NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Trip.com

  Hvem elsker vel ikke å reise? Å oppleve nye kulturer og fantastiske aktiviteter er en liten luksus vi nyter en gang i blant. Det er derimot ikke alltid stressfritt å planlegge reisen da man må surfe på nettet etter potensielle steder å reise til, flybilletter, hotell og i tillegg om det oppstår problemer på veien - Da er det viktig å ha et pålitelig reisebyrå som tar ansvar. Det finnes mange forskjellige reiseselskap, men det er ofte skummelt å prøve nye ting - spesielt når det kommer til ferien! Hos Trip.com kan man finne flybilletter, hotell, tog, bil til leie, samt turer og billetter, hvor enn du vil reise. Finn ut mer om Trip og les andre norske erfaringer med selskapet.

  Om Trip.com

  Trip.com er en del av Trip.com Gruppen og var etablert i 2003 og har hovedkvarter i Singapore. Nettsiden deres er driftet av Trip.com Singapore Pte. Ltd. (Trip.com Singapore) og selskapet er partner med Google og Trip Advisor. Trip.com har over 45,100 ansatte og over 400 millioner abonnenter, som ifølge selskapet gjør dem til verdens ledende online reisebyrå. Selskapet tilbyr reiserelatert service over hele verden, med konkuransedyktige priser, prisvinnende service og sikker betaling til alle sine nåværende kunder og tidligere kunder.

  Produkter og Tjenester hos Trip.com

  Hos Trip.com finner du en rekke forskjellige reisealternativer og har 1.4 millioner registrerte hotell i 200 land og regioner, 2 millioner flyruter og 5,000 byer rundt kloden. Trip.com har en brukervennlig og intuitiv nettside og søkemotor som kan innstilles til hotell, flyturer, tog, bil til leie og turbilletter. I tillegg har de en app som kan lastes ned og benyttes på reisen. Man kan enkelt finne turer, billetter, og attraksjoner over hele verden i tillegg til en side med gevinster og tilbud på hoteller og reisealternativer. Trip.com gir kunder poeng hver gang de bestiller reisen gjennom Trip.com som kunder kan bruke til å bestille andre reiser med. Selskapet tilbyr 24x7 kundeservice via epost, telefon eller online chat, og tilbyr service til kunder etter fullført ferie. De tilbyr prisgaranti og reserveringsgaranti for flybilletter, og reserveringsgaranti for tog. Om bil til leie er utilgjengelig etter fullført reservering får du pengene tilbake og dekket alle kostnader som har resultert på grunn av utilgjengelige bil som var reserverte. Om bilen er utilgjengelig når du kommer frem til din destinasjon vil Trip.com gi deg pengene tilbake og dekke kostnader lik på renteavgiften for den første dagen. Samt får man kompensasjon for sein service av flyplass transport i tillegg til å hjelpe om sjåføren ikke er tilgjengelig, og mye mer! VISA, kredittkort, PayPal, ApplePay og GooglePay er aksepterte betalingsmåter.

  Komplimenter, Klager og Tips til Trip.com

  Har du erfaring med Trip.com? Gikk det etter dine forventninger og ifølge Trip.com? Opplevde du uforutsette problemer eller overraskelser? Hvordan var kundeservicen? Kanskje det var positive overraskelser eller aspekter ved Trip som er bedre enn andre selskaper som tilbyr den samme servicen? Del dine tanker med andre nordmenn som leter etter et troverdig og pålitelig selskap å planlegge reisen med. En liten tilbakemelding gjør en stor forskjell og kan hjelpe andre å bestemme om Trip.com er rett for dem. Skriv en kort kundeanmeldelse om Trip.com her.

  Trip.com
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Trip.com

  Din rangering

  FAQ

  Er Trip.com et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Trip.com. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Trip.com?

  Trip.com opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Trip.com . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!