Supersaver

Alle kundeanmeldelser

Supersaver

14% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

Øyvind Larsen
Dyrere enn å bestille direkte hos flyselskap, selv etter å ha manøvrert seg gjennom labyrinten av tullete tillegg som de anbefaler. Ikke mulig å kontakte kundeservice og booking kommer ikke fram nå...Les mer
M
Mohannad
Super Saver er den verste selskap jeg har hengt med. Min reise ble kansellert og dem refunderer ikke pengene tilbake!! Det har gått mer enn 3 måned og har ikke fått Moen ting. Jeg prøver å ringer o...Les mer
S
Stig Ramsvik
De nektet å betale tilbake skatter og avgifter og henviste til flyselskapets regler. Når jeg bad om en link ville de ikke sende meg dette.Mye frem og tilbake hvor de til slutt sier at de kommer til...Les mer
J
Jana Jarna
Guess in other times this can be fine, but not in times when flights changing constantly! Don't buy anything via these! Didn't get any refund and had to buy completely new tickets. On top of eve...Les mer
S
Steinar
Kriminelt firma. Ved avbestilling får Supersaver pengene fra flyselskapet. Likevel får du de ikke tilbake. Er du heldig å få pengene tilbake så tar de en rekke oppkonstruerte gebyrer pga de har&quo...Les mer

Alle kundeanmeldelser (21)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Helt elendig!

  Dyrere enn å bestille direkte hos flyselskap, selv etter å ha manøvrert seg gjennom labyrinten av tullete tillegg som de anbefaler. Ikke mulig å kontakte kundeservice og booking kommer ikke fram når man skal logge seg inn på siden deres. SCAM!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindel

  Super Saver er den verste selskap jeg har hengt med. Min reise ble kansellert og dem refunderer ikke pengene tilbake!! Det har gått mer enn 3 måned og har ikke fått Moen ting. Jeg prøver å ringer og venter mer enn 1 time på telefon svar og svarer dem ikke til slutt.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ikke et selskap du kan stole på

  De nektet å betale tilbake skatter og avgifter og henviste til flyselskapets regler. Når jeg bad om en link ville de ikke sende meg dette.Mye frem og tilbake hvor de til slutt sier at de kommer til å fakturere mer for avbestillingen en det man får tilbake i skatter og avgifter. Dette er et selskap man ikke skal handle med. Hold deg borte fra dette selskapet.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  The worst I ever experienced - never buy anything

  Guess in other times this can be fine, but not in times when flights changing constantly! Don't buy anything via these!

  Didn't get any refund and had to buy completely new tickets. On top of everything, I paid 695nok for the luggage that never existed!!!! With no help and understanding! this is just not acceptable!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ren svindel.

  Kriminelt firma. Ved avbestilling får Supersaver pengene fra flyselskapet. Likevel får du de ikke tilbake. Er du heldig å få pengene tilbake så tar de en rekke oppkonstruerte gebyrer pga de har"hjulpet" deg med å få pengene fra flyselskapet.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Håpløst

  Har forgjeves forsøkt å komme i kontakt med super saver. Telefon nei glem det jeg var nr 56!!! . Mailadresse finnes ikke . Kunne gjerne tenkt å få tulbake kr 3600 som jeg betalte for en tur til tyrkia for 2 år siden. Møkkaselskap.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Får ikke igjen alle pengene jeg betalte for flybilletten

  Bestilte billett fra Bergen til København i april 2021. Flyet skulle gå 4. mai. SAS kansellerte flyet. Betalte Kr. 1650 for billetten, og har nå fått melding fra Supersaver om at jeg får tilbake kr. 1233. Hvorfor jeg får mindre tilbake enn billetten koster har jeg ikke fått svar på. Er nok siste gang jeg bestiller flybillett fra Supersaver, som er umulig å kontakte på telefon.

  bedre enn meg, betalte cirka 8000kr å fått ingen ting, ikke svar på email eller tlfn heller.aldri mer supersaver


