YouGov

Alle kundeanmeldelser

YouGov

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
Marit
Jeg er veldig fornøyd med Yougov. Enkle,Kjappe og oversiktlige undersøkelser og god belønning. Anbefaler YougovLes mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Positivt.

  Jeg er veldig fornøyd med Yougov.
  Enkle,Kjappe og oversiktlige undersøkelser og god belønning.
  Anbefaler Yougov


Andre så også på

Logo Monosurveys

Monosurveys

0 Anmeldelser

Med store fremskritt vokser det frem nye muligheter. Dette er også et faktum når det gjelder arbeidsmetoder og yrker. Med teknologien k...

Logo Sucuri

Sucuri

0 Anmeldelser

Vi alle er på nettet i dag. Det er uungåelig, for vi alle har lyst til å være der. VI har sosiale medier, nyheter og alle v...

Logo Meningspanel

Meningspanel

0 Anmeldelser

Vi har en helt enormt stor verden i dag. Siden moderniseringen virker det som om verden bare har blitt større og større. Kloden er li...

Logo Mobrog

Mobrog

1 Anmeldelser

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du...

YouGov

Det er ikke ofte man får betalt for å si sin mening, men det er noe YouGov gir deg sjansen til. Alle har sine meninger nå for tiden, det er ikke noe nytt. Det som dog er et litt mer moderne fenomen er at så mange føler et sterkt behov for å ytre sin mening. Da er det greit med YouGov som gir deg sjansen til å gjøre det, samtidig som du får betalt. Det høres vel ut som en ganske god kombinasjon?

Om YouGov
Slike tjenester som YouGov er har faktisk en ganske viktig funksjon. På grunn av undersøkelsene, som er utrolig varierte i sitt innhold, kan du faktisk snakke direkte til politikere, konsernsjefer og lignende. Det gir en mulighet man sjelden har hatt tidligere. Det er ofte ved slike tjenester som YouGov at man får meningsmålinger om kommende valg, eller hvordan et parti gjør til en gitt tid. Det er jo også det som er formålet med YouGov, å gi stemme til de som tidligere ikke hadde det, og gi en mulighet til å påvirke mer enn man kunne gjøre før. Og da det er millioner av brukere på YouGov, så blir den stemmen naturlig nok høyere og tydeligere, noe som bør fungere som inspirasjon for mange. 

Undersøkelser hos YouGov
Ikke at YouGov er de eneste som tilbyr denne tjenesten, og man må også spørre seg, er det verdt å bruke tiden sin på å svare på slike undersøkelser. Det kommer litt ann på hvordan man ser på seg selv og sin egen rolle i samfunnet. For du kan få to svar på det. Det ene er at du gjør noe samfunnsmessig nyttig, ved å svare på spørsmål, og snakke til de med makt direkte. Om du får spørsmål om Posten er det jo faktisk nyttig å fortelle de hva de gjør galt, og eventuelt hva de gjør riktig, slik at de kan forandre på sine rutiner. Det er slik det i essens fungerer, bare at det blir større, desto større selskapet man svarer om er. 

Den andre tankegangen en kan ha er at jo flere undersøkelser man svarer på desto bedre belønninger får man. Du samler poeng og når du har samlet nok poeng kan du bytte de inn for å noe tilbake, som gavekort eller lignende. Som sagt, to synspunkt som du kan ha, og hvilken du velger er like gyldig som den andre. Så hvorfor ikke gi det en sjanse?

Kvaliteten på YouGov og eventuelle klager
Her vil vi deg sjansen, du som har svart på undersøkelser fra YouGov, til å fortelle om andre bør bruke de. Er det virkelig verdt din tid å svare og er belønningene bra nok. Et annet viktig spørsmål i våre øyne er om det føltes godt å svare på spørsmålene, om det føltes at du gjorde noe viktig?

Jo flere som kommer med innspill, både positive og negative, jo bedre er det for de som vurderer om de bør gjøre det. Så vi håper så mange som mulig skriver inn!


Hvordan det er å jobbe på YouGov