16 bedrifter

Spesielle turer

...

  Spesielle turer


  Har du alltid drømt om en langtur? Eller er det en spesiell destinasjon du stadig tenker på? Kanskje det er på tide å ta saken i egne hender og bestille den turen til Færøyene. Eller vil du se hvordan livet ser ut utenfor Europa? Kan du se deg selv dykke blant fisk i klart blått vann, eller gå gjennom Bolivias saltørken? Hvilke reisebyrå er det beste når det kommer til reisemål litt utenom det vanlig? Vi har laget en oversikt over alle reisebyråer som tilbyr tradisjonelle langdistanse reiser til Japan eller USA, men også spesialiserte byråer som har erfaring fra mindre kjente reisemål. I alle tilfeller er det viktig at et reisebyrået vet nøyaktig hva de gjør, og har funnet ut hvordan de kan hjelpe hvis noe skjer. Så hvilket bør du velge? Les anmeldelser, erfaringer, meninger og klager her for å få et klarere bilde. Eller legg igjen din egen anmeldelse.

  Spesielle turer

  Har du noen gang vurdert å bestille en golftur? Denne tanken deles av mange! Derfor finnes det flere golfferieleverandører enn du kan forestille deg. Ikke alle er like kjent, men de eksisterer. Derfor har vi laget en oversikt over alle reisebyrå som tilbyr golfreiser. Populære reisemål inkluderer Tyskland, Frankrike og spesielt Spania, som også har fordelen av fint vær. Costa del sol og Gran Canaria er ypperlige reisemål for de som leter etter en flott golfopplevelse. Miljøet og oppsettet av golfbanene er også verdt å sjekke hvis du er en stor fan av golf. Mindre kjente, men like vakre alternativer finnes også, for eksempel i Tyrkia eller USA. Les praktiske erfaringer fra golfkyndige brukere som har bestilt gjennom reisebyrå, slik at du kan velge det beste og fordelaktige alternativet som er i tråd med dine forventninger.

  Hvem drømmer vel ikke om å krysse Middelhavet, slappe av på dekk i solen en hel dag, nyte en cocktail med levende underholdning eller kanskje se en film på kino. La deg bli feid med over de store havene til de solfylte karibiske øyene, Fiji, New Zealand eller kanskje Dubai. Men hvem tilbyr cruise? Hvem har det beste tilbudet, og hvem har det billigste? Hvilken nettside er bra for å sammenligne og se anmeldelser, vurderinger, erfaringer og meninger fra folk som har vært der før deg? Hvordan er maten og kvaliteten på rommene? Dette er spørsmål som ikke vil bli besvart ved å se på leverandørens nettside. Spørsmålene vil bare bli besvart gjennom anmeldelser av folk som har dratt på samme cruise før deg. Og selvfølgelig vil du vite hvordan leverandører håndterer din personlige informasjon. Hvordan bestillingen gjøres, og om du får billettene dine med riktig informasjon i tide. Derfor har vi laget en oversikt over alle reisebyrå som tilbyr ferier på cruiseskip. Gå gjennom erfaringer, anmeldelser og klager fra tidligere kunder for å danne din egen mening om hva som er det beste valget.

  Den perfekte bilturen - hvor finner du den? Kanskje du har din egen bil, eller foretrekker en leiebil? For noen er en bilferie den ultimate spontanturen som ikke trengs å arrangeres eller planlegges på forhånd, du kan bare se hvor veien tar deg. Kanskje er dette begynnelsen på mange fantastiske historier. Enten historiene er positive eller negative, er det bare en del av hele opplevelsen. Andre foretrekker å planlegge turen nøye ved å forhåndsbestille mye underveis, slik at du i det minste har et hotell eller en campingplass sikret. Det er her reisebyråene kommer inn. De kan gi deg en tydelig tidsplan, slik at du vet nøyaktig hvor du skal kjøre. Tenk deg for eksempel en biltur gjennom Skottland eller langs den spanske kysten. Gjennom en slik tur er du garantert en opplevelse der du får sett noen av de vakreste landskapene landene har å by på. Men hva er årets mest populære bilturer? Er det Frankrike, Italia eller er det Tyskland? Les anmeldelser fra mennesker som har gjort en slik biltur før deg, og se hva de har å si gjennom sine erfaringer, meninger og klager.