NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Apollo

  Alle har behov for en ferie en gang i blant, og alle har sine egne preferanser for hvor de vil dra. Det er ikke noe nytt, og turisme har faktisk eksistert i flere hundre år. Så da er det heller ikke så merkelig at sider som Apollo eksisterer, og Apollo er jo en av de mest kjente reisebyråene som du finner på nettet, spesielt for det nordiske markedet. Men hovedpoenget er turisme og man ser stadig vekk at ulike kulturer forsøker å tilpasse seg til turistene som kommer på besøk. Og har du bestemt deg for å ta en tur, men er ikke helt sikker på hvor og når, så er det svært sannsynlig at Apollo kan hjelpe deg. Så la oss ta en nærmere titt på de.

  Informasjon om Apollo

  Dette selskapet har en lang historie, lengre enn du kanskje skulle tro, da de har eksistert helt siden 1986, i Sverige. Det var ikke før 1998 at de kom til Norge, og har helt siden da vokst og vokst til å bli Norges største reiserrangør. Navnet deres har du sannsynligvis sett ofte, og det er jo alltid fristende å ta seg en ferietur, spesielt når du ser at de har gode tilbud. Apollo har vokst seg så store at de til og med har sitt eget flyselskap, Novair. Det er ikke alle som kan skryte av det, og det er noe som forteller om deres grep på markedet, men samtidig også hvor mye du kan stole på de. Apollo virker å være et godt og trygt valg generelt, med destinasjoner spredt rundt over hele verden.

  Hvor du kan fly med Apollo

  Når det kommer til reisemål med Apollo så har du virkelig hele verden for dine føtter. De flyr deg til bortimot alle kontinenter i verden, og de har også noe som heter premiumopplevelser. Det eneste kontinentet du ikke kan nå med Apollo er Oceania, og det er ikke så ille når en tenker over det. Australia og New Zealand er tross alt veldig langt unna, men flyr du til Indonesia med Apollo så er du ikke så langt unna allikevel. De selger også ulike typer av feriepakker, så avhengig på om du er ute etter en storbyferie, strandferie, vinterferie eller noe annet, så har Apollo pakker som de tilbyr deg tilpasset dine ønsker. Det gjelder forsåvidt også for hotellene deres da du kan velge det som passer deg, både for preferanse og prisklasse i din destinasjon.

  Har du brukt Apollo?

  Dog er det viktig å vite hva deres kunder tenker om Apollo, og hvor fornøyd de er. Apollo har jo et godt rykte og med tanke på at de har blitt så store og populære så gjør de nok noe riktig. Men det er mange ting som kan gå galt, alt fra en dårlig reiseopplevelse, til lovnader ikke holdt. Eller kanskje du ikke hadde muligheten til å reise, men Apollo ikke var behjelpelige med det? Slike ting vil vi vite om, og også de positive aspektene, så skriv inn til oss.


  Apollo i Albania

  Apollo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Apollo

  Din rangering

  FAQ

  Er Apollo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Apollo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Apollo?

  Apollo opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Spesielle turer, Byturer, Vintersport og Aktiviteter, Sol og Alt Inkludert, Overnatting, Gruppeferier, Flybilletter, Dag- og Natt-Billetter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Apollo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!