Agoda Anmeldelser

: 24
13% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-04-04
Min erfaring med å bruke dette
Familien min har brukt denne nettsiden på ferier til Spania og Sicilia, og vi har alltid hatt god...Les mer
Nels Bradtke

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-12
Bestilte hotellrom i Bangkok
Vi hadde bestilt 5 netter på et hotell i Bangkok, men da vi kom dit, hadde de ingen reservasjon f...Les mer
O. Kunde

Mest stemmer anmeldelse

  2024-01-22
Bestilte hotellrom med sjøutsi
Jeg og vennen min bestilte et rom på et norsk hotell via Agoda. Vi hadde sett fram til å ha utsik...Les mer
frances

Anmeldelser (24)

  (3)

 (0)

  (12)

  (7)

  (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring med å bruke dette nettstedet

  Familien min har brukt denne nettsiden på ferier til Spania og Sicilia, og vi har alltid hatt gode opplevelser. Nettsiden er veldig enkel å bruke, med et stort utvalg av hoteller og leiligheter å velge mellom. Vi har aldri hatt problemer med bestillinger eller betalinger, alt har gått veldig bra. Kundeservicen har vært veldig hjelpsom når vi har hatt spørsmål eller trengt assistanse. Prisene har vært rimelige og vi har alltid følt at vi har fått mye for pengene våre. Leveringstidene har vært nøyaktige og ingen av bestillingene våre har vært forsinket. Samlet sett er vi veldig fornøyde med opplevelsene våre på denne nettsiden og planlegger å fortsette å bruke den i fremtiden.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min hotellbestilling på Koh Samui

  Jeg tenkte å skifte hotell på Koh Samui i Thailand, og fant det beste tilbudet på nettet. Da jeg fant det perfekte stedet på nettstedet, gikk bestillingen, betalingen, og innsjekkingen helt smertefritt. Jeg er kjempefornøyd med opplevelsen, og kommer definitivt til å bruke tjenesten igjen i fremtiden.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av hotellrom

  Jeg bestilte et hotellrom gjennom denne nettsiden, og jeg var litt bekymret etter å ha lest noen dårlige anmeldelser. Men alt gikk bra, og jeg fikk akkurat det jeg bestilte til en god pris. Jeg kommer definitivt til å bruke dette igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilte hotellrom i Bangkok

  Vi hadde bestilt 5 netter på et hotell i Bangkok, men da vi kom dit, hadde de ingen reservasjon for oss. Vi måtte betale en gang til for oppholdet, og det var skikkelig skuffende. Kundeservicen var ikke tilgjengelig, og vi fikk bare svar på noen av mailene våre flere dager senere. Det var virkelig en dårlig opplevelse med Agoda.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Forsøker å bestille hotell i Manchester

  Jeg prøvde å bestille et hotell i Manchester, men da kom det opp en feilmelding om at det hadde oppstått en uventet feil med bestillingen. Heldigvis ser det ut til at pengene ikke er trukket fra kontoen min ennå. Men jeg ser i mobilbanken min at beløpet for hotellkostnaden allerede er trukket. Det er umulig å komme i kontakt med dette selskapet, så dette er virkelig dårlig organisert.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilte og betalte for to dager på et hotell i CAN THO, VIETNAM.

  Jeg booket og betalte for to netter på et hotell i CAN THO, VIETNAM. Hotellet skulle visst være en 10-minutters spasertur fra der jeg skulle være, men det endte opp med å være en 15-minutters kjøretur unna. Bildene av hotellet så veldig innbydende ut, men virkeligheten var dessverre en skuffelse. Taxien jeg tok hadde en sjåfør med 27 års erfaring, men til og med han slet med å finne hotellet. Det viste seg å ligge 500 meter nede i en smal, skitten bakgate full av søppel. Da vi endelig kom fram var rommet mørkt og illeluktende. Sengen hadde flekker og det var umulig å bære bagasjen opp den bratte trappen. Da vi bestemte oss for å ikke bli, virket resepsjonisten forvirret. Heldigvis hadde vi med oss sjåføren og en lokal person som kunne forklare hvorfor vi ikke kunne bli. Poenget her er å ikke stole blindly på det du ser på nettet - ta deg tid til å undersøke stedet grundig før du bestiller. Drosjesjåførene er som regel villige til å vise deg flere alternativer uten at det trenger å koste mye.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hotellopphold i fire netter

