Cruise Direct

Alle kundeanmeldelser

Cruise Direct

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo Ticket Service

Ticket Service

0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

Cruise Direct

Ønsker du en ferie rundt om i verden, helt uten stresset med å reise fra land til land på fly, drosje og buss? Ferier er der vi lager minner for livet. Fra man besøker et land for første gang og lever i en helt ny kultur og i et land med nye muligheter. Det er derimot ikke alltid vi føler oss så avslappet når vi kommer hjem igjen. Det er jo så mye å oppleve! Hvor begynner man, og hvor slutter man? Hvordan kan man oppleve alt, men samtidig nyte ferien uten alt stresset? Cruise ships ferier er en av de beste måtene å oppleve flere land i verden på, og samtidig nyte alle de andre tingene som vi elsker med ferien som shopping, restauranter, svømmebasseng, kino og mye mer. Cruise Direct er et av disse selskapene. Les videre for å finne ut mer om selskapet. 

Om Cruise Direct
John Maguire er grunnlegger av CruiseDirect.com og International Voyager. De nemner ingen informasjon om når selskapet startet. Selskapet har funnet en hel mengde priser som blant annet Gold Magellan Award Winner av CruiseDirect.com i 2021 og Worlds Leading Cruise Travel Agent fra World Travel Awards i 2020. De er partnere med en rekke reisebyrå som Disney Cruise Line, Carnival, Princess Cruises, Holland America Line og mange flere.

Produkter og Tjenester hos Cruise Direct
Cruise Direct tilbyr cruise reiser til en hel mangde destinasjoner rundt om hele verden. Destinasjoner er blant annet Alaska, Bermuda, Hawaii, Asia, Canada, New England, Mediterranean, Australia, New Zealand, Caribbean, Mexico, Bahamas, Europa, og Panama for å nevne noen få. De tilbyr reiser med forskjellige cruise selskap som Azamara Cruises, Cunard Line, Oceania Cruises, Carnival, Dinsey Cruise Line, Princess Cruises, Celebrity Cruises, Holland America Line, Regent Cruises, Costa, Norwegian Cruise Line og Royabl Caribbean Cruises. Cruise shipene starter fra Barcelona, London, San Diego, Vancouver, Fort Lauderdale, Los Angeles, San Juan, Hong Kong, Miami, Seatlle, Tacoma, Honolulu, New York City og Shanghai for å nevne noen. Hos Cruise Direct tilbyr de kunder en rekke cruisepakker og alternativer, som for eksempel familiepakker, siste-frist pakker, seniorpakker, homoseksuell og lesbisk-pakker, luksus-cruise, bryllups-cruise, ferie-cruise, elve-cruise, bryllupsreise-cruise og romantiske cruise reiser. Selskapet har en hel haug med cruise reise alternativer som passer til folk av alle aldre, anledninger og forventinger. 

Cruise Direct sine priser varierer og man kan finne noe for dem som leter etter en billig ferie eller til andre som vil betale litt ekstra for noe helt spesielt. Hva enn type reise og busjett man har kan man finne noe som passer seg. Men kunder må være obs på at det kommer gjerne ekstra kostnader i tillegg under reiser ettersom det vil være ting som koster på cruiset. Blant annet på kunder selv dekke reiseforsikring om de vil ha det. Selskapet tilbyr kunder å kansellere turer helt uten avgifter. Cruise Direct nevner lite om betalingsmetoder. De har en grei nettside, men den er noe utdatert, rotete og treig i drift. 

Komplimenter, Klager og Tips til Cruise Direct
Leter du etter en uforglemmelig cruise ferie? Har du erfaring med Cruise Direct vil vi gjerne høre din tilbakemelding. Skriv en liten kundeanmeldelse her.