Hotwire Anmeldelser

: 14
7% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-04-11
Kansellerte hotellbestilling
Jeg måtte kansellere en hotellbestilling som ikke kunne refunderes i USA fordi jeg måtte avlyse t...Les mer
Lang

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-07
Bestilte 5-stjerners hotell i
Jeg bestilte et 5-stjerners hotell i Italia gjennom nettsiden deres, og det var bare skikkelig då...Les mer
Cartwright

Anmeldelser (14)

  (1)

 (0)

  (9)

  (3)

  (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kansellerte hotellbestilling

  Jeg måtte kansellere en hotellbestilling som ikke kunne refunderes i USA fordi jeg måtte avlyse turen min på grunn av en nødsituasjon i familien. Alex, kundeservicemedarbeideren, var veldig vennlig og samarbeidsvillig. Jeg hadde ikke forventet mye hjelp, men det var virkelig betydningsfullt å få forståelse og støtte i en vanskelig situasjon.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring med Hotwire

  Jeg hadde en skikkelig dårlig opplevelse med denne tjenesteleverandøren. Etter at jeg hadde brukt tjenesten deres, endte jeg opp på et tilfeldig hotell som ikke engang var på listen jeg hadde valgt fra. Og kundeservicen deres var helt forferdelig, de bare la på når jeg prøvde å få hjelp. Jeg vil absolutt ikke anbefale dem til noen, og kommer heller ikke til å bruke dem igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilte 5-stjerners hotell i Italia

  Jeg bestilte et 5-stjerners hotell i Italia gjennom nettsiden deres, og det var bare skikkelig dårlig. Rommet var langt i fra å være 5-stjerners, det var lite, gammeldags, luktet muggent og alt var støvete og gult fra alderen. Bildene på nettsiden stemte ikke i det hele tatt med virkeligheten. Da jeg tok kontakt med kundeservice gjennom chat, tilbød de bare en oppgradering for $280 per natt. Helt urimelig! Vi bestemte oss heller for å forlate hotellet og finne et annet sted som var helt greit. Men det er bare utrolig at vi ikke fikk pengene tilbake eller noen annen løsning. Vi sendte til og med bilder av rommet og sa at hotellet var en svindel, men ble bare bedt om å ikke bestille hot rates igjen. Hotwire har virkelig vært bra, men har vært en katastrofe nylig!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Det er bedre å bruke priceline.com enn Hotwire

  Hotwire plasserte oss på et motell og kalte det et 3,5-stjerners hotell. Da vi prøvde å løse problemet med kundeservice, opplevde vi at deres behandling var verre enn motellet vi ble satt i. Da vi oppdaget avføring eller bloddråper på badet, klarte vi rett og slett ikke å bli værende og måtte betale for et annet hotell selv. Hotwire fortalte oss i utgangspunktet at vi måtte ordne opp i situasjonen på egenhånd.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling av en feriepakke

  Jeg bestilte en feriepakke gjennom denne tjenesten, og opplevelsen var skuffende. Tjenesten har forverret seg over tid, og prisene virker urimelige nå. Jeg synes det virker som om de prøver å lure kundene med høye provisjoner og dårlige tilbud. Jeg håper virkelig at de begynner å tenke fornuftig og gjør endringer for det bedre.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Dobbelt bilutleie

  Det er greit for meg å være en lojal kunde, men når jeg ved et uhell bestilte dobbel bilutleie, ble jeg fortalt at jeg ikke kunne få refusjon eller kreditt fordi det var en "hot rate". Hvem bryr seg egentlig om hva det kalles? Hvordan er det lovlig eller rettferdig at selskapet har en slik politikk som virker som å stjele folks penger?


