Klook

Alle kundeanmeldelser

Klook

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory
TrueStory
1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo DFDS Seaways
DFDS Seaways
0 Anmeldelser

Her i Norge har vi ikke akkurat karibisk vær, så om du skal på cruise har du begrensede muligheter. Men en av de mulighetene er D...

Logo Apollo
Apollo
0 Anmeldelser

Alle har behov for en ferie en gang i blant, og alle har sine egne preferanser for hvor de vil dra. Det er ikke noe nytt, og turisme har ...

Logo Viator | TripAdvisor
Viator | TripAdvisor
0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Klook

Sommerferien bør være underholdende selv når du fortsatt forbereder deg på den. Det finnes derfor en rekke alternativer alternativer for hvordan du perfekt og møysommelig kan arrangere den herlige ferien for deg og din husstand. Noen av oss ønsker ikke å ha utfordringer, spesielt når det gjelder reservasjoner og transaksjoner. Dette er en av grunnene til at enkelte selskaper tilbyr lettvinte løsninger der de tar seg av planleggingen. Et reisebyrå hjelper kundene sine med å planlegge reise, veilede frem til stedet og legger til rette for behovene som kan oppstå når som helst under reisen. Det er viktig å finne et tillitsverdig byrå allerede i planleggingsprosessen av ferien. På denne måten har du allerede lagt opp til at ferien skal bli så bra som mulig før du drar. Før du velger et reisebyrå burde du derfor sørge for at reisebyrået ikke bare er sertifisert, men også lisensiert. Sammenlign også priser, og søk på nettet, slik at du enklest mulig kan sammenligne prisene som ulike reisebyråer tilbyr. Klook er et selskap som ønsker å hjelpe deg med å planlegge din tur. Ved hjelp av Klook sin nettside kan du finne ulike aktivitier, opplevelser og reisemuligheter. Med tanke på hvor uoversiktlig det kan være å finne ut hvem du skal stole på for å planlegge din reise, kan det være lurt å lese gjennom ærlige kundeanmeldelser, der tidligere kunder har delt sin erfaring med selskapet. På denne måten kan du finne ut hva slags selskaper som er verdt å stole på, og hvem du burde holde deg unna.

Om Klook
Klook ble opprettet i september 2014. Det er i dag et ivrig selskap som hevder å forstå hvordan det er å oppleve et sted som er som en ny verden. Med klook kan du få sjansen til å oppleve alt fra dykking i et av verdens største havakvarier, til å utforske hulerelikvier fra byer du aldri før har besøkt. De vil også hjelpe deg finne ut om de mindre utprøvde, mindre kjente aktivitetene som bærer den uforlignelige atmosfæren til et reisemål. Klook forstår dette og er derfor dedikert til å forvandle enhver tur til en spennende ekspedisjon med minneverdige øyeblikk. Med tanke på usammenlignbare tjenestene som tilbys til rimelige priser, har Klook vunnet en rekke priser. Blant annet vant de 15. juni: Vinner av North Asia WIT Travel Tech Start-up Competition (Web-in-travel er et globalt fellesskap og organisasjon for reiseteknologi og nyheter), og 15. mai: Beste nye app i 14 land og regioner i Asia av Apple AppStore, 15. april: Best HK ITC Startup Award 2015 (av HK-regjeringen).

Tjenester av Klook
Klook ønsker å tilby morsomme ting å gjøre i nærheten når du er ute på reise. De viser til en rekke helgeferietilbud og andre aktiviteter du kan fylle dagene med. De er også i stand til å hjelpe deg om du bare ønsker å komme deg dea destinasjon A til destinasjon B. Klook vil hjelpe deg med dette og mer. Ved hjelp av noen få klikk kan du være mye nærmere å planlegge din reise. Deres mål er å inspirere til flere øyeblikk av glede og gjøre dem mulige, enten det er noe nytt i nabolaget ditt eller et eventyr i utlandet. De mener at det ikke handler om hvor du drar, men hvordan opplevelsen får deg til å føle deg.

Les om hvordan du kan føle deg trygg når du reiser.

Erfaringer med Klook
Har du noen gang prøvd ut Klook? Hva synest du? Vi vil gjerne høre din ærlige tilbakemelding om dette selskapet. Hvordan var din erfaring? Var det noe som ikkje ble som planlagt? Ikke nøl med å legge igjen en uavhengig kundeanmeldelse om Klook her, da det vil hjelpe potensielle kunder med å finne ut om Klook er et selskap de burde stole på.