Meningspanel

Alle kundeanmeldelser

Meningspanel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Gamekit
Gamekit
0 Anmeldelser

Gaming har kommet for å bli og på mange måter har det blitt en egen industri hvor om du er god nok så blir du rik av det. D...

Logo Monosurveys
Monosurveys
0 Anmeldelser

Med store fremskritt vokser det frem nye muligheter. Dette er også et faktum når det gjelder arbeidsmetoder og yrker. Med teknologien k...

Logo Sucuri
Sucuri
0 Anmeldelser

Vi alle er på nettet i dag. Det er uungåelig, for vi alle har lyst til å være der. VI har sosiale medier, nyheter og alle v...

Logo Mobrog
Mobrog
1 Anmeldelser

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du...

Meningspanel

Vi har en helt enormt stor verden i dag. Siden moderniseringen virker det som om verden bare har blitt større og større. Kloden er like stor, men det finnes så mange av oss på den. I tillegg har hverdagen blitt helt enormt travel. Det er selvsagt derfor vi har så mye som vi har, og så mange muligheter! Verden er full av alle slags forskjellige organisasjoner og bedrifter. Vi har kommer til et punkt der det er vanskelig for bedrifter å finne den informasjonen vi trenger. Med så mange forskjellige selskaper er det skikkelig vanskelig å nå publikum. Derfor finnes det selskaper som faktisk betaler deg for dine meninger. De trenger informasjon om ditt og datt, men å finne noen som har tid til å svare på forskjellige spørsmål er ekstremt vanskelig. Meningspanel er ett selskap som tilbyr penger eller gavekort til folk som gir sine meninger til dem. Interessert i å vite mer? Les videre nedenfor. 

Om Meningspanel
Meningspanel er en finsk organisasjon som ble startet opp i samarbeid med verdens ledende undersøkelsesbedrift. Panelet startet opprinnelig i Finland, men er i dag tilgjengelig for alle i Norge å delta. For å starte å tjene penger trenger man bare å sende inn søknad, etter å ha laget en konto. 

Produkter og Tjenester hos Meningspanel
Meningspanel er en nettside der man kan gå og svare på spørreundersøkelser i bytte mot penger eller gavekort. Meningspanel tilbyr fullstendig taushetsplikt som betyr at alle svarene dine er helt anonyme. Din mening er viktig for mange. Undersøkelser er en god måte for bedrifter å samle inn feedback og utviklingsideer fra kunder på. Slik kan de finne ut hvordan kunder opplever tjenesten eller produktene de tilbyr. Dermed kan du få betalt for å si dine meninger til Meningspanel. Betaling for deltakelse gjøres enten direkte til en PayPal konto, eller gavekort hos GoGift SuperGavekort, et skrapelogg, eller så kan du donere pengene til WWF Verdens naturfond. Å ta del i undersøkelser er helt gratis, og alt man trenger å gjøre er å lage en konto med Meningspanel. Vanligvis tjener deltakere rundt 40kr, men Meningspanel påstår at man kan tjene betydelig mer enn dette for deltakelse i en undersøkelse. Det finnes ingen informasjon tilgjengelig om man kan slette konto, eller om hva slags undersøkelser er tilgjengelig. 

Komplimenter, Klager og Tips til Meningspanel
Er du på jakt etter forskjellige muligheter til å tjene litt ekstra penger på? Det er det mange av oss som er. Heldigvis finnes det en rekke forskjellige muligheter på den fronten i dag. En av de er å delta å betale spørreundersøkelser. Har du erfaring med å bruke Meningspanel sine undersøkelser tidligere? Vi setter stor pris på om du kan gi oss en liten tilbakemelding om den. Hvor mange undersøkelser er tilgjengelig? Hvor lange er undersøkelsene? Følte du at du fikk nok penger for din mening? Er dette bedre enn å skaffe seg en deltidsjobb? Er det verdt det? Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse om din opplevelse med selskapet. Vi glede oss til å lese den.