NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser DoFasting

  Sliter du med å gå ned i vekt?

  Da er du ikke alene! Kosthold og livsstil har stått på agendaen i lang tid nå. Men hva som fungerer best er det mye debatt om. Fra sukkerfri, lavkarbo, høykarbo, caveman-diet og mye mye mer blir det raskt forvirrende. Hva er det egentlig som fungerer? Er det snakk om feil mat eller feil livsstil? Det er ikke lett å vite. Vi vil så gjerne gå ned i vekt og se bra ut, men dette er ofte lettere sagt enn gjort. Om vi bare hadde nøkkelen til problemet. DoFasting er et selskap som tilbyr kunder hjelp med dette problemet, og påstår at fasting hjelper deg å gå ned i vekt. Her kan du lese mer om selskapet.

  Om DoFasting

  DoFasting er eid av Kilo Group og er et selskap som tilbyr støtte til å faste slik at kunder kan gå ned i vekt. Kunder bruker i utgangspunktet appen til å finne ut hva slags type fasting som fungerer for deg. Målet deres er å hjelpe folk som sliter med å gå ned i vekt til å nå drømmevekten din. På deres nettside har de en 60 sekunder lang quiz som kunder kan ta slik at de får en personalig fasteplan. De har over 300 tusen aktive brukere av DoFasting appen, med kunder fra over 6 forskjellige kontinenter og over 1000 influencere.

  Produkter og Tjenester hos DoFasting

  DoFasting har en app som kunder kan laste ned, og nye besøkende kan ta deres quiz slik at kunder får en personlig plan. Nettsiden har en side med liste og info over app funksjoner, tilbakemeldinger fra kunder, informasjon om fasting og en blogg. I tillegg har de mange forskjellige oppskrifter til sine kunder. Deres nettside er enkel i bruk, men det er relativt lite informasjon tilgjengelig der. Det nemnes ingenting om hva DoFasting abonnementet koster, hvordan man kan angre og få penger tilbake, og heller ingen informasjon om hvordan man kansellerer. De nemner ingenting ting om aksepterte betalingsmetoder. Dette kunne derfor forbedres slik at kunder får mer kontroll før de starter et abonnement.

  Komplimenter, Klager og Tips til DoFasting

  Det er ikke alltid lett å gå ned i vekt, og vi prøver ofte forskjellige dietter for å nå dette målet. Men fasting er ett av de hotteste trendene som skal hjelpe folk å gå ned i vekt. Det er derimot ikke lett å vite hva som fungere og hva som gir det beste, eller raskeste, resultatet. Har du prøvd fasting tidligere? Har du brukt DoFasting til å personalisere faste-rutinen din? Selv om fasting er veldig trendi, er det ikke alle som har prøvd det, og er det så effektivt som folk påstår? Hva er din erfaring? Har du prøvd DoFasting tidligere og nådd vekten du ønsket deg? Hvordan håndterer selskapet betaling? Når du abonnerte, opplevde du positive eller negative overraskelser? Ville du anbefals DoFasting til andre? Er dette den beste eller mest effektive måten å gå ned i vekt på? Å skrive tilbakemelding til selskaper om din opplevelse kan gjøre en stor forskjell. Her kan du gjerne skrive en liten kundeanmeldelse.

  DoFasting
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om DoFasting

  Din rangering

  FAQ

  Er DoFasting et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om DoFasting. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr DoFasting?

  DoFasting opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Kostholdsråd, Gå Ned i Vekt.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til DoFasting . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!