Booking

Alle kundeanmeldelser

Booking

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Otel.com

Otel.com

0 Anmeldelser

Med tanke på hvor mye vi mennesker reiser og befinner oss på fremmede steder, så er det rart å tenke på at det kan v&...

Logo I amsterdam

I amsterdam

0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

Booking

Skal du på ferie eller på forretningsreise? Det er på tide å tenke på hvor du skal bo på reisen din. Noen ganger hender det at du er veldig bekymret, spesielt når turen er planlagt i siste øyeblikk. Heldigvis så finnes det nettbaserte tjenester som lar deg bestille en leilighet når som helst, og til og med samme dag. Dette vil sikre deg trygghet og komfort til din ankomst og opphold. En slik side er Booking.com, hvor du kan finne et sted du liker. Hvis du aldri har gjort dette før, vil du vanligvis ha mye som du lurer på. Heldigvis så har du muligheten til å lese kundeanmeldelser fra folk som allerede har brukt tjenesten. Dette gjør at du kan få ett bedre innsyn i nettsidens tjenester, noe som kan hjelpe deg når du skal velge det rette booking selskapet for deg. Besøk norskeanmeldelser.no og finn ut hva andre synes om Booking.com.

Om Booking
Dette er et nettsted som hjelper deg med å leie eller leie ut private leiligheter eller hoteller. Selskapet ble grunnlagt i 1996 i Amsterdam, og har kommet langt takket være suksessen i dag. I dag er det en velkjent turistplattform, som er den største i verden på sitt felt. Som en av de mest populære sidene blant turister, er den oversatt til 43 språk. Mer enn 28 millioner leiligheter fra hele verden er representert på Booking.

Om Booking sine tjenester
For å bestille leilighet må du velge byen eller landet du skal til, dato, antall gjester, inkludert barn og alder. Det er også mulig å bestemme antall rom eller senger. Velg valutaen du vil se prisene i. Etter det vil søket gi deg alle mulige alternativer som passer deg, med tanke på dine preferanser. Blant dem er leiligheter, ferieanlegg, villaer, private hus, pensjonater osv. Det viktigst av alt er du kan se bilder fra hver av dem, finne en detaljert beskrivelse av apparater, møbler og annet utstyr, og du vil lære reglene for verten som vil motta deg. Du kan også bestille frokost. Du kan betale direkte i leiligheten, men det er også et alternativ å abonnere på nettstedet, du velger det som er best for deg. Gjester har muligheten til å kansellere bestillingen gratis, vanligvis dagen etter. Fra tid til annen vises det ferietilbud og kampanjer, som lar deg spare mye penger. Hvis du vil ta imot gjester, kan du også registrere leiligheten din på Booking.com og bli vert, sette pris, lage dine egne oppholds regler osv. Du kan også registrere deg for lettere bruk. Denne prosedyren er gratis og vil gjøre booking prosessen enklere for deg. Land der Booking.com er mest etterspurt er USA, Frankrike, Tyskland, Ukraina, Italia og Polen. Selskapets kundesupporttjeneste fungerer døgnet rundt, utenom fridager.

Kommentarer, anmeldelser, klager og forslag
Har du noen gang måttet bestille overnatting gjennom Booking.com? Likte du tjenesten og synes du den er av høy kvalitet? Hvis du vil uttrykke takknemlighet eller kritikk til dette selskapet, kan du gjerne skrive en kundeanmeldelse. Del også din ærlige erfaring og tilbakemelding, og ikke glem å fortelle detaljert om din egen
mening. Uavhengig av positive eller negative erfaringen du har fått ved å bruke tjenestene til denne reiseplattformen, ønsker vi at du deler den med oss. Dette vil hjelpe potensielle kunder med å velge den beste booking tjenesten for dem, samt hjelpe Booking.com med å forbedre sine tjenester.