TripAdvisor

Alle kundeanmeldelser

TripAdvisor

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

TripAdvisor

Ferie og reiser er en helt spesiell vare, og derfor blir kjøpsprosessen også annerledes. Mye planlegging, masse forventninger og kanskje litt sommerfugler i magen. Dersom du kjøper en kaffetrakter og så var den ikke slik som du hadde forventet, så kan du angre deg og levere den tilbake. Dersom det er noe feil med den, kan du levere den tilbake og få en ny. Så enkelt er det dessverre ikke med reiser og ferieturer. Derfor er det ekstra viktig at det blir riktig for deg. Da kan det være en fordel å kunne lese kundeanmeldelser og hvilke erfaringer andre kunder har gjort hos for eksempel et hotell, et reiseselskap, flyselskap eller på en opplevelsestur. Det kan du gjøre her oss, og dersom du går inn på denne siden, finner du masse info og tilbakemeldinger om ulike reiseselskaper. 

 

Om TripAdvisor
TripAdvisor er verdens største nettbaserte plattform for veiledning innen reise. Hver eneste måned hjelper de millioner av reisende til å få en bedre reise. Plattformen er tilgjengelig på 43 markeder og på 22 ulike språk. Stephen Kaufer startet TripAdvisor i 2000 med et ønske om å hjelpe reisende over hele verden til å planlegge og bestille en perfekt reise. I ettertid har selskapet utviklet seg til å bli verdens nettside for reiseliv. 

TripAdvisor inc. inkluderer også 24 andre merkevarer innen turisme som opererer i 48 ulike markeder verden rundt. De andre reisesidene inkluderer blant annet cruisecritic som spesialiserer seg på cruisereiser. Det finnes også sider for restauranter, flyreiser etc. 

 

Produkter og tjenester på TripAdvisor
På TripAdvisor finner du hjelp og veiledning til det meste du foretar deg for å bestille og planlegge en reise. Du finner også bilder og reviews fra andre som har reist til din destinasjon tidligere. Dersom du skriver inn destinasjonen din, får du opp resultater som inkluderer alt du behøver å vite om destinasjonen og alt du trenger for å planlegge en suksessfull reise.

Guider for destinasjoner
En av guidene du får opp er restauranter og spisesteder. Tidligere kunder der har gitt poeng, sendt inn bilder og skrevet brukeranmeldelser. Det samme gjelder for hoteller og overnatting. Dersom du går på hjemmesiden til et hotell, får du kanskje ikke se bilder av det du ønsker å se. På TripAdvisor legges det ut bilder av alt fra balkongutsikt og basseng til mugg på badet og andre uhumskheter som man helst ikke vil møte på i ferien sin. 

Du kan også sjekke hva som fins av attraksjoner der du skal, og hva andre synes om disse attraksjonene. Det fungerer på samme måte med reviews og bilder. Du kan også sjekke flyselskap som reiser dit, leiebilselskaper, interessante steder i nærheten og forum hvor destinasjonen diskuteres. Kort og godt får du tilgang på all informasjon du behøver for å legge opp en ferie. 

 

Erfaringer & Tilbakemeldinger
Har du benyttet deg av hjelp og veiledning fra TripAdvisor når du har planlagt en ferie? Synes du plattformen var hjelpsom? Hva syntes du var bra og hva var du misfornøyd med? Skriv gjerne en kundeanmeldelse her.