9 bedrifter

Spørreundersøkelser

...

  Spørreundersøkelser

  I dag er nesten alt mulig - selv å tjene penger på forskning. Ved å svare på betalte undersøkelser på nettet kan du spare penger og motta kompensasjon i form av penger og spesialtilbud eller andre fordeler. Mange undersøkelsespaneler tilbyr poeng som en belønning for å svare på undersøkelser, og disse poengene kan deretter byttes ut mot gavekort, filmbilletter eller andre produkter. Mens noen selskaper bruker poengsystemer, betaler andre selskaper til og med penger som belønning for å delta i undersøkelsen.

  Å svare på undersøkelser kan være et godt alternativ for de som ønsker å være involvert og påvirke samtidig som de får en liten kompensasjon. Hvordan vet du egentlig hvilket selskap som er best? Hvilket selskap tilbyr de beste belønningene, og hvor synes din mening å ha størst betydning? Finnes det noen ulemper med å svare på undersøkelser, eller fungerer det enkelt, og du får belønningene dine som lovet? Disse spørsmålene kan du få svar på ved å lese anmeldelser fra ekte brukere som har delt sine erfaringer.


  Spørreundersøkelser

  Å fylle inn betalte undersøkelser på nettet kan være en fin måte å spare eller tjene litt ekstra penger på. Mange velger å gjøre det i tillegg til hovedinntekten, og det kan også fungere som et godt tidsfordriv, spesielt på regnværsdager.

  Før du begynner å gjøre online undersøkelser, kan det være nyttig å gjøre deg kjent med forskjellige alternativer og finne ut hvordan det faktisk fungerer.

  Samle poeng og få gavekort
  Undersøkelsespaneler bruker ofte poengsystemer. Dette betyr at du får et visst antall poeng per gjennomført undersøkelse, og når du har samlet et visst antall poeng, kan du innløse disse i for et gavekort. Noen paneler tilbyr også kinobilletter eller andre produkter, mens noen selskaper til og med tilbyr ekte penger som betales inn på bankkontoen din. Enkelt, ikke sant?

  Kan hvem som helst svare på undersøkelser?
  Ja. I prinsippet kan hvem som helst delta i online undersøkelser. De fleste undersøkelser leter imidlertid etter en bestemt gruppe deltakere, noe som betyr at du ikke kan delta i undersøkelsen med mindre du tilhører den aktuelle gruppen. I en undersøkelse som er spesielt rettet mot ikke-røykere, kan for eksempel røykere ikke delta. Husk også at noen undersøkelsespaneler kan ha aldersgrenser for hvem som kan registrere og delta i undersøkelsene. Les mer om dette på selskapenes nettsider.

  Hvor mye kan du tjene på å svare på betalte undersøkelser?
  Svaret er enkelt: jo flere undersøkelser du tar del i, jo mer mer du kan tjene. Belønningen varierer avhengig av hvilken forskning du gjør; Dette er delvis fordi forskjellige undersøkelser tar ulik tid å svare på.

  Vil du tjene litt ekstra penger og vurderer å delta i undersøkelser for å samle poeng? For å finne ut hvilket panel som er best og gir de beste belønningene, kan du lese anmeldelser fra andre brukere med tidligere erfaring. Har du noen egne synspunkter? Fortell oss om dine opplevelser!