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Manglende refusjon

  Har enda ikke fått tilbakebetalt for flybilletter som ble kansellert i juni 2020. I følge siden hvor jeg kan følge med på status så er alt godkjent av flyselskapet men supersaver sitter på pengene. Sist gang det skjedde noe med saken min var i januar 2021.... Og det er jo ikke mulig å komme i kontakt med de! Håpløst.

  samme her, fått ikke tilbake mine penger fra sommer 2020, supersaver er useriøs rett og slett


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Håpløst

  Da vår reise ble kansellert i fjor,valgte jeg å gå for åpen billett,men fikk aldri noen kode eller voucher. Nå går det heller ikke å reise i år,så jeg prøver å komme i kontakt med dem på alle måter, e-post,chat og telefon for å få pengene tilbake,men ingen respons. Håpløst og elendig!!!!????


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Scam agency

  Customers book flights, flights get cancelled, airlines refund the tickets back to this SCAM AGENCY within 7 working days or so, and they either keep the refunds of their customers as "handling fees" or deposit the money for over a year to gain the interest from other people's money. After a year they give back a reduced amount of the refund.
  This company needs to be properly investigated by the authorities.

  If there was an option for 0/5 stars I would rate them -1.


Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Supersaver

Det å dra på tur er alltid gøy, og med tanke på hvordan markedet ser ut i dag, så har man flere tilbud og valg enn noen gang tidligere. Det er både positivt og negativt, fordi det kan gjøre det veldig vanskelig å velge hvor man faktisk skal dra. Det finnes dog visse sider som hjelper en med det, og Supersaver er en slik. Markedet er jo nesten overbefolket med slike sider, så det kan også være vanskelig å vite hvem man skal bruke. Vi kan hjelpe deg litt med det i det minste, da vi skal ta en litt nærmere titt på Supersaver og se på om du virkelig sparer penger ved å bruke de. Så les gjerne videre!

Informasjon om Supersaver
Supersaver er et svenskt reisebyrå, som har samme eier som flere andre reisebyrå på nettet. Hvorvidt det spiller noen rolle for deg som kunde spørs jo, men det kan jo virke som at de overbelaster markedet med reisebyrå, slik at du på en måte blir tvunget til å velge et av de uansett hva du gjør. Men det er ingen tvil om at de er store, og de fyller over 100 Boeing hver eneste dag, så noe riktig gjør nok også. Hos Supersaver kan du velge blant 650 reiseselskap og over 200 000 hotell, noe som gir deg så mange muligheter, både når det kommer til komfort, pris, klasse og alt mulig annet. Konsernet som Supersaver er en del av har drevet med reisesalg på nettet siden år 2000, noe som gjør at de er en av de første i Norden som startet med dette, og det har eksistert siden 1989. Så det er klart du får støtten av massevis med erfaring om du velger å kjøpe din reise hos Supersaver.

Å bestille reise på Supersaver
Det er i og for seg en smidig prosess, og det gjøres som du ville gjort det på alle andre reisebyrå. Du kan velge om du vil inkludere hotell i søket, og så må du bare velge hvor du skal reise, og hvor lenge oppholdet skal være. Altså enkelt, og du har også en link hvor du kan se etter en leiebil. Når du har valgt reisen din så blir du tatt til siden hvor du kompletterer bestillingen. Om du har gjort dette før så vet du hva vi prater om, og det er bra at du har veldig mange destinasjoner, over hele verden, å velge mellom. Så verden er bare noen få tastetrykk unna for deg. 

Har du bestilt hos Supersaver?
En kundes erfaring med et reisebyrå er utrolig viktig, fordi alle ønsker å bli behandlet med respekt, og vi ønsker å høre fra alle som leser her, og som har brukt Supersaver. Vi vil at dere skriver inn om deres erfaringer og opplevelser, både positive og negative. Det hjelper både oss, men også andre som vurderer å bruke Supersaver til sin neste reise. Jo mer i detalj du beskriver det, desto bedre er det, så ikke vær beskjeden!


Reklame for Supersaver