordelaktig å bestille T8, da det er halv pris på produktet, og om du ikke liker det du får kan du sende det tilbake og få pengene tilbake. Om det er sånn at du føler T8 har hjulpet deg kan du alltids tegne et abonnement og ta det derfra. Om ikke annet er det jo helt klart verdt å prøve, spesielt om du føler at du mangler det lille ekstra i hverdagen. Da kan T8 være en god løsning. Du kan også kontakte kundeservice på nettsiden deres for å få mer informasjon og hjelp til det du trenger, så det er noe du bør utforske.

Har du prøvd T8?
Om du har vil vi gjerne vite mer om det og om det hadde noen bieffekter for deg. Fortell oss gjerne og om du ville brukt det igjen. Det kan hjelpe våre andre lesere som vurderer å bruke T8!


Effekter av økt testosteronnivå