Tiqets

Alle kundeanmeldelser

Tiqets

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory
TrueStory
1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo DFDS Seaways
DFDS Seaways
0 Anmeldelser

Her i Norge har vi ikke akkurat karibisk vær, så om du skal på cruise har du begrensede muligheter. Men en av de mulighetene er D...

Logo Apollo
Apollo
0 Anmeldelser

Alle har behov for en ferie en gang i blant, og alle har sine egne preferanser for hvor de vil dra. Det er ikke noe nytt, og turisme har ...

Logo Viator | TripAdvisor
Viator | TripAdvisor
0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Tiqets

Dagsutflukter kan være morsomt, men det kan ofte være litt problemer når det kommer til å finne de riktige billettene. Så hvor kan du gå for en enkel billettservice? Et selskap som ønsker å gjøre det enkelt å kjøpe billetter er Tiqets. Men vil det virkelig være så enkelt å kjøpe billetter fra Tiqets som de lover? Hvilke museer og andre kulturelle kunstutstillinger kan du finne gjennom deres tjenester? I hvilke byer opererer de? Vil billettene bli akseptert av billettluken? Og hvordan vil kundeservicen til Tiqets håndtere eventuelle klager fra kunder som ønsker å kjøpe billett via nettsiden deres? De beste til å informere deg om disse sakene og mer er menneskene som har besøkt en turistattraksjon eller museum med en billett fra Tiqets. Les anmeldelsene deres for å se hvordan menneskene på Tiqets virkelig jobber. Deres erfaringer, vurderinger, kommentarer og meninger kan fortelle deg alt du trenger å vite før du kjøper billetter fra Tiqets.

Hva er Tiqets?
Tiqets er en billettplattform hvor besøkende kan kjøpe og bruke diverse biletter. De selger billetter til museer, attraksjoner og andre hotspots. Målet deres er å gjøre kulturen litt mer tilgjengelig. Etter deres mening bør folk kunne omfavne kulturelle opplevelser. De opererer over hele verden. Selvfølgelig tilbyr de turistattraksjoner og andre sightseeing-opplevelser. De opererer i flere byer over hele verden. Det betyr at du kan besøke høydepunkter og attraksjoner som er verdt å oppleve i byer som Amsterdam, Venezia, Praha, Rotterdam, Las Vegas, Napoli, Berlin, Belfast, Krakow, Chicago, Madrid, Firenze, Milano, Stockholm, New York, Paris, San Francisco, Wien, Roma og Barcelona. Du kan besøke Louvre-museet i Paris eller Rijksmuseum i Amsterdam. Andre topp 5 attraksjoner inkluderer Empire State Building, Sagrada Familia og Colosseum. Eller kanskje du alltid har ønsket å besøke Vatikanet eller se noen utrolige utsikter over Dubai ved Burj Khalifa. Så enten du vil bo nær hjemmet eller besøke en global by, kan Tiqets presentere deg noen kulturelle aktiviteter som kan holde deg opptatt og fortelle deg mer om kulturen og historien til byen du besøker.

Hvordan bestille og bruke billettene fra Tiqets?
Takket være Tiqets innovative plattform kan du bestille og bruke billetter i 4 enkle trinn. Det første trinnet er å besøke Tiqets.com og velge reisemålet ditt. Det andre trinnet er å bestille billett til et museum, en attraksjon eller underholdning. Det tredje trinnet er å motta billettene dine via post, app eller SMS. Og det siste trinnet er å vise billettene på smarttelefonen din på stedet og du vil være klar til å få en ny opplevelse! Hvis du har problemer med å laste ned billettene, kan du kontakte Tiqets kundeserviceavdeling. De er alltid klare til å hjelpe deg.

Les anmeldelser av andre selskaper.

Erfaringer med Tiqets
Har du noen gang kjøpt billetter fra Tiqets? Har du brukt denne tjenesten til å få nye opplevelser? Vi vil gjerne høre om din opplevelse. Hvor enkelt var det å kjøpe billetter via nettsiden deres? Kunne du virkelig få tilgang til billettene på smarttelefonen din? Hjalp Tiqets kundeservice deg virkelig da du trengte litt hjelp? Skriv en kundeanmeldelse og informer oss og alle andre om din mening om Tiqets. Din tilbakemelding vil være til stor hjelp for potensielle kunder av Tiquets.