Skyscanner

Alle kundeanmeldelser

Skyscanner

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Skyscanner

Lyst til å komme deg unna litt? Det er ikke så rart egentlig med tanke på at hverdagen kan være ganske stressende. Heldigvis så finnes det jo en mengde ulike alternativ for deg, spesielt når det er snakk om destinasjoner, men også sider hvor du kan bestille en reise eller et hotell. Det er noe som har blitt en industri i seg selv, og der du kjøper fra er ikke de som faktisk arrangerer turen. De selger bare billettene, noe som Skyscanner gjør. Når man endelig har bestemt seg for å reise vil man jo gjerne gjøre det så billig som mulig, samtidig som selve reisen ikke blir for lang eller for ukomfortabel. Det kan jo være noe som er vanskelig å få til, men det er derfor sider som Skyscanner eksisterer. Om du ikke har hørt om den tidligere så bør du kanskje lese videre? Kanskje du finner en fin reise!

Informasjon om Skyscanner
Skyscanner har eksistert siden 2003, noe som betyr at de var ganske tidlig ute på markedet når det kommer til en tilstedeværelse på nettet. Det har jo sine egne fordeler, som i at kundene kjenner igjen navnet noe som gjør mye bare det. Det at det er veldig enkelt å finne frem til flygninger er også en annen stor fordel. Fordi kunder har så mange andre alternativ ute på nettet så bør man gjøre selve prosessen med å søke og bestille billetter så enkel som mulig. Men det er jo prisen som alle er fokuserte på, og hos Skyscanner kan du se prisene for en hel måned når du reiser. Det gjør det enklere å velge datoene som er billigst og som samtidig passer best mulig for deg. Da dette er et internasjonalt selskap kan du også finne billetter til nesten alle land i verden, i tillegg til hotellrom.

Hva du kan gjøre hos Skyscanner
Kanskje den aller beste funksjonen som Skyscanner har er at du kan velge en fri søkning. Det betyr at du bare velger hvor du vil reise for så å trykke på "søk". Da får du opp alle destinasjonene som Skyscanner har billetter for, om du for eksempel å fly fra Oslo. Det er noe som er spesielt nyttig om du har pengene klare, men er litt usikker på hvor du vil dra. Det betyr at alle destinasjoner fra London til Bora Bora dukker opp, og da kan det hende at du blir veldig fristet til å gjøre noe sprøtt! Om du har allerede bestilt flybillettene dine men er fortsatt på utkikk etter et godt hotell å bo i, så er Skyscanner også et godt alternativ der. I alt er det mye bra med denne tjenesten og har veldig mange bruksområder.

Har du brukt Skyscanner?
Om du har vil vi gjerne vite om billetten din var tilfredsstillende billig og om prosessen med å bestille var god. All informasjon du vil dele med oss er vi glade for, så skriv gjerne med så mye detalj du kan, det hjelper andre!


Reis til Tahiti med Skyscanner!