Mobrog

Alle kundeanmeldelser

Mobrog

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

T
Teodor
Ja, jeg vet, jeg har mine meninger om det aller meste her i verden, som så mange andre. Men jeg regnet ikke med at jeg skulle finne en nettside som faktisk betalte meg for å dele den meningen. Det ...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Jeg fikk penger for å si min mening!

  Ja, jeg vet, jeg har mine meninger om det aller meste her i verden, som så mange andre. Men jeg regnet ikke med at jeg skulle finne en nettside som faktisk betalte meg for å dele den meningen. Det er ikke noe jeg var klar over eksisterte, så når jeg så det Mobrog var, så ble jeg faktisk veldig positivt overrasket.
  Det var lett å registrere seg og jeg følte at selve undersøkelsene var enkle å komme seg igjennom. Så kan man faktisk velge selv når man vil gjøre dette, og hvilke undersøkelser som man vil svare på. Litt ekstra penger i hverdagen er ikke å forakte!


Andre så også på

Logo Gamekit
Gamekit
0 Anmeldelser

Gaming har kommet for å bli og på mange måter har det blitt en egen industri hvor om du er god nok så blir du rik av det. D...

Logo Monosurveys
Monosurveys
0 Anmeldelser

Med store fremskritt vokser det frem nye muligheter. Dette er også et faktum når det gjelder arbeidsmetoder og yrker. Med teknologien k...

Logo Sucuri
Sucuri
0 Anmeldelser

Vi alle er på nettet i dag. Det er uungåelig, for vi alle har lyst til å være der. VI har sosiale medier, nyheter og alle v...

Logo Meningspanel
Meningspanel
0 Anmeldelser

Vi har en helt enormt stor verden i dag. Siden moderniseringen virker det som om verden bare har blitt større og større. Kloden er li...

Mobrog

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du får betalt for å delta i markedsundersøkelser på nett. Du vet alle de gangene du har blitt ringt på telefonen for en undersøkelse? Vel, nå får du faktisk betalt for å delta, og selv om betalingen ikke gjør deg til en millionær så er det tross alt penger for å gjøre "ingenting". Så la oss se hva Mobrog egentlig er for noe.

Om Mobrog
Det er ikke så rart om du ikke har hørt om Mobrog tidligere, det er tross alt noe for de spesielt interesserte, og da det er en tjeneste eid av det tyske markedsundersøkelsesfirmaetSplendid Research så er det heller ikke norsk. Du kan fullføre undersøkelsene via PC eller smarttelefon også så dette er noe du kan gjøre på vei til skolen eller på en tur ut. Betalingen ligger på mellom 5 og 40 kroner, så det avhenger rett og slett på hvor stor undersøkelsen er, og hvor mange du vil fullføre. Jo flere du gjør, desto bedre blir du betalt, naturligvis. 

Hvordan Mobrog fungerer
Det er jo enkelt og smidig å gjøre en markedsundersøkelse, spesielt på Mobrog. Det eneste du trenger er å registrere deg og ha en Paypal konto. Kontoen trenger du for å få pengene utbetalt. Du kan selv velge hvilke undersøkelser du vil delta på, avhengig om du liker emnene de spør om. Det er godt å vite at Mobrog må lage undersøkelser i henhold til europeisk lov, da de er bundet av retningslinjene etablert av ICC/ESOMAR og at dt de driver med er godkjent til å gjøres for internasjonal markedsføring. Det er jo også en måte for deg på å få ut din mening om en rekke ulike emner, som du kanskje ellers ikke hadde gjort. I tilegg, i motsetning til å skrive en kommentar på Facebook, så vet du faktisk at de store selskapene leser det du har å si, da disse undersøkelsene er laget for at de skal vite hva deres kunder tenker. De garanterer deg at ditt personvern er trygt, og det eneste de krever i gjengjeld er at du er ærlig, og det bør vel ikke være så vanskelig?

Kundeservice fra Mobrog
Som sagt så må Mobrog etterleve strenge retningslinjer for å kunne i det hele tatt drive med dette. Det betyr også at de må behandle sine undersøkere godt, og betale de som de lover, i en betimelig tid. Det vi vil høre fra dere er om noen av dere der ute, enten du selv eller noen du kjenner har brukt Mobrog tidligere. Om så er tilfellet så vil vi vite mer om dine opplevelser og hvordan dere syntes det hele gikk. I og for seg så virker ikke dette som en veldig komplisert jobb å gjøre, men man vet aldri med tanke på behandlig og om folk synes det er verdt det. 

Så skriv inn til oss, så andre kan vite mer om Mobrog.


Anmeldelse av Mobrog