NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Viator | TripAdvisor

  Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo penger for å reise, men man behøver ikke å være rik heller. Et problem er faktisk det å vite hvor man bør reise, spesielt om man har reist mye og ikke har noen god tanke om hva som bør være neste stoppested. For all del, det er et luksusproblem til de grader, men det er alltids greit å få litt hjelp. Det finnes jo sider som kan hjelpe deg med reise, som Momondo og Travellink, men Viator er litt annerledes. Hva er det de gjør annerledes? La oss se litt nærmere på dem.

  Informasjon om Viator
  Det Viator tilbyr er egentlig litt spesielt, i at de ikke et tradisjonelt reisebyrå. Du kan søke etter reiser hos dem, men hovedformålet med siden er at du får ideer om turer, turer du kanskje ikke har tenkt på, og hvor du da kan bestille billetter. Men det er ikke flybilletter eller hotell. Nei, hos Viator bestiller du billetter til ulike aktiviteter i stedet du velger å dra på ferie til. Så om du for eksempel skal til Roma så kan du bestille aktiviteter som sightseeing, turer og andre ting via dem. Det betyr at du ikke behøver å stå i lange køer og at du alltid får den billigste prisen mulig. Det i det minste en garanti siden selv prater om.

  Når man reiser til et sted man aldri har vært før så kan det være vanskelig å vite hva man bør se og bruke tiden på. Spesielt om det er en storby det er snakk om. Men med Viator så blir den prosessen forenklet veldig, da du bare skriver inn byen, eller området du skal til, du kan til og med skrive f.eks. "Colosseum" for å vite om aktiviteter spesifikt angående Colosseum, så får du opp alle mulighetene for den perioden du er i området. Noe som hjelper veldig og du kan oppdage ekte perler i området. Det kan gi deg minner for livet som ellers ville vært veldig vanskelig å finne selv.

  Enkelt å finne

  Det er enkelheten som er det store her, fordi du bare skriver inn hvor du skal, datoene og alle mulighetene ramses opp for deg. Der finner du pris, hva slags tur det er og annen informasjon som er viktig. Og ikke tro at det er bare for store og kjente byer, da du finner slike tilbud for destinasjoner over hele verden. Du kan også bestille flyplasstransfer om du ønsker det, og det er i det hele tatt et ganske komplett tilbud de har.

  rionos - Viator (ウィアートル) [Maquia Theme Song - HD]

  Har du brukt Viator?

  Om du har det vil vi gjerne vite hva du opplevde og om Viator hjalp deg med å gjøre ferien din så god som mulig. Egentlig vil vi vite om dine erfaringer uansett, om det var gode eller dårlige, da våre andre lesere kan få så mye informasjon som mulig om det. Skriv til oss.


  En tur med Viator

  Viator | TripAdvisor
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Viator | TripAdvisor

  Din rangering

  FAQ

  Er Viator | TripAdvisor et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Viator | TripAdvisor. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Viator | TripAdvisor?

  Viator | TripAdvisor opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Spesielle turer, Byturer, Vintersport og Aktiviteter, Gruppeferier.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Viator | TripAdvisor . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!