Skytours

Alle kundeanmeldelser

Skytours

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

G
Gunne
Det er ikke alltid like lett å finne gode reisemål, og pakketurer som dekker alle dine behov. Men det får man faktisk om man bestiller hos Skytours. Jeg har kun gode ord å si om hele opplevelsen, f...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Enkel reisebestilling

  Det er ikke alltid like lett å finne gode reisemål, og pakketurer som dekker alle dine behov. Men det får man faktisk om man bestiller hos Skytours. Jeg har kun gode ord å si om hele opplevelsen, fra jeg søkte reisene, til betaling og endelig til selve turen. Det er noe som fungerte fryktelig godt for meg, og jeg likte spesielt det at jeg fikk god hjelp om det var noe jeg slet med eller ikke kunne finne ut selv. Så har de jo også veldig mange destinasjoner, noe som hjelper for min del i hvert fall!
  Kommer definitivt til å bruke igjen

  hs=b03bd6c6ef256845aca236fcdcde891f<div style="display:none;">


Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Lufthansa

Lufthansa

0 Anmeldelser

Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse,...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 Anmeldelser

Lyst til å komme deg unna litt? Det er ikke så rart egentlig med tanke på at hverdagen kan være ganske stressende. Heldigvi...

Skytours

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et fåtall flyselskap, som fløy til et begrenset antall destinasjoner. Det er definitivt ikke tilfellet i dag, og Skytour er definitivt et reiseselskap som forsøker å utnytte det markedet. Men er Skytours verdt å bruke pengene dine på da?

Hva Skytours er
Som et selskap registrert i Andorra er det veldig høye på seg selv. Kanskje må de være det i det markedet de eksisterer i, med tanke på all den konkurransen de må tålerere fra mye større reiseselskap. På en paradoksal måte skryter de av det faktum at de er små, sammenlignet med de store, fordi det muliggjør en bedre service for deg som kunde. mer enn noe annet så er det den personlige touchen de satser på, og med tanke på at de har hatt ganske stor suksess må man kunne si at det har fungert bra for de. Og, noe som er viktig å nevne her, de har over 40 års erfaring i bransjen, så de vet hva de driver med. Det at de har så mange års erfaring gjør dog ikke at inntrykket om et lite selskap som sloss mot de store fungerer like godt, men det gjør uansett at man kan ha tillit til de. De ønsker uansett å vektlegge det personlige hos de, så det er kanskje verdt å gi det en sjanse?

Hvor du kan reise med Skytours og hva annet de hjelper med?
Som et reiseselskap så søker Skytours flygninger for deg, for de stedene du ønsker å dra. Ja, du vet vel egentlig hvordan alt det der fungerer, og de forsøker alltid å finne det billigste alternativet for deg, Sånn sett så kan du reise overalt i verden med hjelp av Skytours, fordi de ser hva de ulike flyselskapene tilbyr. Du kan også kombinerer bestillingen med booking av hotell og billeie, slik at du har alt i orden før du setter deg på flyet, på et og samme sted. Sånn sett er det praktisk, men ikke egentlig noe som skiller Skytours ut i mengden, så det de satser aller mest på er kundeservicen deres. 

Kundeservice hos Skytours
Det er dette de virkelig forsøker å selge seg selv på, ved å garantere at du raskt for hjelp av ekte mennesker, og ikke en robot. Det er en fin tanke, og en som ser ut til å fungere ganske bra. Et problem siden har er at den ser ikke like profesjonell ut som sider som Momondo, og det er noe som kan føre til at folk får mistanker. Men ser man rundt på nettet, og hva andre har sagt om Skytours ser man at det er bekymringer som viser seg grunnløse, da alt fungerer smidig.

Har du bestilt hos Skytours
Men om du mot formodning har truffet på problemer med Skytours vil vi gjerne høre fra deg. Også om du har positive opplevelser å fortelle om!


Gammel reklame for Skytours