Trivago

Alle kundeanmeldelser

Trivago

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
ARNE SELLÆG
Flott hotell i Rondane. Utmerket mat. Både middag og frokost På den negative siden: Rommet i minste laget, og lite egnet til opphold unntatt å sove.Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Spitsbergseter hotell


  Flott hotell i Rondane. Utmerket mat. Både middag og frokost
  På den negative siden: Rommet i minste laget, og lite egnet til opphold unntatt å sove.


Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Trainline

Trainline

0 Anmeldelser

2019 har vært et godt år for tog. Med tanke på hvordan klimadebatten har gått, hvor folk oppfordres til å ikke fly, s...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Trivago

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gårde til ønsket destinasjon. Men det er så utrolig mye å velge mellom, både når det kommer til destinasjonene, men også til hotellene. Heldigvis finnes det hjelp, da det er mye penger i opprette en bookingside for hotellrom. Og de er det mange av, alle med sine ulike fordeler som du bør vite om. Denne gang skal vi ta en rask titt på Trivago for å se hva du kan finne. Trivago har du vel hørt om tidligere. Uansett svar, så oppfordrer vi deg til å lese videre og kanskje lese en kundeanmeldelse eller to? Med erfaring og tilbakemelding har du et bedre grunnlag til å bestemme deg. Så les videre!

Hva du bør vite om Trivago
Trivago er et tysk selskap, men kan vel egentlig kalles for et internasjonalt selskap, med tanke på at de finnes over hele verden og har versjoner på veldig mange forskjellige språk. Det er en sammenligningsside for hotellsøk som har eksistert siden 2005. Reklamen har du nok sett på tv, og det er ingen tvil om at dette er en populær side for mange. I en periode var det et av Tysklands raskest voksende selskap, noe som gir et godt bilde på hvor stort selskap det er snakk om her. Det å ha nært opp til en milliard dollar i omsetning for en sammenligningsside for hotell er et veldig bra resultat.

Har du noe du behøver hjelp med så kan du alltids kontakte dem, og vil du ha litt mer eksklusive tilbud så finnes det måter å få det på også. Bare registrer deg for nyhetsbrevet deres så får du det sendt til deg. Da får du vite om ting som ikke er tilgjengelig andre steder.

Hvordan du gjør det hos Trivago
Vi har jo pratet om at du kan drive med hotellsøk, og de har destinasjoner til over 190 land, og til flere hundre tusen hotell. Det er et ekstremt stort utvalg av hotell der, som du kanskje ikke får på andre sider. Du kan naturligvis velge og filtrere søket ditt, alt ettersom du er ute etter et fem stjerners hotell, eller om du vil ha noe billigere.

Men det er bare en del av det hos Trivago. Du kan også søke etter flyturer, pakkereiser, leiebil og alt slik. Du kan altså booke hele reisen din på en side, noe som gjør det hele litt mer oversiktlig og enklere for deg. Det er jo bedre å ha alt samlet på et sted enn å måtte hoppe fra nettside til nettside.

Trivago er en side som de aller fleste kjenner til som sagt, og vi forventer at mange har meninger om tjenesten. Både positive og negative, for med så mange brukere over så mange år er det nødt til å være både bra og dårlig å snakke om. Så skriv til oss, og fortell!


Få en god hotellavtale hos Trivago