Viator | TripAdvisor

Alle kundeanmeldelser

Viator | TripAdvisor

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo DFDS Seaways

DFDS Seaways

0 Anmeldelser

Her i Norge har vi ikke akkurat karibisk vær, så om du skal på cruise har du begrensede muligheter. Men en av de mulighetene er D...

Logo Ticket Service

Ticket Service

0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

Viator | TripAdvisor

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo penger for å reise, men man behøver ikke å være rik heller. Et problem er faktisk det å vite hvor man bør reise, spesielt om man har reist mye og ikke har noen god tanke om hva som bør være neste stoppested. For all del, det er et luksusproblem til de grader, men det er alltids greit å få litt hjelp. Det finnes jo sider som kan hjelpe deg med reise, som Momondo og Travellink, men Viator er litt annerledes. Hva er det de gjør annerledes? La oss se litt nærmere på dem.

Informasjon om Viator
Det Viator tilbyr er egentlig litt spesielt, i at de ikke et tradisjonelt reisebyrå. Du kan søke etter reiser hos dem, men hovedformålet med siden er at du får ideer om turer, turer du kanskje ikke har tenkt på, og hvor du da kan bestille billetter. Men det er ikke flybilletter eller hotell. Nei, hos Viator bestiller du billetter til ulike aktiviteter i stedet du velger å dra på ferie til. Så om du for eksempel skal til Roma så kan du bestille aktiviteter som sightseeing, turer og andre ting via dem. Det betyr at du ikke behøver å stå i lange køer og at du alltid får den billigste prisen mulig. Det i det minste en garanti siden selv prater om. 

Når man reiser til et sted man aldri har vært før så kan det være vanskelig å vite hva man bør se og bruke tiden på. Spesielt om det er en storby det er snakk om. Men med Viator så blir den prosessen forenklet veldig, da du bare skriver inn byen, eller området du skal til, du kan til og med skrive f.eks. "Colosseum" for å vite om aktiviteter spesifikt angående Colosseum, så får du opp alle mulighetene for den perioden du er i området. Noe som hjelper veldig og du kan oppdage ekte perler i området. Det kan gi deg minner for livet som ellers ville vært veldig vanskelig å finne selv. 

Enkelt å finne
Det er enkelheten som er det store her, fordi du bare skriver inn hvor du skal, datoene og alle mulighetene ramses opp for deg. Der finner du pris, hva slags tur det er og annen informasjon som er viktig. Og ikke tro at det er bare for store og kjente byer, da du finner slike tilbud for destinasjoner over hele verden. Du kan også bestille flyplasstransfer om du ønsker det, og det er i det hele tatt et ganske komplett tilbud de har.

Har du brukt Viator?
Om du har det vil vi gjerne vite hva du opplevde og om Viator hjalp deg med å gjøre ferien din så god som mulig. Egentlig vil vi vite om dine erfaringer uansett, om det var gode eller dårlige, da våre andre lesere kan få så mye informasjon som mulig om det. Skriv til oss.


En tur med Viator