Monosurveys

Alle kundeanmeldelser

Monosurveys

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Gamekit
Gamekit
0 Anmeldelser

Gaming har kommet for å bli og på mange måter har det blitt en egen industri hvor om du er god nok så blir du rik av det. D...

Logo Sucuri
Sucuri
0 Anmeldelser

Vi alle er på nettet i dag. Det er uungåelig, for vi alle har lyst til å være der. VI har sosiale medier, nyheter og alle v...

Logo Meningspanel
Meningspanel
0 Anmeldelser

Vi har en helt enormt stor verden i dag. Siden moderniseringen virker det som om verden bare har blitt større og større. Kloden er li...

Logo Mobrog
Mobrog
1 Anmeldelser

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du...

Monosurveys

Med store fremskritt vokser det frem nye muligheter. Dette er også et faktum når det gjelder arbeidsmetoder og yrker. Med teknologien kom også muligheten til å ha hjemmekontor, eller bare en ekstra inntekt på siden. Svært mange sper på inntekten sin ved å jobbe noen timer hjemmefra. I mange tilfeller med noe helt annet enn de gjør i sitt yrke. Det er ikke alle som klarer overgangen til hjemmekontor, og da kan det være greit med noen gode tips i starten. Det er utallige muligheter til hva man kan jobbe med hjemmefra, og dersom du er fersk i gamet kan det kanskje lønne seg å prøve ut noe forsiktig til å begynne med. En slik mulighet kan være å delta i spørreundersøkelser på nett. 

 

Om MonoSurveys
MonoSurveys er eid av et finsk markedsundersøkelsesselskap som kalles for Liidimedia Oy. Liidimedia Oy holder til i Tampere, Finland og har over 15 års erfaring i resultatorientert markedsføring. Selskapet opererer i Finland, Sverige, Norge, Tyskland og utvider stadig. 

MonoSurveys er en portal for markedsundersøkelser. Mennesker som deg og meg kan både utgjøre en forskjell gjennom anonymt å ta undersøkelser, og samtidig tjene litt på jobben. 

 

Produkter og tjenester i MonoSurveys
Hos MonoSurveys har man muligheten til å ta betalte markedsundersøkelser innenfor mange ulike emner. Det kan være undersøkelser om abstrakte temaer som kjærlighet, helse og politikk eller det kan dreie seg om håndfaste temaer som biler, mat eller elektronikk. Som bruker hos MonoSurveys trenger du ikke delta i undersøkelser som du ikke ønsker. Du velger selv. 

Gjennom undersøkelsene får selskapene bak muligheten til å forbedre seg, eller for eksempel endre produkter til det bedre. Du får være med å gjøre en forskjell når du deltar i undersøkelsene. Har du noen gang blitt overtalt til å svare på en undersøkelse over telefonen? Dette går ut på det samme, bare at her får du betalt for det og du kan velge å ta undersøkelser når det passer deg. 

Når du er bruker av MonoSurveys får du også muligheten til å være med på telefon eller SMS-undersøkelser, mat- og vinsmaking eller du kan være heldig å teste ut nye produkter. 


Betaling og vilkår
Før du starter en undersøkelse vil du bli opplyst om omtrent hvor lang tid undersøkelsen vil ta. Dermed er det greit å kunne takke nei til en undersøkelse som vil ta lang tid, dersom du vet du blir opptatt om noen minutter. Som regel vil en undersøkelse som tar lengre tid også gi høyere belønning. De fleste undersøkelsene tar mellom 5 og 20 minutter, og de fleste gir fra 0,40 til 4 Euro i utbetaling. Før du kan ta ut betaling må du ha opptjent minst 10 Euro.  

Du vil også ha muligheten til å tjene ytterligere gjennom å verve venner. Du inviterer vennene dine til å delta, og når de har registrert seg og tatt 3 undersøkelser får du belønning. 

Betalingen foregår via PayPal, eller du kan velge å ta ut belønning i gavekort på Amazon.

 

Erfaring & Tilbakemelding
Har du registrert deg på MonoSurveys og deltatt i undersøkelser? Da vil det være til stor hjelp om du kan legge inn en kundeanmeldelse av tjenesten her på siden.