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min bestilling på Hotwire

  Jeg hadde en helt forferdelig opplevelse med Hotwire. De bare tok pengene mine for et rom jeg aldri en gang fikk sjansen til å bo på. Jeg prøvde å komme i kontakt med kundeservice flere ganger, men fikk aldri noe svar. Jeg har nesten gitt opp håpet om å få refundert pengene mine nå. Det føles virkelig som ren svindel, og etter dette vil jeg definitivt ikke bruke tjenesten deres igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling av hotell

  Jeg bestilte et hotell via tjenesten, og det stemte overhodet ikke med bildene på nettsiden. Rommet jeg fikk var ment å minne om DoubleTree Hilton, men var egentlig mer som et rimelig enstjerners motell. Jeg følte meg skikkelig lurt og synes det var totalt bortkastede penger. Alt i alt var opplevelsen veldig skuffende, og jeg vil ikke anbefale denne tjenesten til noen andre.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Telefoninstallasjon

  Altså, denne bedriften er helt håpløs. Jeg har ventet i en evighet på at de skal få installert telefonlinjen min. Jeg har hatt tre avtaler allerede, og to ganger har ingen vist opp, mens den ene gangen kom montøren men klarte ikke å installere tjenesten. Og ikke minst, de fortsetter å kontakte utleieren vår direkte mens han er på jobb på Wall Street. Hvorfor kan de ikke bare kontakte oss direkte? Nå har jeg min tredje avtale og krysser fingrene for at de dukker opp denne gangen. Det tar en evighet å få telefonen installert hos dem!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Overpriset hotellrom

  Jeg vil sterkt fraråde deg å bruke denne tjenesten. Prisene virket villedende, siden det var annonsert en 40% rabatt på rommet jeg bestilte, men det viste seg å være billigere å bestille direkte fra hotellets egne nettsider eller andre nettsider. Kundeservicen var dårlig, de svarte ikke skikkelig på spørsmålene mine og virket uinteresserte i å hjelpe. Jeg anbefaler å holde seg unna hotwire, det virker som å kaste bort penger.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av overnatting

  Ja, det er sant og nøyaktig. Jeg vil si at dette kanskje ikke er det aller verste stedet å bo, men det er definitivt det mest ubekvemme. Det er på grunn av alle kakerlakkene og det skitne sengetøyet. Jeg dro til Walmart og kjøpte min egen pute, putevar, håndklær, og prøvde å sove på sofaen. Resepsjonspersonalet er veldig vennlige, men ikke særlig profesjonelle. Eiendommen har et fint basseng- og piknik/grill-område. Beliggenheten er sentral til flyplassen, sentrum og nær motorveien. Rommene er store og har en studio/kjøkkenleilighet-stil som er ment for lengre opphold. Men å bo her føles nesten som en straff. Hotwire og enhver anerkjent reiseside bør virkelig være flaue over å listet opp denne eiendommen og sende gjester hit for overnatting. Dette skyldes kakerlakkene, det gamle, skitne sengetøyet, og renholdspersonalet som ikke er hjelpsomme. Jeg vil sterkt ikke anbefale å bo på Metro PHX Apts, med mindre du virkelig ikke har noe annet valg.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hotwire room booking

  Jeg bestilte et rom for en tur utenfor byen, men da vi ankom og fikk nøkkelen, oppdaget vi at døren var ødelagt. Rommet hadde en merkelig lukt og gulvet var skittent. Sengen var redd, men lakenet var flekkete. Vi gikk tilbake til resepsjonen for å be om refusjon, men de sa at vi måtte gå gjennom Hotwire for det. Jeg ba om bekreftelse på kansellering av rommet for å sende til Hotwire, men fikk ingen svar på en uke. Etter å ha sendt en tekstmelding fikk jeg endelig svar to dager senere, som var fire dager etter kanselleringen av rommet. Hotwire nektet å gi refusjon, men tilbød 25 Hotwire cash. Hotellet var verken trygt eller rent, så vi bestemte oss for å ikke bo der. Det er så frustrerende at det er så vanskelig å få refundert pengene for noe som var så dårlig.


Andre så også på