NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Supersaver

    Det å dra på tur er alltid gøy, og med tanke på hvordan markedet ser ut i dag, så har man flere tilbud og valg enn noen gang tidligere. Det er både positivt og negativt, fordi det kan gjøre det veldig vanskelig å velge hvor man faktisk skal dra. Det finnes dog visse sider som hjelper en med det, og Supersaver er en slik. Markedet er jo nesten overbefolket med slike sider, så det kan også være vanskelig å vite hvem man skal bruke. Vi kan hjelpe deg litt med det i det minste, da vi skal ta en litt nærmere titt på Supersaver og se på om du virkelig sparer penger ved å bruke de. Så les gjerne videre!

    Informasjon om Supersaver

    Supersaver er et svenskt reisebyrå, som har samme eier som flere andre reisebyrå på nettet. Hvorvidt det spiller noen rolle for deg som kunde spørs jo, men det kan jo virke som at de overbelaster markedet med reisebyrå, slik at du på en måte blir tvunget til å velge et av de uansett hva du gjør. Men det er ingen tvil om at de er store, og de fyller over 100 Boeing hver eneste dag, så noe riktig gjør nok også. Hos Supersaver kan du velge blant 650 reiseselskap og over 200 000 hotell, noe som gir deg så mange muligheter, både når det kommer til komfort, pris, klasse og alt mulig annet. Konsernet som Supersaver er en del av har drevet med reisesalg på nettet siden år 2000, noe som gjør at de er en av de første i Norden som startet med dette, og det har eksistert siden 1989. Så det er klart du får støtten av massevis med erfaring om du velger å kjøpe din reise hos Supersaver.

    Å bestille reise på Supersaver

    Det er i og for seg en smidig prosess, og det gjøres som du ville gjort det på alle andre reisebyrå. Du kan velge om du vil inkludere hotell i søket, og så må du bare velge hvor du skal reise, og hvor lenge oppholdet skal være. Altså enkelt, og du har også en link hvor du kan se etter en leiebil. Når du har valgt reisen din så blir du tatt til siden hvor du kompletterer bestillingen. Om du har gjort dette før så vet du hva vi prater om, og det er bra at du har veldig mange destinasjoner, over hele verden, å velge mellom. Så verden er bare noen få tastetrykk unna for deg.

    Har du bestilt hos Supersaver?

    En kundes erfaring med et reisebyrå er utrolig viktig, fordi alle ønsker å bli behandlet med respekt, og vi ønsker å høre fra alle som leser her, og som har brukt Supersaver. Vi vil at dere skriver inn om deres erfaringer og opplevelser, både positive og negative. Det hjelper både oss, men også andre som vurderer å bruke Supersaver til sin neste reise. Jo mer i detalj du beskriver det, desto bedre er det, så ikke vær beskjeden!


    Reklame for Supersaver

    Supersaver
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (18)

    2.4
    11% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    2.8
    Service
    rating
    2
    Prisnivå
    rating
    2.6
    Levering
    rating
    2.2

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    The worst I ever experienced - never buy anything

    Guess in other times this can be fine, but not in times when flights changing constantly! Don't buy anything via these!

    Didn't get any refund and had to buy completely new tickets. On top of everything, I paid 695nok for the luggage that never existed!!!! With no help and understanding! this is just not acceptable!

    Dør: Jana Jarna06-09-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Ren svindel.

    Kriminelt firma. Ved avbestilling får Supersaver pengene fra flyselskapet. Likevel får du de ikke tilbake. Er du heldig å få pengene tilbake så tar de en rekke oppkonstruerte gebyrer pga de har"hjulpet" deg med å få pengene fra flyselskapet.

    Dør: Steinar 04-09-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Håpløst

    Har forgjeves forsøkt å komme i kontakt med super saver. Telefon nei glem det jeg var nr 56!!! . Mailadresse finnes ikke . Kunne gjerne tenkt å få tulbake kr 3600 som jeg betalte for en tur til tyrkia for 2 år siden. Møkkaselskap.

    Dør: Berit Johanne Grasmo30-08-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Får ikke igjen alle pengene jeg betalte for flybilletten

    Bestilte billett fra Bergen til København i april 2021. Flyet skulle gå 4. mai. SAS kansellerte flyet. Betalte Kr. 1650 for billetten, og har nå fått melding fra Supersaver om at jeg får tilbake kr. 1233. Hvorfor jeg får mindre tilbake enn billetten koster har jeg ikke fått svar på. Er nok siste gang jeg bestiller flybillett fra Supersaver, som er umulig å kontakte på telefon.

    Dør: Bjarte Solaas11-08-2021
    Khaoula Garfatta25-08-2021

    bedre enn meg, betalte cirka 8000kr å fått ingen ting, ikke svar på email eller tlfn heller.aldri mer supersaver

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Manglende refusjon

    Har enda ikke fått tilbakebetalt for flybilletter som ble kansellert i juni 2020. I følge siden hvor jeg kan følge med på status så er alt godkjent av flyselskapet men supersaver sitter på pengene. Sist gang det skjedde noe med saken min var i januar 2021.... Og det er jo ikke mulig å komme i kontakt med de! Håpløst.

    Dør: Siv Merethe Berge Røsland05-08-2021
    Khaoula Garfatta25-08-2021

    samme her, fått ikke tilbake mine penger fra sommer 2020, supersaver er useriøs rett og slett

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Håpløst

    Da vår reise ble kansellert i fjor,valgte jeg å gå for åpen billett,men fikk aldri noen kode eller voucher. Nå går det heller ikke å reise i år,så jeg prøver å komme i kontakt med dem på alle måter, e-post,chat og telefon for å få pengene tilbake,men ingen respons. Håpløst og elendig!!!!😠

    Dør: Åse Storstad28-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Scam agency

    Customers book flights, flights get cancelled, airlines refund the tickets back to this SCAM AGENCY within 7 working days or so, and they either keep the refunds of their customers as "handling fees" or deposit the money for over a year to gain the interest from other people's money. After a year they give back a reduced amount of the refund.
    This company needs to be properly investigated by the authorities.

    If there was an option for 0/5 stars I would rate them -1.

    Dør: Ioannis09-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Møkkaselskap

    Upålitelig møkkaselskap. Ventet i over 1 år på tilbakebetaling. Umulig å få kontakt med

    Dør: Jan Øyvind Salvesen 27-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Ren svindel

    Venter over ett år på tilbakebetaling av refusjon,.umulig å få kontakt enten via e-post eller telefon,ren trenering fra Savers side eller SVINDEL!Norsk POLITI må kobles i saken fordi dette er ren tyveri.

    Dør: Marek26-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Horrible, never again

    After the flight was cancelled I asked for the refund. The refund was granted by the airplane company within 7 days but Supersaver NEVER forwarded that money back to my account. The phone number does not even allow you to speak to a person nor check the status of your refund. I am sick and tired of corporations using the corona situation to rob people of their money, it's shameles.

    Dør: Maja Henriksen22-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Dårlig kundeservice

    Refunderer ikke reise som ble kansellert av flyselskap i fjor sommer. Svarer ikke på henvendelser.

    Dør: Hege Kverme08-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Supersaver

    Din rangering

    FAQ

    Er Supersaver et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Supersaver. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.4/10, hvorav 11% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Supersaver?

    Supersaver opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Byturer, Vintersport og Aktiviteter, Sol og Alt Inkludert, Overnatting, Gruppeferier, Flybilletter, Dag- og Natt-Billetter.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Supersaver . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!