NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Moods

  Med tanke på at det finnes så mange butikker som bare fokuserer på kvinner, så er det alltid greit å finne en hvor hovedfokuset er på menn. Det er det man finner hos Moods og selv om den naturligvis ikke er den eneste så er det på en måte forfriskende å finne uansett. Og ikke nok med det, men dette er en butikk for den stilsikre mannen som vet hva han vil ha. Det er på tide at mannen også blir vist litt kjærlighet! Eller, kanskje det ikke er så dramatisk som det, men er du ute etter en gave til noen du er glad i, eller til deg selv, så er dette et godt sted å starte.

  Om Moods
  Moods er faktisk en norsk nettbutikk, og den er nylig etablert også. I hvert fall i sin nåværende form. Den har eksistert tidligere, men den versjonen la ned virksomheten i 2017, etter at de forsøkte å gjøre seg bemerket internasjonalt som en norsk motebutikk på nett. De har siden sin nye start valgt å fokusere på klær til menn, sannsynligvis fordi de så en åpning i markedet som det var mulig å utnytte. Målet er å lage klær som er komfortable og som kanskje inspirerer en til å gjøre mer ut av seg. Uansett, om du liker hva de lager, så er du godt på vei allerede. For de lager klærne selv, altså i at de designer de. Så du får klær hos Moods som du får få andre steder.

  Hva Moods selger

  De selger mote, i mangel på en bedre definisjon, og da de lager moten selv så er det noe en kan potensielt sett bli glad i. Man ønsker alltid et visst særpreg når man kjøper klær, og kanskje spesielt klær i den dyrere enden av skalaen. Og det får man med Moods, som lager klær som ser veldig bra ut, men samtidig har en enkelhet ved seg. Litt som den norske måten å se på seg selv som. Hos Moods får du alt du trenger for å se bra ut, uansett om det er en jakke, sko, genser, t-skjorte, skjorte eller annet. Da de ønsker å selge en livsstil så er det kanskje ikke så overraskende at de lager alle typer av plagg, og om du er ute etter en fin dress så kan du finne også det hos Moods. Selve stilen på det de designer er enkel og uten større komplikasjoner, noe som er mye av fristelsen med Moods.

  Bør du bruke Moods?

  Om det er den stilen du har, så er Moods et veldig godt alternativ, og selv om vi sa at de har klær i den dyrere enden av skalaen så er ikke det nødvendigvis gjeldende for alle deres plagg. Alle menn kommer sannsynligvis til å finne noe de liker hos Moods, så det er helt klart verdt å ta en titt i det minste.

  Om du har kjøpt hos Moods, er du enig i det? Eller har du opplevelser du ønsker å dele med andre. Skriv inn til oss.


  Julebordsesong hos Moods

  Moods
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Moods

  Din rangering

  FAQ

  Er Moods et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Moods. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Moods?

  Moods opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Moods . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!