Trafalgar

Alle kundeanmeldelser

Trafalgar

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo Ticket Service

Ticket Service

0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

Trafalgar

Lysten på et godt ferietilbud? Det er vi alle. Hvem nyter ikke en deilig ferie til utlandet eller syden i ny og ne? Det finnes ingenting bedre enn å ha ferie, og enda bedre om man kan reise til et luksuriøst hotell, eller et inspirerende nytt land. Duften, musikken, smakene, lydene, utsiktene. Å reise til nye steder under ferien kan skape minner for livet. Det finnes selvsagt mange reiseselskaper og turguider tilgjengelig kan det være vanskelig å finne det beste, eller om man ikke har mye erfaring, å vite hvilken man skal velge. Trafalgar er ett av verdens ledende turguide selskap i verden. Interessert i å vite mer om selskapet? Det kan du ved å lese videre. 

Om Trafalgar
Trafalgar er verdens mest suksessfulle turguide selskap som tilbyr drømmereiser uten stresset. Selskapet er eid av Gavin Tollman som er global administrerende redaktør. Trafalgar var etablert i 1947. De designer turer over hele verden. Selskapet har vært benyttet av 5 millioner gjester. Selskapet har påtegning fra World Travel and Tourism Council (WTTC)  Safe Travel Stamp som erkjenner deres utførelse av strenge velværdsstandarder som inkluderer en 3-stegs velferdsprotokoll. De tilbyr risikofri og fleksibel booking vilkår og en perfekt planlagt tur med 24/7 støtte. Selskapet er medlem av The Travel Corporation familien av bedrifter. 

Produkter og Tjenester hos Trafalgar
Trafalgar tilbyr en rekke guidede turer som i hjemlandet, sightseeing turer, gruppereiser, familieturer, korte turer, seiling og cruise ferier, nasjonalpark turer, safariturer, matreiser, vinterferier, solo reiser, jul og festival turer, babymoon tur pakker, slagmarksturer, slott og ridder turer, storbyferie og shopping turer, kulturiske turer og kunstneriske ferier, fjell og innsjø turer, multisenter ferier, religiøse turer, romantiske ferier og bryllupsreiser, singel forelder turer, sommerferie, gå ferier og små gruppereiser. Selskapet har en rekke informasjon om hva man kan forvente av ferien. De tilbyr fleksibel booking. Man kan kansellere reisen helt gratis innen 30 dager siden booking. Man kan også forandre reisemål helt gratis 60 dager før reisen. Selskapet aksepterer debet og kredittkort med Visa, Mastercard og Maestro, i tillegg til PayPal. De har en brukervennlig nettside som er moderne. Den kunne vært noe bedre organisert for å gjøre det raskere og enklere for folk som ikke har erfaring med selskapet tidligere. 

Komplimenter, Klager og Tips til Trafalgar
Ser du etter en reise uten stress og som etterlater deg med minner for livet? Da kan det være at Trafalgar er et selskap du kunne tenke deg å prøve. Har du erfaring med selskapet tidligere vil vi gjerne høre alt om din opplevelse. En liten tilbakemelding kan gjøre en stor forskjell, og kan gi andre råd og veiledning, tips og triks for hva man kan forvente og hva man bør gjøre. Hvordan var din reise med Trafalgar? Levde den opp til dine forventninger? Var den en reise som overgikk forventninger, eller var du skuffet med det du fikk for pengene? Opplevde du uforutsette problemer, eller gledelige overraskelser? Gi oss tilbakemelding om akkurat hva du tenker. Hjelp andre ved å skrive en kundeanmeldelse her. Det er ikke enkelt å finne ut om Trafalgar er verdt det uten at man hører fra noen som har gjort det.