14 bedrifter

Billige reiser

...

  Billige reiser


  Du kan gjøre reisen din billigere på flere måter ved å tenke på alle trinnene underveis - ved å sammenligne priser, dra på gratis guidede turer eller ved å spare på flybilletter. Kanskje gjør du det bokstavelig ved å velge en hjemmeferie og reise på en biltur gjennom Norge. For hvem liker vel ikke en kortere ferie, spesielt når de er så mye billigere! Dessverre finnes det mange skjulte kostnader og ofte er korte ferier mye dyrere enn du kanskje tror. Så hva er det beste valget? Er en billig ferie en hyggelig ferie, eller betyr det at du må bo på et skittent hotellrom og velge bort god mat? Hvordan håndterer turoperatører og reisebyråer klager om en billigere reise? Lytter de til det kunden har å si? Eller stiller de ikke opp? Eller var kanskje ferien alt du hadde ønsket deg, og akkurat som forventet? Vi har laget en oversikt over alle reisebyrå som tilbyr billige ferier og spesialtilbud. Les anmeldelser, erfaringer og meninger fra andre mennesker, slik at du lett kan unngå å gå i samme felle som de gjorde. Legg igjen en anmeldelse hvis ønsker å dele dine erfaringer med et spesifikt selskap.

  Billige reiser

  Leter du etter en hyggelig, men rimeligere ferie? Da kan en busstur være noe for deg, enten du vil til Spania, Italia, London, Berlin, Paris eller ja, hvor som helst! Noe du først og fremst bør tenke på er hva som er intensjonen med turen. Hva vil du se og oppleve? Vil du ha en billigere busstur og har ikke noe imot at selskapet pakker deg og reisekameratene dine inn i en trang buss, eller ønsker du et mer luksuriøst alternativ med ekstra plass til beina? Er det virkelig en nødvendighet, eller er det ikke så viktig for deg? Er ferien ødelagt hvis du må sitte i en buss i 36 timer i strekk, eller er det akkurat det du leter etter? Hvordan kan du være sikker på at bussen er i tide? De viktigste spørsmålene kan være vanskelig å finne svar på, og du leser neppe noe som selskapet håndterer sikkerhetstiltak. Det vil ikke være første gang noe går galt, og feil kan ikke unngås. Hvis noe skulle skje, er det viktig at du vet om din vil være hyggelig og hjelpsom. Det viktigste er vanligvis begynnelsen og slutten av ferien, og det finnes noen spørsmål som et reisebyrå ikke kan svare på, men du kan få gode og ærlige svar fra de som har vært på den samme bussturen før deg. De kan fortelle deg hvor hyggelig eller forferdelig en turoperatør egentlig var, slik at du vet hva du kan forvente. Les anmeldelser, tidligere erfaringer, meninger og klager, og legg gjerne til dine egne erfaringer hvis du har noen.

  Er du en av dem som plutselig får en spontan idé om å reise på ferie? I så fall kan en restplass-tur være en god idé! Ofte er restplass-turer billige, og i de fleste tilfeller er dette ganske gode tilbud. I utgangspunktet kan du finne en restplass-tur for alle destinasjoner; hotellet, en enkeltbillett eller til og med en komplett ferie. Men før du bestiller spontant, er det viktig å lese anmeldelser om reisebyrået du har valgt å bestille gjennom. Den billige turen er kanskje ikke er så god som den virker på grunn av skjulte kostnader. Og det er ikke det siste restplasser skal handle om.

  Hvordan var hotellrommet? Hvordan opplevdes kundeservicen når noe gikk galt? Hvordan var kvaliteten på hotellet, og hvordan var servicen? Hvordan fungerte alt i forhold til reisebyrået? Alt dette og mer kan du lese om her. Vi har laget en oversikt over alle reisebyrå som tilbyr restplass-ferier. Les anmeldelser, erfaringer og meninger fra de som har vært der før deg. Alles meninger er verdifulle, og det samme er dine. Legg gjerne igjen dine egne tanker fra tidligere erfaringer.

  Hvem setter vel ikke pris på et spesialtilbud? Spesielt når tilbudet inkluderer en ferie du allerede hadde lyst på. Dette vet mange reisebyrå, og ofte overvelder de deg med tilbud på billige billetter, rabatter, lave priser og andre reisefordeler. Men hvordan vet du om du skal godta tilbudet eller ikke? Er de virkelig så billige som de ser ut som ved første øyekast? Og er de pålitelige? Eller finnes det noen skjulte kostnader som de ikke forteller deg på forhånd? En billig ferie er selvfølgelig et kupp, men sørg for at du er godt informert. Dette kan du kan gjøre ved å lese anmeldelser, meninger, erfaringer og vurderinger av reisende og turister som har vært der før deg. Hvis et reisebyrå  hevder å være rimelig og har gode tilbakemeldinger, så kan du være sikker på at den billige ferien er et godt valg, slik at du kan lene deg tilbake og vente på at ferien skal begynne.