Hotwire

Alle kundeanmeldelser

Hotwire

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Hotwire

Vi har alle behov for en ferie innimellom. Noen trives med å ta den på hytta, være i naturen, gå fjellturer eller fiske ved vannet. Andre igjen har en trang til å reise bort, enten for å få litt annerledes vær og temperaturer enn her hjemme eller for å oppleve nye steder og attraksjoner. For noen handler det kanskje mest om det å få sjekke inn på et hotell hvor alt er tilrettelagt for dager med kos og avslapping. Ingen oppvask, ingen husvask, rene håndduker og ferdig oppdekket frokost hver morgen. Uansett hva som er din trang til å dra på ferie, finnes det mange selskaper som står i kø for å få selge sine turer eller tjenester til nettopp deg. Siden du ikke bare kan levere tilbake en ferietur dersom du ikke er fornøyd, kan du ha mye igjen for å lese andres kundeanmeldelser og tilbakemeldinger for ulike reiseselskaper. Hotwire er en av de mange selskapene som ønsker å hjelpe deg, og kanskje kan de være midt i blinken for deg?

 

Om Hotwire
For gjengen som står bak Hotwire er reise en lidenskap. De brenner for å kunne gi tips og reisebrev til reisende med samme lidenskap som de. De er mer enn villige til å dele av sin kunnskap om destinasjoner, gode priser og om hvordan du kan reise på best mulig måte når det kommer til både tid, kostnader og dine interesser. 

Hotwire tilbyr reduserte priser som de har forhandlet frem i sine Hot Rate deals. Disse gode tilbudene kan du finne i appen deres enten på mobilen din eller nettbrettet, og de inkluderer alt som du måtte ønske ut av en ferietur. Her finner du gode tilbud på leiebiler, hotellovernattinger og beste priser i områder du planlegger å besøke. 

Hotwire har opp gjennom årene mottatt svært mange awards, både når det gjelder appen, nettsiden og for tjenesten sin generelt. 

 

Hvilke produkter og tjenester finner jeg hos Hotwire?
Fra du begynner å planlegge ferieturen og selv under selve oppholdet har Hotwire tilbud du kan få bruk for. Søk på hotelldeals eller finn gode priser på leiebiler der du skal oppholde deg. Du kan også søke opp flyreiser til din destinasjon. Velg ut fra pris, reiselengde eller når på døgnet du kan tenke deg å starte eller ankomme. 

For deg som vil ha minst mulig leverandører å forholde deg til, kan du velge et pakketilbud. Her kan du søke opp pakker med hotell og fly og kanskje leiebil i tillegg. På denne måten får du velge turen din selv, men samtidig kan du slappe av uten å stresse med altfor mange selskaper å forholde deg til. 

 

Hotwire App
Hotwire anbefaler deg å benytte den prisvinnende appen deres. Appen gir alltid de laveste prisene, og der kan du få ekstra goder tilbud ved bruk av eksklusive kampanjepassord. Appen gir også rask tilgang på reiserute og du kan sjekke inn med Apple Pay, Touch ID eller Google smart lock

 

Har du erfaring med Hotwire?
Det er alltid nyttig å kunne høre andres opplevelser, både positive og negative. Vi hører gjerne hvilke erfaringer du har gjort deg med tjenestene til Hotwire.