  Jeg skrev en anmeldelse forrige uke der jeg ga en stjerne, men fikk ingen tilbakemelding. Det virker som om dette selskapet ikke bryr seg om kundene sine i det hele tatt. Jeg tenker å fortsette å gi dårlige anmeldelser til jeg ser noen forbedringer.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min katastrofale opplevelse

  Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse med denne virksomheten, så jeg ville sterkt advare alle mot å bestille her. Kundeservicen deres er helt forferdelig. Jeg bestilte en reservasjon, de trakk kortet mitt og sendte en bekreftelses-e-post med innsjekking kl. 02.00 om morgenen. Da jeg ringte dem, kunne ikke damen Alexandria engang forstå engelsk. Hun ba meg gjenta navnet bokstav for bokstav. Deretter ringte en annen agent kalt Saakshi og ba om bekreftelse. Jeg ga e-post, booking-id og kredittkortnummer, men de kunne fortsatt ikke verifisere. De ga feil innsjekkingstid, og eldre mennesker måtte lide på grunn av disse dårlige agentene og veilederne.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling av hotellrom i Lille

  Jeg hadde bestilt to rom i Lille for meg selv og vennenes familier, begge med gratis avbestilling. En dag før reisen fikk babyene våre høy feber, så jeg kontaktet Agoda og hotellet for å se om vi kunne gjøre noe annet på grunn av situasjonen. De sa begge at vi kunne få full refusjon hvis vi kunne fremvise sykdomssertifikater for babyene. Vi sendte inn de nødvendige dokumentene, men bare bestillingen for vennen min ble refundert. Det viste seg at Agoda ikke samarbeider direkte med hotellet, men går via Expedia. Både Expedia og hotellet bestemte seg for å godta franske dokumenter, men ikke de nederlandske. Til tross for mine mange forsøk på å forklare situasjonen og spørre hvorfor behandlingen var ulik, var Agoda ubrukelig og la skylden på Expedia. Jeg lærte at for å være sikker på at avbestillingsavtalen fungerer som den skal, er det best å bestille direkte fra hotellet eller fra en pålitelig nettside. Agoda kjøper alltid fra Booking.com eller Expedia, og selv om prisene kan være bedre, er det risiko for å miste pengene dine i slike tilfeller.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Dårlig kundeopplevelse

  Bortsett fra oppholdet på hotellet har Agoda håndteringen vært skikkelig uprofesjonell og ikke akseptabel. Jeg vil advare andre mot å bruke dem. Det er falsk markedsføring og ingen medfølelse. Jeg har prøvd å kontakte "Better Business Bureau", men jeg kan ikke komme i kontakt med en leder eller sjef. Jeg kommer til å ta kontakt med booking.com for mer hjelp.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Reisen for hotellbestilling

  Det har vært så frustrerende å ikke få noe respons fra kundeservice. Jeg har fremdeles ikke fått tilbakebetaling etter at jeg ikke klarte å sjekke inn på hotellet jeg hadde bestilt, og måtte finne en annen løsning. Det er ingen som svarer meg, og det er virkelig irriterende.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Mitt kjøp på nettstedet

  Jeg hadde en dårlig opplevelse med betalingen på nettsiden. De trakk pengene fra bankkortet mitt uten at jeg hadde gjort noen bestillinger. Etter måneder med kamp for å få tilbake pengene mine, har de fortsatt ikke refundert beløpet. De fortsetter å komme med unnskyldninger om at beløpet trukket fra kortet mitt ikke stemmer overens med noen bestillinger på profilen min. Dette er fordi jeg aldri gjorde noen bestillinger.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling av hotell

  Jeg vil virkelig advare alle mot å bruke denne tjenesten! Jeg ble faktisk forsøkt svindlet av en av vertene deres, så jeg tok kontakt med Agoda angående problemet. De tilbød meg bare $100 i agodakreditt som kompensasjon, men det var ikke nok til å dekke en annen booking. Jeg måtte derfor bestille et annet sted, og nå har jeg funnet ut at de aldri kansellerte kredittkortbetalingen! De unngår fortsatt å ta ansvar og løse problemet på en skikkelig måte.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Prismatch-svindel

  Jeg føler meg skikkelig lurt av Agoda og deres prismatch. Jeg bestemte meg for å booke gjennom dem for å spare litt penger, men da jeg forsøkte å be om prismatch på en lavere pris jeg hadde funnet et annet sted, fikk jeg bare beskjed om at bookingen allerede var gjort. Hva er vitsen med prismatch hvis de ikke følger det? Dette er en skikkelig irriterende og misvisende praksis som virkelig plager meg.


Andre så også på