NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Adidas

  På mange måter er det vanskelig å skrive en anmeldelse av Adidas, ikke for at det ikke er nok informasjon eller nok å ta av, men heller det at ALLE kjenner Adidas, har brukt noen av deres produkter og har generell kunnskap om dem. Men det er ikke sikkert at mange vet mye om deres bakgrunn, hvor selskapet kommer fra og kanskje at de har ting i sitt sortiment du ikke visste om. Det er ingen tvil om at Adidas er en gigant, kun i konkurranse med Nike i det markedet de har sin hovedvirksomhet i. Men la oss se litt nærmere på Adidas, litt om deres historie og til slutt hva de selger. Kanskje lærer du noe nytt, og kanskje du får lyst til å kjøpe fra en av de største varemerkene i verden. La oss se!

  Informasjon om Adidas

  Sannsynligvis vet du allerede at Adidas er et tysk selskap, selv om kanskje mange skulle tro at det er amerikansk. men om du lurer på hvor navnet kommer fra så er det enkelt. Grunnleggeren av selskapet heter Adolf Dassler, med kallenavn "Adi". Noe som da ble til Adi og Das fra etternavnet, til Adidas. Det har eksister i sin nåværende form siden 1949, men Dassler startet med sin virksomhet lenge før det. Det var visse komplikasjoner på grunn av krigen, men etter krigen så har dette selskapet bare vokst og vokst. De eier til og med litt over 8 prosent av fotballklubben Bayern Munchen, noe som forteller litt om deres størrelse. Fokuset fra begynnelsen har vært på sko, og spesielt løpesko, men det er noe som naturligvis har utviklet og utvidet seg til å dekke alle behov en atletisk person måtte ha, til og med innen mote. Noe som er interessant at Dassler overtalte Jesse Owens til å bruke hans utstyr for OL i 1936, da han vant fire gull. Sikkert ikke noe som gjorde Føreren fornøyd!

  BENISLAV & DENKOV - ADIDAS MAJIC (MUSIC VIDEO)

  Hva du kan kjøpe hos Adidas

  De selger sko, klær og tilbehør, hvor fokuset på design og stil ligger rettet mot en aktiv livsstil og en sportsperson. Det betyr ikke at du ikke kan kjøpe deres produkter for å se bra ut, og de lager produkter tilpasset for alle aktiviteter, slik at du kan finne en egen stil om du ønsker det. De har rett og slett så mye som de selger at det er egentlig best for kunder å bare besøke siden selv for å få full oversikt. Og det er jo en grunn til at de har hatt så stor suksess gjennom årene, ved å lage klær som er komfortable, som tåler mye og som er av høy kvalitet. Prøv det selv, om du ikke allerede har gjort det!

  Historier om Adidas

  Da alle har brukt Adidas vil vi gjerne vite hvordan deres kundeservice behandlet dere om dere støtte på noen problemer. På den måten kan vi gi direkte tilbakemelding til Adidas om hva folk er misfornøyde med, og eventuelt hva man synes er positivt. Så skriv til oss.


  Reklame for Adidas

  Adidas
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Adidas

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Adidas et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Adidas. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Adidas?

  Adidas opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Adidas nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!