NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser TripAdvisor

  Ferie

  og reiser er en helt spesiell vare, og derfor blir kjøpsprosessen også annerledes. Mye planlegging, masse forventninger og kanskje litt sommerfugler i magen. Dersom du kjøper en kaffetrakter og så var den ikke slik som du hadde forventet, så kan du angre deg og levere den tilbake. Dersom det er noe feil med den, kan du levere den tilbake og få en ny. Så enkelt er det dessverre ikke med reiser og ferieturer. Derfor er det ekstra viktig at det blir riktig for deg. Da kan det være en fordel å kunne lese kundeanmeldelser og hvilke erfaringer andre kunder har gjort hos for eksempel et hotell, et reiseselskap, flyselskap eller på en opplevelsestur. Det kan du gjøre her oss, og dersom du går inn på denne siden, finner du masse info og tilbakemeldinger om ulike reiseselskaper.

  Om TripAdvisor

  TripAdvisor er verdens største nettbaserte plattform for veiledning innen reise. Hver eneste måned hjelper de millioner av reisende til å få en bedre reise. Plattformen er tilgjengelig på 43 markeder og på 22 ulike språk. Stephen Kaufer startet TripAdvisor i 2000 med et ønske om å hjelpe reisende over hele verden til å planlegge og bestille en perfekt reise. I ettertid har selskapet utviklet seg til å bli verdens nettside for reiseliv.

  TripAdvisor inc. inkluderer også 24 andre merkevarer innen turisme som opererer i 48 ulike markeder verden rundt. De andre reisesidene inkluderer blant annet cruisecritic som spesialiserer seg på cruisereiser. Det finnes også sider for restauranter, flyreiser etc.

  Produkter og tjenester på TripAdvisor

  På TripAdvisor finner du hjelp og veiledning til det meste du foretar deg for å bestille og planlegge en reise. Du finner også bilder og reviews fra andre som har reist til din destinasjon tidligere. Dersom du skriver inn destinasjonen din, får du opp resultater som inkluderer alt du behøver å vite om destinasjonen og alt du trenger for å planlegge en suksessfull reise.

  Guider for destinasjoner

  En av guidene du får opp er restauranter og spisesteder. Tidligere kunder der har gitt poeng, sendt inn bilder og skrevet brukeranmeldelser. Det samme gjelder for hoteller og overnatting. Dersom du går på hjemmesiden til et hotell, får du kanskje ikke se bilder av det du ønsker å se. På TripAdvisor legges det ut bilder av alt fra balkongutsikt og basseng til mugg på badet og andre uhumskheter som man helst ikke vil møte på i ferien sin.

  Du kan også sjekke hva som fins av attraksjoner der du skal, og hva andre synes om disse attraksjonene. Det fungerer på samme måte med reviews og bilder. Du kan også sjekke flyselskap som reiser dit, leiebilselskaper, interessante steder i nærheten og forum hvor destinasjonen diskuteres. Kort og godt får du tilgang på all informasjon du behøver for å legge opp en ferie.

  Erfaringer & Tilbakemeldinger

  Har du benyttet deg av hjelp og veiledning fra TripAdvisor når du har planlagt en ferie? Synes du plattformen var hjelpsom? Hva syntes du var bra og hva var du misfornøyd med? Skriv gjerne en kundeanmeldelse her.

  TripAdvisor
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om TripAdvisor

  Din rangering

  FAQ

  Er TripAdvisor et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om TripAdvisor. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr TripAdvisor?

  TripAdvisor opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Spesielle turer, Byturer, Overnatting, Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til TripAdvisor . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!