HotelsCombined

Alle kundeanmeldelser

HotelsCombined

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Otel.com

Otel.com

0 Anmeldelser

Med tanke på hvor mye vi mennesker reiser og befinner oss på fremmede steder, så er det rart å tenke på at det kan v&...

Logo I amsterdam

I amsterdam

0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

HotelsCombined

Er du på jakt etter hotell eller en annen type overnatting for din neste reise? Det finnes en rekke ulike selskap innen dette segmentet, noe som gjør at det kan være svært vanskelig å bestemme seg for hvilket man ønsker å benytte seg av. Først og fremst er det viktig at du undersøker om selskapet både er trygt og pålitelig. Dette kan du gjør ved å lese anmeldelser om andre kunder sine erfaringer på NorskeAnmeldelser. Se hva tidligere kunder av selskap som for eksempel HotelsCombined har å si om sin opplevelse med dem.

Om HotelsCombined
HotelsCombined er en reiserelatert nettside som lar deg søke etter overnatting på ulike reisedestinasjoner. Virksomheten er en del av Booking Holdings, et selskap som er et amerikansk reiseselskap med hovedkontor i USA. HotelsCombined ble grunnlagt i 2005 av Yury Shar, Michael Doubinski og Brendon McQueen. Virksomheten har sitt hovedkontor i Sydney i Australia og opererer i dag på over 42 språk med rundt 200 ansatte. Selskapets mål er å samle alle de ulike tilbudene og alternativene for overnatting på et og samme sted slik at det er enklere for forbrukere å få en oversikt over hva som finnes.

Produkter og tjenester av HotelsCombined
HotelsCombined er en nettside som består av en søkemotor for overnattingstilbud. Siden samler inn opplysninger om hva ulike bookingssider som for eksempel Booking.com og Hotels.com tilbyr. Du kan søke etter overnattingsalternativer på akkurat samme måte som på bookingsider ved å legge inn ønskede datoer, land og destinasjoner. Dersom du ønsker å bestille et av alternativene du får opp på sidene deres vil du bli videresendt til selskapet som tilbudet er hentet fra. Selskapet har også noe som kalles for en prisgaranti. Prisgaranti vil si at selskapet lover å matche markedets laveste pris, noe som vil si at du vil bli tilbudt det samme prisen dersom du finner det samme overnattingsstedet billigere på en annen side. Tjenestene til HotelsCombined er både tilgjengelige i nettleserversjonen og en app som er utvikler både for iOS- og Androidenheter. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på overnattingsalternativer på denne nettsiden, nyheter om tilbud og kampanjer eller annen reiserelatert informasjon så kan du melde deg på deres nyhetsbrev. Dette nyhetsbrevet vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om denne typen informasjon. Du kan også samarbeide med HotelsCombined gjennom deres Affiliate program. Dette samarbeidet går ut på at du mottar kompensasjon dersom du markedsfører selskapets tjenester på dine egne sider og denne markedsføringen fører til registrerte salg.

Komplimenter, klager og tips om HotelsCombined
Har du benyttet deg av HotelsCombined for å bestille overnatting? Kan du si noe om hvordan tjenestene deres fungerer? Vårt mål er å hjelpe deg og alle våre lesere med å finne frem til de aller beste virksomhetene som finnes på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding om HotelsCombined. Vi vil gjerne høre om din erfaring med brukervennligheten til nettsiden, profesjonaliteten til selskapet eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre lesere.