NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kiwi.com

  Dersom det rykker i reisefoten din, og du synes kofferten din ser trist og tom ut så er du ikke alene. Hvem har ikke hatt lyst å pakke kofferten og bare komme seg vekk, få litt luft under vingene den siste tiden? Reiseliv og turisme har gjennomgått store forandringer de siste tiårene, og mange reisebyrå har fått kroken på døra. Verden er i endring, og teknologien har tatt over mange oppgaver som mennesker opprinnelig utførte. Den enes brød er den andres død, og i kjølvannet har en viss type selskaper dukket opp. Et av disse er Kiwi.com, og de er rett og slett et reisebyrå som opererer digitalt, som mange andre selskaper som tar i bruk internett. Reiser er en tjeneste som fungerer svært godt online, og snart har de fleste reiseselskaper sine tjenester hovedsakelig tilgjengelig på nett, nettopp slik som Kiwi.com gjør det.

  Om Kiwi.com

  Kiwi.com er i prosessen med å bygge et av verdens største virtuelle reisebyråer. Det var en gang i 2012 en mann som hette Oliver Dlouhy fikk en ide. Sammen med partneren Jozef Képesi utviklet de sin egen søkemotor for flyreiser. Videre gikk det slag i slag med investeringer og utviklingen av det som til slutt skulle bli Kiwi.com. Et av de store gjennombruddene var i 2017 da selskapet sammen med giganten Amadeus signerte kontrakten Kiwideus, verdens største database for lokale flyvninger.

  Produkter og tjenester Kiwi.com

  Kiwi.com fremstår som et globalt virtuelt reisebyrå. På nettsiden deres får du tilgang til en verdensomspennende søkemotor og du kan kjøpe flybilletter online. Disse billettene kommer med eller uten ekstra funksjoner og tilleggstjenester, slik som baggasje, forsikringer og mat ombord etc. En av disse funksjonene er en slags garanti du kan kjøpe om du er redd for å miste en videreforbindelse. Når man kjøper en flyreise som ikke er en såkalt gjennomgående reise står man vanligvis selv ansvarlig for å rekke neste forbindelse. Dette tilbyr Kiwi.com å gi deg en garanti for. Selvfølgelig betaler du ekstra for dette. Portalen fremstår som en mulighet til å finne flyreiser uansett hvor i verden du drømmer om å reise. Dette kan gjøre bestillingen atskillig lettere i forhold til å måtte lete gjennom flere flyselskaper selv for å finne en reiserute. Selskapet tilbyr også medlemskap i Kiwi Club. Gjennom klubben kan man få ulike fordeler og rabatter. Blant annet får man beskyttelse i tilfelle forsinkelser, kanselleringer og lignende. Andre fordeler er at man sparer et visst beløp hver måned og at man får premium kundeservice. Ellers må man gjerne betale for personlig kundeservice hos Kiwi.com. Det er blitt mer og mer vanlig å reise papirløst, og Kiwi.com er intet unntak. Ved å laste ned appen deres får man boarding pass og reisevarslinger rett på mobilen. Det er en stor fordel å ha alt samlet på mobilen med tanke på at man skal både sjekke inn, gjennom sikkerhetskontroll, kanskje i passkontroll og noen ganger må man endre en reise underveis. Det kan man gjøre direkte i appen hos Kiwi.com.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Vi ønsker tilbakemeldinger fra kunder som har benyttet tjenester fra Kiwi.com. Kundeanmeldelse er en genial måte å utveksle fordeler og ulemper man opplever som kunde hos et selskap. Del dine opplevelser med andre som vurderer å benytte Kiwi.com, og ta del i andres opplevelser hos selskap du vurderer å bruke i fremtiden.

  Kiwi.com
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Kiwi.com

  Din rangering

  FAQ

  Er Kiwi.com et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kiwi.com. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kiwi.com?

  Kiwi.com opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Flybilletter, Dag- og Natt-Billetter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kiwi.com . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!