Momondo

Alle kundeanmeldelser

Momondo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Ahre-Ketil
jeg kjøpte fly tel afghanistan for å bæsje gratis på toalettenLes mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  jeg kjøpte fly til Afghanistan

  jeg kjøpte fly tel afghanistan for å bæsje gratis på toaletten

  Ahre ketil du kan ikke si sånn

  jæ flossær


Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Momondo

Reising har etter hvert blitt utrolig viktig for oss, og jo flere steder vi kan se, og flere kulturer vi kan oppleve, desto bedre er det. Nå er det slik at mange av oss vil kanskje ha det aller beste, når det kommer til flytur og hotell, men det er ikke noe alle har råd til. Ikke at det er så farlig, ofte får man den beste og mest genuine opplevelsen av et fremmed sted om man unngår alle turistfellene og de dyreste hotellene. Men man vil ha en god tur, så klart, med et hotell som er rimelig og bra nok for det du trenger det til. I tillegg kan ikke flyturen være for dyr, da det kan spise inn på resten av budsjettet. Sånn sett kan Momondo være et godt sted å starte, da det er en av de mest populære sidene for å finne billige flybilletter og hotell. Hva mer trenger du å vite?

Informasjon om Momondo
Momondo er en dansk reisesøkeside, og den er gratis å bruke. Det er kanskje som å forvente, men du bør jo ikke bli overrasket om du ser lignende sider kreve betaling for å bruke deres tjenester. Så er det jo slik at Momondo får prosenter av en reise som blir bestilt gjennom deres side, så de har det nok bra uansett. Det eneste du gjør på Momondo er å finne reiser og hotell, når det kommer til selve bestillingen så blir du ført videre til en annen side, og det skjer ikke på Momondos side. Du har sannsynligvis brukt en slik side før, så du vet nok hvordan det gjøres. Du finner reiser til destinasjoner over hele verden, og om du vil ha litt inspirasjon om du ikke har en klar plan om hvor du vil dra, så kan Momondo gi deg noen tips.

Hvordan du søker
Det er en enkel søkeprosess, hvor du taster inn hvor du vil dra fra og hvor du vil lande, datoene du skal på reise og hvor mange som er med. Du får så en liste med alternativ presentert og du kan velge om du vil se den raskeste veien eller den billigste. Om du er heldig så er den billigste også den raskeste, men det er ikke noe som alltid skjer. 

De kan også hjelpe deg med å finne hotell og bil, om du vil det, og du kan også se etter pakkereiser. I alt så er det enkelt å se hvorfor Momondo har blitt så populær, da det er enkelt å gjøre søket og du får mange alternativ å velge mellom.

Har du brukt Momondo for dine reiser?
Om svaret er ja så vil vi gjerne at du skriver til oss og forteller om du er fornøyd med valget ditt. Synes du at du ble presentert med tilstrekkelige alternativer for din reise og var det en grei prosess å bestille? Uavhengig om det er positivt eller negativt vil vi at du skriver til oss og deler med deg din erfaring!


Ta en tur til Fiji med Momondo