Sucuri

Alle kundeanmeldelser

Sucuri

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Gamekit
Gamekit
0 Anmeldelser

Gaming har kommet for å bli og på mange måter har det blitt en egen industri hvor om du er god nok så blir du rik av det. D...

Logo Monosurveys
Monosurveys
0 Anmeldelser

Med store fremskritt vokser det frem nye muligheter. Dette er også et faktum når det gjelder arbeidsmetoder og yrker. Med teknologien k...

Logo Meningspanel
Meningspanel
0 Anmeldelser

Vi har en helt enormt stor verden i dag. Siden moderniseringen virker det som om verden bare har blitt større og større. Kloden er li...

Logo SimpleSite
SimpleSite
1 Anmeldelser

"Alle" trenger visstnok en hjemmeside i disse dager. Alle har noe viktig de skulle sagt, og de vil gjerne at så mange som mulig h&o...

Sucuri

Vi alle er på nettet i dag. Det er uungåelig, for vi alle har lyst til å være der. VI har sosiale medier, nyheter og alle våre andre interesser som vi kan ordne via nettet, og noen av oss har til og med egne nettsider. Verden har forandret seg ganske mye altså, og det er en ny realitet på mange måter. Derfor er det viktig å tilpasse seg den. For på samme måte som du låser døren hjemme når du går, så må du gjøre det samme for nettsiden din. Ellers kommer det folk med dårlige motiver inn, og stjeler. Det vil du gjerne unnå antar vi, og derfor bør du lese mer om Sucuri. Ta en titt på vår kundeanmeldelse og se om vår erfaring og tilbakemelding overtaler deg til å bruke den, eller en lignende tjeneste. Vil du vite hva Sucuri er? Les videre!

Hva du bør vite om
Dette er faktisk et brasiliansk selskap, og det er ikke ofte man får muligheten til å bruke noe slikt! Det er jo interessant nok i seg selv, og Sucuri betyr faktisk anakonda på portugisisk, og som har å gjøre med at den beskytter territoriet sitt. Det er jo det man vil ha for sin egen nettside også, og i dag har de ansatte over hele verden. Det gir deg gode muligheter til å få hjelp og støtte når du behøver det, og det viser at dette er et seriøst og stort nok selskap. Du kan altså stole på det når det gjelder sikkerheten på nettsiden din, noe som er viktigere enn noe annet.

Det er naturligvis et program som koster penger, og du kan velge det billigste alternativet, eller det dyreste. Hva du velger avhenger nok på dine behov og hva du er ute etter. Er det bare en liten hjemmeside som ikke trenger mye, så kan det billigste alternativet være greit. Men om det er snakk om din butikk eller noe sånt, så kan det lønne seg å velge mer sofistikerte alternativ.

Hvordan det fungerer
Det Sucuri gir deg er trygghet og sikkerhet. Det innebærer faktisk at de kan hjelpe deg selv om siden din er hacket allerede. Den hjelper deg med å ta tilbake kontrollen, og sparke bort alle uvedkommende. Deretter legger den sikkerhetstiltakene som du trenger for nettsiden din, hvor den både overvåker, beskytter og responderer mot alle angrep. Det er utrolig deilig og beroligende å ha noe slikt, så du kan heller fokusere på utvikle siden din som sådan, i stedet for å bekymre deg hele tiden for farene rundt.

De tilbyr også mange andre funksjoner og muligheter, og det er jo sånn at du definitivt bør ta en titt. Om ikke annet enn for å vite hva som finnes, og om det skulle friste i fremtiden, så vet du hva Sucuri er og hvordan du kan finne det.

Har du brukt Sucuri allerede, eller har erfaring med det, så skriv gjerne til oss og fortell mer om det, om du er fornøyd eller ikke!