Agoda

Alle kundeanmeldelser

Agoda

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Agoda

Det er fantastisk deilig å reise på ferie, spesielt spennende er det å reise til utlandet. For oss i Nord leter vi vanligvis etter varmere strøk og eksotiske strender. Der kan vi nyte solen fra morgen til kveld og bli kjent med den vakre kulturen og folkene som bor der. Best av alt kan du vise frem brunfargen til misunnelige kolleger, venner og familie når du reiser hjem igjen til Norge. Det finnes utallige forskjellige muligheter når det gjelder feriereiser og med så mange alternativer blir det raskt slitsomt, med flere millioner hoteller, ferieutleie, villaer og bungalows over hele verden. Som kunder vil vi finne de rette reisemålene for oss, uten å måtte tømme lommeboka. Agoda tilbyr flyturer, hotell og feriepakker til den reiselystige. Finn ut mer om Agoda her og les andres erfaringer med selskapet. 

Om Agoda
Agoda ble etablert av Robert Rosenstein og Michael Kenny i Phuket, Thailand i 1998 og har hovedkvarter i Singapore. Selskapet er en del av Booking Holdings. De har som mål å tilby sine kunder reiseløsninger og ferieutleie over hele verden. De er ikke direkte leverandører av disse tilbudene, men tilrettelegger forsyningen av reisetilbudene for sine kunder.

Produkter og Tjenester hos Agoda
Hos Agoda kan man finne hoteller, flyreiser, flyplass-overføringer, leiligheter, og tilbud. Selskapet har en tilpasset søkemotor for hotell og annen type bolig, private boliger til leie og månedlige opphold. Agoda påstår at du kan finne priser på over 2,000,000 eigendommer over hele verden, inkludert hoteller, ferieutleie, leiligheter, bungalows og villaer. Populære destinasjoner inkluderer blant annet Las Vegas, Los Angeles, Orlando, Dallas, Kuala Lumpur, Chicago, Jakarta, New York, Phoenix, Houston, Atlanta, Manila, Dubai, Singapore, San Francisco, Denver, Bangkok og Cebo.

Selskapet har en tjeneste kalt Point Max der kunder kan velge sitt eget lojalitetsprogram, og tjener poeng til det programmet ved hver bestilling. Kunder kan velge mellom over 500,000 kvalifiserte hoteller. Kunder kan kansellere bestillinger innen en frist og få penger tilbake innen 30 dager. Omtrent halvparten av bestillingene deres skjer gjennom Agoda sin app. Selskapet tilbyr et "Bestilling Uten Kredittkort" tilbud som er tilgjengelig for hoteller i Indonesia og Filippinene. Selskapets nettside er enkel i drift, men det er vanskelig å finne informasjon om betalingsmetoder, kansellering av bestillinger, informasjon om kundesenter og vilkår og betingelser. Agoda har blitt kritisert for en rekke diverse problemer opp gjennom årene. I 2017 ble ulike hotell annonsert hos Agoda undersøkt av "Competitions and Markets Authority" i Storbritannia. Selskapet var undersøkt etter mistenksomhet rundt skjulte kostnader, pressesalgstaktikker, villedende rabatt alternativer og rekkefølgen av annonser på deres nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til Agoda
Har du benyttet Agoda tilbudte flyreiser, hotell, ferieutleier, villaer, bungalows eller reisetilbud? Levde Agoda opp til dine forventninger? Finnes det ting som kunne forbedres? Har du opplevd problemer i henhold til kansellering eller refundering? Det er skummelt å benytte et nytt selskap til å bestille feriereisen og tilbakemelding fra tidligere reisende kan gjøre denne prosessen enklere og sikrere for potensielle Agoda kunder. Gi oss din kundeanmeldelse her, slik at du kan hjelpe andre å finne ut om Agoda er noe de kunne tenke seg, eller om dette er noe de burde styre unna.