2 bedrifter

Post, Levering og Frakt

...

  Post, Levering og Frakt


  Selv om de fleste dokumenter sendes digitalt i dag er post og forsendelser fortsatt en viktig del av hvordan samfunnet fungerer. Når du sender et brev eller en pakke, vil du være sikker på at det kommer frem til forventet tid, og hvis det skulle skje en feil, vil du få riktig kundeservice for å kunne fikse problemet. Hva skjer hvis pakken som kommer er ødelagt, eller ikke kommer i det hele tatt? Nedenfor finner du en oversikt over selskap innen post og leveranse. Les anmeldelser for å finne ut hvilket selskap som passer deg best. 

  Post, Levering og Frakt

  Uansett om du skal sende pakker til utlandet eller innenlands, vil du selvfølgelig være sikker på at den kommer frem. Vanligvis kan vi stole på at posten når destinasjonen, men feil kan også oppstå. Noen ganger kan en levering bli sterkt forsinket, noe som kan bety store ulemper for kunden. Når feil skjer, er det godt å vite hva du skal gjøre.

  Spor pakken din
  Når du sender en postpakke, vil du åpenbart at den skal komme frem til riktig tid. Leveringstiden kan variere avhengig av hvilken posttjeneste du bruker, og mange selskap tilbyr i dag sporingstjenester. Dette betyr at du kan spore pakken din ved å sjekke forsendelsen online, noe som kan være bra, spesielt når det gjelder en forsendelse til utlandet. Hvis du vil ha muligheten til å spore pakken din, kan det være lurt å sjekke på forhånd om postfirmaet tilbyr denne typen tjenester.

  Klag på skadede pakker
  Hvis pakken din ikke kommer frem eller blir skadet, har du rett til å klage på pakken. Ved å klage på en skadet forsendelse kan du ha krav på kompensasjon, samtidig som du hjelper posttjenestene med å forbedre tjenesten. Du kan lese mer om dette hos selskapene som tilbyr leveringstjenester.

  Send viktige dokumenter

  Noen selskap tilbyr ekspresslevering med økt sikkerhet for å sende brev eller andre viktige dokumenter, vanligvis mot en litt dyrere porto. Denne leveringen er vanligvis raskere enn vanlige forsendelser, og ved å velge denne type levering kan du redusere risikoen for at pakken eller brevet går tapt. Når du sender viktige dokumenter, for eksempel kredittkort eller pass, kan det være lurt å velge denne typen forsendelse. Vær imidlertid oppmerksom på at noen dokumenter aldri skal sendes med post på grunn av sikkerhet, så hold øye med hva du kan og ikke kan sende når du skal sende viktige dokumenter.