NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Skyscanner

  Lyst til å komme deg unna litt? Det er ikke så rart egentlig med tanke på at hverdagen kan være ganske stressende. Heldigvis så finnes det jo en mengde ulike alternativ for deg, spesielt når det er snakk om destinasjoner, men også sider hvor du kan bestille en reise eller et hotell. Det er noe som har blitt en industri i seg selv, og der du kjøper fra er ikke de som faktisk arrangerer turen. De selger bare billettene, noe som Skyscanner gjør. Når man endelig har bestemt seg for å reise vil man jo gjerne gjøre det så billig som mulig, samtidig som selve reisen ikke blir for lang eller for ukomfortabel. Det kan jo være noe som er vanskelig å få til, men det er derfor sider som Skyscanner eksisterer. Om du ikke har hørt om den tidligere så bør du kanskje lese videre? Kanskje du finner en fin reise!

  Informasjon om Skyscanner

  Skyscanner har eksistert siden 2003, noe som betyr at de var ganske tidlig ute på markedet når det kommer til en tilstedeværelse på nettet. Det har jo sine egne fordeler, som i at kundene kjenner igjen navnet noe som gjør mye bare det. Det at det er veldig enkelt å finne frem til flygninger er også en annen stor fordel. Fordi kunder har så mange andre alternativ ute på nettet så bør man gjøre selve prosessen med å søke og bestille billetter så enkel som mulig. Men det er jo prisen som alle er fokuserte på, og hos Skyscanner kan du se prisene for en hel måned når du reiser. Det gjør det enklere å velge datoene som er billigst og som samtidig passer best mulig for deg. Da dette er et internasjonalt selskap kan du også finne billetter til nesten alle land i verden, i tillegg til hotellrom.

  Customer Review - Trip.com and Skyscanner

  Hva du kan gjøre hos Skyscanner

  Kanskje den aller beste funksjonen som Skyscanner har er at du kan velge en fri søkning. Det betyr at du bare velger hvor du vil reise for så å trykke på "søk". Da får du opp alle destinasjonene som Skyscanner har billetter for, om du for eksempel å fly fra Oslo. Det er noe som er spesielt nyttig om du har pengene klare, men er litt usikker på hvor du vil dra. Det betyr at alle destinasjoner fra London til Bora Bora dukker opp, og da kan det hende at du blir veldig fristet til å gjøre noe sprøtt! Om du har allerede bestilt flybillettene dine men er fortsatt på utkikk etter et godt hotell å bo i, så er Skyscanner også et godt alternativ der. I alt er det mye bra med denne tjenesten og har veldig mange bruksområder.

  Har du brukt Skyscanner?

  Om du har vil vi gjerne vite om billetten din var tilfredsstillende billig og om prosessen med å bestille var god. All informasjon du vil dele med oss er vi glade for, så skriv gjerne med så mye detalj du kan, det hjelper andre!


  Reis til Tahiti med Skyscanner!

  Skyscanner
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Skyscanner

  Din rangering

  FAQ

  Er Skyscanner et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Skyscanner. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Skyscanner?

  Skyscanner opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Byturer, Overnatting, Flybilletter, Dag- og Natt-Billetter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Skyscanner . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!