Lastminute

Alle kundeanmeldelser

Lastminute

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Lastminute

Det å reise er noe mange av oss har savnet i det siste. Med tanke på hvordan situasjonen har vært rundt omkring har mange av oss holdt oss hjemme. Det har gjort at lysten på å reise har bare vokst, og lommeboken har jo ikke blitt mindre, med tanke på at vi ikke har fått brukt pengene som vanlig. Det finnes mange sider som kan hjelpe deg med å finne en reise, det er tross alt en milliardindustri, og der hører også Lastminute til. Ikke hørt om dem før? Da kan det jo være fornuftig å lese videre for å få all den informasjonen du trenger. Kanskje du finner et godt tilbud der og kan dra på drømmereisen! Les gjerne videre for mer info!

Ting å vite om Lastminute
Denne siden er den norske versjonen av et internasjonalt selskap, et selskap som har historie helt tilbake til 2004. Det betyr at de har mye erfaring i bransjen og at du generelt kan stole på dem. De har sitt hovedkontor i Sveits, rett ved grensa til Italia. Det er mye bra å finne der, og du kan blant annet bestille flybilletter, bare hotell, fly og hotell, og de har også spesifikke ferietilbud å se gjennom. Så har de også reiser til destinasjoner spredt rundt hele verden, på alle kontinent. Mye av fristelsen ved å handle hos Lastminute er også det at de har noe de kaller Flashsale. Det er gode tilbud som forsvinner like fort som de kommer. De er så klart billigere enn vanlige billetter, men så er det også ofte sånn at datoen for avreise er mye nærmere enn det ellers ville vært. Men gode tilbud finner du, noe som tross alt er mye av poenget!

Hvordan det fungerer
Om du noensinne har bestilt en reise før så vet du prosessen, da den er lik alle andre. Med over 100 000 destinasjoner verden over kommer du til å finne noe du liker, så lenge du har råd til det! Det er dog viktig å huske at Lastminute fungerer mer som en søkeside, og at det ikke er dem du reiser med. Så når du finner en reise du liker så er det et delt ansvar mellom siden og flyselskapet. Også hotellet om du har bestilt det. Men Lastminute har et visst ansvar for deg, så det er som oftest de man vender seg til om du skulle støte på problemer. De tilbyr også muligheten til å legge til avbestilling, noe som du bør vurdere, spesielt med tanke på hvordan situasjonen er. Det viktigste er at Lastminute har et godt rykte blant tidligere kunder, tilbyr reiser til hele verden og det er lett å bestille. Så er det opp til deg om du vil bruke dem eller ei!

Om du gjør det, eller har gjort det før vil vi vite mer om det og om du ville anbefalt det til andre. Hjelp oss med å hjelpe andre via dine erfaringer. Det er derfor vi eksisterer, tross alt!


Reise til London?