NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Skytours

  Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et fåtall flyselskap, som fløy til et begrenset antall destinasjoner. Det er definitivt ikke tilfellet i dag, og Skytour er definitivt et reiseselskap som forsøker å utnytte det markedet. Men er Skytours verdt å bruke pengene dine på da?

  Hva Skytours er

  Som et selskap registrert i Andorra er det veldig høye på seg selv. Kanskje må de være det i det markedet de eksisterer i, med tanke på all den konkurransen de må tålerere fra mye større reiseselskap. På en paradoksal måte skryter de av det faktum at de er små, sammenlignet med de store, fordi det muliggjør en bedre service for deg som kunde. mer enn noe annet så er det den personlige touchen de satser på, og med tanke på at de har hatt ganske stor suksess må man kunne si at det har fungert bra for de. Og, noe som er viktig å nevne her, de har over 40 års erfaring i bransjen, så de vet hva de driver med. Det at de har så mange års erfaring gjør dog ikke at inntrykket om et lite selskap som sloss mot de store fungerer like godt, men det gjør uansett at man kan ha tillit til de. De ønsker uansett å vektlegge det personlige hos de, så det er kanskje verdt å gi det en sjanse?

  Hvor du kan reise med Skytours og hva annet de hjelper med?

  Som et reiseselskap så søker Skytours flygninger for deg, for de stedene du ønsker å dra. Ja, du vet vel egentlig hvordan alt det der fungerer, og de forsøker alltid å finne det billigste alternativet for deg, Sånn sett så kan du reise overalt i verden med hjelp av Skytours, fordi de ser hva de ulike flyselskapene tilbyr. Du kan også kombinerer bestillingen med booking av hotell og billeie, slik at du har alt i orden før du setter deg på flyet, på et og samme sted. Sånn sett er det praktisk, men ikke egentlig noe som skiller Skytours ut i mengden, så det de satser aller mest på er kundeservicen deres.

  Kundeservice hos Skytours

  Det er dette de virkelig forsøker å selge seg selv på, ved å garantere at du raskt for hjelp av ekte mennesker, og ikke en robot. Det er en fin tanke, og en som ser ut til å fungere ganske bra. Et problem siden har er at den ser ikke like profesjonell ut som sider som Momondo, og det er noe som kan føre til at folk får mistanker. Men ser man rundt på nettet, og hva andre har sagt om Skytours ser man at det er bekymringer som viser seg grunnløse, da alt fungerer smidig.

  Har du bestilt hos Skytours

  Men om du mot formodning har truffet på problemer med Skytours vil vi gjerne høre fra deg. Også om du har positive opplevelser å fortelle om!


  Gammel reklame for Skytours

  Skytours
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Skytours

  Din rangering

  FAQ

  Er Skytours et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Skytours. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Skytours?

  Skytours opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Skytours . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!